- 1 Ocak 2022
- 4.838
- 18.132
- 158
Konu sahibini kendisiyle evlenmeye layık görüyor ,çocuğunu arada görmeye müsaade ediyor.çok vicdanlı çok....Neyini gördünüz mesela vicdan ve merhamet gösteren?
Ne yapıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibini kendisiyle evlenmeye layık görüyor ,çocuğunu arada görmeye müsaade ediyor.çok vicdanlı çok....Neyini gördünüz mesela vicdan ve merhamet gösteren?
Ne yapıyor?
Herkesin yorumlarını tek tek okudum hanımlar. Çoğu kişi yeniden hayat kur ev tut vs bırakma demiş benim aldığım asgari ücret 22 bin tl ev kiraları 1+1 15 bin tl sizce ben nasıl ayrı eve çıkabilirim? Ben 2 yıldır çalışıyorum ama iş saatleri uymuyor 9 da eve geliyorum kızımın ödevlerine zaman ayıramadığım için ilk okul hiç güzel geçmedi. Ben işte olduğum zamanlar annem kızıma bir çikolata ekmek bile sürüp eline vermiyor, eve alınan herşey kendi odalarına koyuluyor, sus istemiş ben hastayım git dayından iste demiş. Bizim ev sobalı, bir onların odasında var birde bizim. Bir ay kömür alacak param yoktu alamadım diye benim kızım parfüm kokuyor diye odalarına almamışlar. Bizim odanın sobasını da yakmamışlar çünkü kömür yok. Bir gün geldim buz gibi odada oyun oynuyor. Babasına dedim sen anne olsan o çocuğu o duruma sokmazsın bana verirdin dedi. Ben şuan çalışıyorum ama çalışmasam ikimizde aç kalırız. Allah korusun başıma bir şey gelse 1 ay yatsam bir bardak su getirmezler. Sürekli babama bu evden ya kızın gidecek ya ben diye doldurup beni hırsızlıkla suçlayan birisi yetmiyor bunu herkese anlatıyor. Ben boşanacağım zaman ben istemem gitsin kocasının evine diye polis çağıran mahalleye beni rezil etmiş kişi annem buna razı olanda babam. Bana sahip çıkacak anne babam yok benim çocuğuma bile bakmazlar. Ben evlenip çocuğumu bırakmak istemiyorum zaten ama babası ben güvenemem veremem diyor artı şuan ki görüştüğüm kişi de ben çocuğunu istemiyorum demiyor. Bunu da bana onay verin diye sormadım. Hemen neden evlilik düşünüyorsun hayatını yaşa kızına tek başına baksaydın demenize istinaden yazıyorum. Hayat öyle çalış, aile evinde yaşa, olmazsa ev tut yaşa. Şeklinde ilerlemiyor. Öyle olsa ben zaten bunu baştan yapar ailem muhtaç olmazdım. Şuan bu durumu anneme babama anlatırdım ama buraya yazıyorum ben.
Siz hâlâ mevzuyu anlamamışsınız,madem kendi kızınızı düşünüyordunuz.Onu sevecek kabul edecek bir adamla yola çıkardınız.Kızınızı ilk baştan beri istemeyen arada görüşürsün diyen adama koşa koşa aşık olduğunuza göre mevzu hiç bir zaman kızınız olmadı,en kıymetli kendinizsiniz önce kendi rahatlığınız kızınız ne halt yerse yesin.Özverili mağdur anne ayaklarını bırakın lütfen ...Herkesin yorumlarını tek tek okudum hanımlar. Çoğu kişi yeniden hayat kur ev tut vs bırakma demiş benim aldığım asgari ücret 22 bin tl ev kiraları 1+1 15 bin tl sizce ben nasıl ayrı eve çıkabilirim? Ben 2 yıldır çalışıyorum ama iş saatleri uymuyor 9 da eve geliyorum kızımın ödevlerine zaman ayıramadığım için ilk okul hiç güzel geçmedi. Ben işte olduğum zamanlar annem kızıma bir çikolata ekmek bile sürüp eline vermiyor, eve alınan herşey kendi odalarına koyuluyor, sus istemiş ben hastayım git dayından iste demiş. Bizim ev sobalı, bir onların odasında var birde bizim. Bir ay kömür alacak param yoktu alamadım diye benim kızım parfüm kokuyor diye odalarına almamışlar. Bizim odanın sobasını da yakmamışlar çünkü kömür yok. Bir gün geldim buz gibi odada oyun oynuyor. Babasına dedim sen anne olsan o çocuğu o duruma sokmazsın bana verirdin dedi. Ben şuan çalışıyorum ama çalışmasam ikimizde aç kalırız. Allah korusun başıma bir şey gelse 1 ay yatsam bir bardak su getirmezler. Sürekli babama bu evden ya kızın gidecek ya ben diye doldurup beni hırsızlıkla suçlayan birisi yetmiyor bunu herkese anlatıyor. Ben boşanacağım zaman ben istemem gitsin kocasının evine diye polis çağıran mahalleye beni rezil etmiş kişi annem buna razı olanda babam. Bana sahip çıkacak anne babam yok benim çocuğuma bile bakmazlar. Ben evlenip çocuğumu bırakmak istemiyorum zaten ama babası ben güvenemem veremem diyor artı şuan ki görüştüğüm kişi de ben çocuğunu istemiyorum demiyor. Bunu da bana onay verin diye sormadım. Hemen neden evlilik düşünüyorsun hayatını yaşa kızına tek başına baksaydın demenize istinaden yazıyorum. Hayat öyle çalış, aile evinde yaşa, olmazsa ev tut yaşa. Şeklinde ilerlemiyor. Öyle olsa ben zaten bunu baştan yapar ailem muhtaç olmazdım. Şuan bu durumu anneme babama anlatırdım ama buraya yazıyorum ben.
Yanlış yapıyorsunuz.Hayır tanışmadılar henüz işte aile tanışması olursa tanışacaklar onlarda bu ay gelelim diyorlar. Tam olarak bu yüzden kararsızım o dünyaya gelmek istemedi onu ben getirdim. Şuan kafam çok karışık doğru mu yapıyorum yada ne yapmalıyım nasıl yol almalıyım bilmiyorum
3k bence iyi bu kadin yoksa parayi kocaya harcardiYok baba da iyi degilmis. 3k nafaka odeyen adam hem de cocugu o sefaletteyken iyi baba olabilir mi hic. Atip tutuyor belli ki simdi. Bakarim, ederim diye. E simdi bak.. gerekirse iki iste calis cocuguna duzgun bir ev tut. Annesi de gecindirsin evi. Bu cocuga cok yazik. Devlet baksin bu cocuga daha hayirli olur.
Eski eşiniz aklı başında, evladına sahip çıkan, sorumluluk sahibi biriymiş.neden ayrıldınız ki?merhaba hanımlar. Ben 28 yaşındayım eşimden 2 yıl önce ayrıldım eşim başka şehirde ve ben aile evinde yaşıyorum 7 yaşında kızım var. Ve şuan hayatımda daha önce evlenmemiş birisi var beni çok seviyor değer veriyor. 1 yıldır beraberiz. Aileside beni sevdi istemeye gelelim evlenin artık diyorlar. Ben bu ay aileme açıklamak istiyorum ama kafam çok karışık sebepleri ise şu. Ben evlenirsem eski eşim kızımı yanına alacakmış evlendiğim kişi kim olursa olsun güvenemem dedi. Yanına alırsa zaten uzak bir şehirde her zaman göremem ayrıyetten, şuan ki görüştüğüm kişi teğmen olucak ve uzak şehire gidicem evlenirsek. Şuan kızım babasının yanında tatil olduğu için orda da gayet iyi mutlu ama ben onu özlüyorum çok iyi giden bir ilişkim var evet ama ona eğer hep bizimle yaşamak isterse tepkin ne olur dediğim de suratı değişti hoşuna da gitmedi sanki ama oda bir eşya değil bende vicdansız değilim dedi sadece alışamadım hala biraz değişik geliyor onuda zamanla aşarım ben dedi.. çok korkuyorum ya eski bir eşim hiç görüştürmezse diye veya şuan ki kişi ilerde değişirse diye. Bir yanım ayrıl diyor ama aile evindede öyle mutlu değilim annem çok sıkıntılı birisi evde herşeyi saklar kızımla ben yemeyim diye babama sürekli ya bu kızın evden gidecek ben diyor 2 gün önce de eşyasını çalmakla suçladı beni. Evlensem çocuğumu bırakan vicdansız gibi hissediyorum ama ben yavrumu da çok seviyorum. Ama ya babasında mutsuz olursa ve ben almak istediğimde şuan ki kişi sorun yaratırsa diye Şuan çok kararsızım ne yapmalıyım ;(