2.konu Yine eşim

Medeni biriyle medenice konuşulur karşıdaki öküz ise ya güdersin ya kesersin
Gerçi öküzede hakaret ama işte öküzde affetsin
Gerçekten öküzse tabi ki öyle, ben bi defaya mahsus bir olay olarak değerlendirdim. Hani adamın canı sıkkındır filan hatasını söylersin anlar diye diğer konulardan haberim yok :KK64:

Yaptığı ayıp abartmıyorsunuz. Eski konunuzu hatırlamıyorum ama bir sorununuz olduğunda surat asıp karşı tarafın anlayıp düzelmesini beklemek yerine konuşun açık açık

Gerçekten öküzse tabi ki öyle, ben bi defaya mahsus bir olay olarak değerlendirdim. Hani adamın canı sıkkındır filan hatasını söylersin anlar diye diğer konulardan haberim yok :KK64:
Midesi için çirkin konuşup usülsüz davranmış
Yemeğimi vaktinde hazırlamadığın için işe yaramazsın
Sende oksijen israfısın bişey diyormuyuz
Demeli böylesine
Hepimiz zaman zaman sıkılıyor bir birimizi üzüyoruz
Ama hakaret hiç hoş değil

Kızlar merhaba bugün ikinci konum.

Abartıyormuyum sizce.

Eşim eve geldi.
Değişti yıkandı dezenfekte oldu mutfaga geldi.
Masa hazır değildi normalde hazır olurdu kızımla oyuna daldık 3 yaşında fırına geç atmışım..

Yemek niye hazır değil.
Bir işe yaradıgın yok bari yemek hazır olsaydı gibi bişey yada buna eş değer bir şey söyledi başım döndü.Sinirden ama bişey demedim.

Sonrasında konuşmak gelmedi içimden şimdi gidip gelip noldu niye benle konuşmuyorsun dengesiz filan diyor Abartıyormuyum yaptığı çok ayıp değilmi

Bu kadar zoruma gitmesinin sebebi hep bana böle imzalar yapardı çalışmıyorum diye. İşe girince kesmişti malum şimdi mecburi çalışamıyorum yine başladı çok kötüyüm
Allah a havale et.daha cok şey yazardım da.

O ne demek yaa
Bir işe yaramıyorsun bari yemek yap 😡
Çamaşırın bulaşığın evin nasıl temiz kalıyor acaba
Kaldı ki yapmayadabilirsin hiç bişe yine bunu demeye hakkı yok terbiyesiz
Bi de konuşmuyorsun diye dengesiz demiş yaa yok artık asıl kendisi dengesiz

Hemen gelmiş yine boşan 'cilar :rolleyes:

Sacmalama, bir sözcük ile boşanilmaz. Olayı tartışıp kalbini kırdığını söyle. Tatliya bağlanir. Büyük bir sey degil. Açken insan sinirli olur.

Ne yaptığını farkında değil saygısız adam bence ev hanımlığı çok kutsal bir görev evin içinde bir iş değil 40 işe koşuyor kadınlar hatta bazı kadınlarımız dışarda çalışıyor yetmiyor , eve gelince çocuk ve işleriylede uğraşıyor bunlarda ben erkeğim evin direğiyim diye dolanıyor ortalıkta .

Yaptıgı çok ayıp ama ilk defa oluyorsa alttan almak gerekir belki işte canini sıkan bir şeyler olmuştur
Tekrarlarsa o zaman tepkini koy

Abartıyormuyum sizce.

Eşim eve geldi.
Masa hazır değildi normalde hazır olurdu kızımla oyuna daldık 3 yaşında fırına geç atmışım..

Yemek niye hazır değil.
Bir işe yaradıgın yok bari yemek hazır olsaydı gibi bişey yada buna eş değer bir şey söyledi başım döndü.Sinirden ama bişey demedim.

Sonrasında konuşmak gelmedi içimden şimdi gidip gelip noldu niye benle konuşmuyorsun dengesiz filan diyor Abartıyormuyum yaptığı çok ayıp değilmi

Bu kadar zoruma gitmesinin sebebi hep bana böle imzalar yapardı çalışmıyorum diye. İşe girince kesmişti malum şimdi mecburi çalışamıyorum yine başladı çok kötüyüm
Terbiyesiz, yontulmamış odun. Üslupsuz. Sinir oldum

Ne biçim adamlar var ya hayret bir şey. Bu rv işlerini yaptırmaya, kirli donlarını yıkamaya hizmetçi tutsa kendi maaşını geçer salağın. Tepenize çıkarmayın böyle embesil herifleri. Ay sinirden başıma ağrı girdi yemin ederim. Bakın evlilik böyle bir şey değil. Cidden merhametli adamlar da var.

Böyle konuları okuyunca eşimi melek gibi görüyorum.

Uyurken piknik tüpüyle kafasına vur gebersin. İnsan atığı bunlar. Bdv okudukça seri katil olmak istiyorum.

Abartıyormuyum sizce.

Eşim eve geldi.

Yemek niye hazır değil.

neden sustuğunuzu anlayamadım. çat çat cevabını vermezseniz şimdi, ileride eşinizin önünü alamazsınız. biraz dişli olun. ne demek bir işe yaradığın yok ya. aman allahım :sinirli:

Bir işe yarayıp yaramadığıma sen nasıl karar verebiliyorsun hadsizlik etme deseydiniz keşke. Madem ben bir işe yaramıyorum öyleyse yemeğini de sen yap bundan sonra deyip fırını da kapatsaydınız. Münasebetsiz!

Bana eşim o lafı söylese önündeki tabağı alırım, kendi pişirir yer bundan sonra. Parmağımı oynatmam. Yatağı toplamam, bulaşıklara ellemem, süpürge tutmam. Özür dileyene kadar evi 💩 götürür.
Kırılmadan küslükten anlamaz o tip bir ayı. Gereken cevabı verin. Anlayana kadar!

Back
X