- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten öküzse tabi ki öyle, ben bi defaya mahsus bir olay olarak değerlendirdim. Hani adamın canı sıkkındır filan hatasını söylersin anlar diye diğer konulardan haberim yokMedeni biriyle medenice konuşulur karşıdaki öküz ise ya güdersin ya kesersin
Gerçi öküzede hakaret ama işte öküzde affetsin
Midesi için çirkin konuşup usülsüz davranmışGerçekten öküzse tabi ki öyle, ben bi defaya mahsus bir olay olarak değerlendirdim. Hani adamın canı sıkkındır filan hatasını söylersin anlar diye diğer konulardan haberim yok![]()
Allah a havale et.daha cok şey yazardım da.Kızlar merhaba bugün ikinci konum.
Abartıyormuyum sizce.
Eşim eve geldi.
Değişti yıkandı dezenfekte oldu mutfaga geldi.
Masa hazır değildi normalde hazır olurdu kızımla oyuna daldık 3 yaşında fırına geç atmışım..
Yemek niye hazır değil.
Bir işe yaradıgın yok bari yemek hazır olsaydı gibi bişey yada buna eş değer bir şey söyledi başım döndü.Sinirden ama bişey demedim.
Sonrasında konuşmak gelmedi içimden şimdi gidip gelip noldu niye benle konuşmuyorsun dengesiz filan diyor Abartıyormuyum yaptığı çok ayıp değilmi
Bu kadar zoruma gitmesinin sebebi hep bana böle imzalar yapardı çalışmıyorum diye. İşe girince kesmişti malum şimdi mecburi çalışamıyorum yine başladı çok kötüyüm
Ya bu adamı böyle kabul edecek yada boşanacak.Eşinle ilgili kaç 2. Konu![]()
Terbiyesiz, yontulmamış odun. Üslupsuz. Sinir oldumKızlar merhaba bugün ikinci konum.
Abartıyormuyum sizce.
Eşim eve geldi.
Masa hazır değildi normalde hazır olurdu kızımla oyuna daldık 3 yaşında fırına geç atmışım..
Yemek niye hazır değil.
Bir işe yaradıgın yok bari yemek hazır olsaydı gibi bişey yada buna eş değer bir şey söyledi başım döndü.Sinirden ama bişey demedim.
Sonrasında konuşmak gelmedi içimden şimdi gidip gelip noldu niye benle konuşmuyorsun dengesiz filan diyor Abartıyormuyum yaptığı çok ayıp değilmi
Bu kadar zoruma gitmesinin sebebi hep bana böle imzalar yapardı çalışmıyorum diye. İşe girince kesmişti malum şimdi mecburi çalışamıyorum yine başladı çok kötüyüm
neden sustuğunuzu anlayamadım. çat çat cevabını vermezseniz şimdi, ileride eşinizin önünü alamazsınız. biraz dişli olun. ne demek bir işe yaradığın yok ya. aman allahımKızlar merhaba bugün ikinci konum.
Abartıyormuyum sizce.
Eşim eve geldi.
Yemek niye hazır değil.