- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.479
- 133
hmmBen yine de kalkıp kendim supureyim istemiyorum eşyaları toplar robotu çalıştırırim o sırada çocuklarla etkinlik yaparım.
Bu hergun böyle olurdaha mantığıma yatiyor

kulaga hos geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmBen yine de kalkıp kendim supureyim istemiyorum eşyaları toplar robotu çalıştırırim o sırada çocuklarla etkinlik yaparım.
Bu hergun böyle olurdaha mantığıma yatiyor
sever cocuklari kizim kizim oglum oglum diye oper şap şap iste bu kadar baska bisey beklemem 4 senedir cok yipratti beni dilimde tuy bitti biraz bana merhamet et dedikce yedik birbirimizi simdi seslenmiyorum ona yiyip icip yatıyor o mutlu
oyuncaklari toplayip ortaya yigiyorsa yine iyi bence ya evin heryerinden toplamaktansa robotun yigdigi bir yerden toplamak daha kolayO yuzden ben rafa kaldırdım bu işi.... Görümcem diyorki oyuncaaklarida topluyor orataya yigiyorama arkadaşta olmuyor öyle diyor bilemedin lm.
Yaş grupları farklı birde etkinlik ikisini alıp nasıl yapacaksın? Benim kız 4 oğlan 7 aylık yani inan ona bile canım çıkıyor sonuçta oğlanın etkinlikten çok sevgiye ihtiyacı varhmmsen bir taraftan toplarken diger taraftan arkadan saçan yaramazlar olmayacaksa neden olmasin.
kulaga hos geliyor![]()
Bence o saçmalıyor ki görümcem tüm Forum bilir saçmalar. Küçük parçalar değildir onlar benim kızın oyuncakları çok mini yani bizde toplamaz bozulur.oyuncaklari toplayip ortaya yigiyorsa yine iyi bence ya evin heryerinden toplamaktansa robotun yigdigi bir yerden toplamak daha kolay![]()
bence de mumkun degil toplamasi.Bence o saçmalıyor ki görümcem tüm Forum bilir saçmalar. Küçük parçalar değildir onlar benim kızın oyuncakları çok mini yani bizde toplamaz bozulur.
Ayni şeyleri yazmışız. Aklın yolu birbence 4 bucuk yasindakini krese verin bebeginizle de halledersiniz az cok.
madem babasi ilgilenmiyor bari parasini kullanin eziyet etmeyin kendinize.
sizin yerinizde olsam en yakin okullari arastirmistim kizinizin da ihtiyaci vardir buna eminim
Büyüğün anaokulu yaşı gelmiş neden göndermiyorsunuz merak ettim,bu arada siz küçüğü uyutup işlere biraz zaman ayırabilirsinizMerhaba kizlar nasil duzenli tertipli temiz oluyorsunuz benim iki cocugum var biri 4 yasinda digeri 1,5 oyle zor gunlerim geciyor ki bazen oturup ağlıyorum cok titiz temizlik hastasi değilim ama bu temizlik kaygisi beni öldürecek . evim surekli dağınık iki cocukla hic bir is yapamiyorum küçüğüm surekli bacaklarima sarilir hic kucaktan inmez bana cok bagimli büyüğüm kardesiyle hep bi oyuncak paylasamamazlik hep bi onu itiş kalkış evde ne ağıt bitiyor ne cocuklarin kavgasi onlara egitici oyunlar oynatiyorum guzel vakit gecirsinler istiyorum ama ne evin isini dört dortluk yapar oldum nede anneliğimi cok bunalımdayım bana tecrubelerinizden bahsedin ne olur evime birisi gelse suratıma tükürür yerde ekmek kirintilari kiyafetler her tarafta , mutfak desen bulaşıklar tezgah üstünde onlar uyurken cogu zaman bende pert bir haldeyim uyanırlar diyede takur tukur is yapmamam bileiki hiperaktif çocuk buyutmek ne zormus meger . yemek yaparsam ona şükrediyoruz. benim gibi var mi yoksa bi ben miyim beceriksiz pis
tabi haliyle cocuklara da sert çıkışır oldum kendimi taniyamaz oldum eve yardimci va alacak durumum yok eşim cocuklara bak da ben evin isine bakayim desem 6. dakikasinda tepemde bitiyor . sizde benim gibi miydiniz cocuklariniz kucukken cozumu nedir sinirlerim yatışsın diye antidepresan bile almak istiyorum onlar cocuk tabi dağıtacak aglayacakonlarin gunahi yok hep kendimi sucluyorum günün sonunda nasil bagirirsin nasil hic bir ise yetişemezsin dort dortluk olanlar nasil oluyor da sen boylesin diye
![]()
Merhaba canım benim bir kızım var 7 aylık 4 aylikta hamileyim aslında her gün işlerini rutin şekilde yapınca zor olmuyor birikince zor oluyor atıyorum çamaşırlar o gün katlanıp utulenmese ertesi gün dahada katlanıp dağ oluyor .ben her gün sabah 7 de kızımın mamasini verir başını yıkayıp uyuturum genelde 12de uyanıyor o saate kadarda kahvaltı ve işim bitmiş oluyor uyanıyor biraz oynuyoruz meyve falan yiyoruz sonra tekrar uyuyor o zamanda akşam yemeğini yapıyorum hamileyim migde bulantım çok oluyor çok yoruluyorum ama mecbur işleri rayına oturtmak gerekiyor aksi takdirde evime biri gelir o dağınıklığı görür diye rahatsız olurumMerhaba kizlar nasil duzenli tertipli temiz oluyorsunuz benim iki cocugum var biri 4 yasinda digeri 1,5 oyle zor gunlerim geciyor ki bazen oturup ağlıyorum cok titiz temizlik hastasi değilim ama bu temizlik kaygisi beni öldürecek . evim surekli dağınık iki cocukla hic bir is yapamiyorum küçüğüm surekli bacaklarima sarilir hic kucaktan inmez bana cok bagimli büyüğüm kardesiyle hep bi oyuncak paylasamamazlik hep bi onu itiş kalkış evde ne ağıt bitiyor ne cocuklarin kavgasi onlara egitici oyunlar oynatiyorum guzel vakit gecirsinler istiyorum ama ne evin isini dört dortluk yapar oldum nede anneliğimi cok bunalımdayım bana tecrubelerinizden bahsedin ne olur evime birisi gelse suratıma tükürür yerde ekmek kirintilari kiyafetler her tarafta , mutfak desen bulaşıklar tezgah üstünde onlar uyurken cogu zaman bende pert bir haldeyim uyanırlar diyede takur tukur is yapmamam bileiki hiperaktif çocuk buyutmek ne zormus meger . yemek yaparsam ona şükrediyoruz. benim gibi var mi yoksa bi ben miyim beceriksiz pis
tabi haliyle cocuklara da sert çıkışır oldum kendimi taniyamaz oldum eve yardimci va alacak durumum yok eşim cocuklara bak da ben evin isine bakayim desem 6. dakikasinda tepemde bitiyor . sizde benim gibi miydiniz cocuklariniz kucukken cozumu nedir sinirlerim yatışsın diye antidepresan bile almak istiyorum onlar cocuk tabi dağıtacak aglayacakonlarin gunahi yok hep kendimi sucluyorum günün sonunda nasil bagirirsin nasil hic bir ise yetişemezsin dort dortluk olanlar nasil oluyor da sen boylesin diye
![]()
Roboroks s7 max favorim.s5 de is goruyorRobot süpürge alın