Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek ile hamile kaldım ıkı defa fakat ıkısınde de kalp atışı dinleyemedik gelişemedi kesem . Ikı defa da kimyasal gebelik yaşadım . Şimdi doktorum array testi önerdi eşli olarak daha önce yaptıran oldu mu ne gibi yol ilerlediniz .
tüp bebek ile hamile kaldım ıkı defa fakat ıkısınde de kalp atışı dinleyemedik gelişemedi kesem . Ikı defa da kimyasal gebelik yaşadım . Şimdi doktorum array testi önerdi eşli olarak daha önce yaptıran oldu mu ne gibi yol ilerlediniz .
Ben yaptırdım temiz geldi. Mıkroarray testi.
Benımde 1 tane 6 haftalık düşük 2 kımyasal gebelıgım var.
mıkroaaray temız gelmesine rağmen nisan ayında yeni tedavıye başladım doktorum genleriniz temiz gelse de sperm ve yumurta bırleşme aşamasında kromozomlarda kopmalar olabiliyor diye embriyoya genetık istedi.
4 embrıyoda 1 tanede sağlıksız geldi 5AA idi embriyolarım.
Yanı genetık testler eşlerde temız olsa da embrıyoda kromozom bozukluğu olabılıyormus ben bunu yaşayarak gördüm