2 li tarama testi

aralid81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
234
69
13
merhabalar 12 haftalık gebeyim.çarşmba günü 2 li tarama testim var.inş bebeğimin kalp atışınıda dinlicem....belki cinsiyetide belli olabilirmiş.... ama içim içimi yiyor.aklımdan çıkmıyor 1 aydır bi sorun çıkarsa bi problem varsa ne yaparım bn nasıl atlatırım..çok korkuyorum bişey çıkacak diye..kendimi rahatlatamıyorum..rüyalar görüyorum sürekli...napıcam bilemiyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım

Canım niye böyle şeyler düşünüyorsun. Gönlünü ferah tut niye kötü bir şey çıksın ki. Hep böyle düşün. Duani et Allah a tevekkül et. Git testini yaptırmaya.bir sey olmaz Allah in izniyle. Telaş olmasi normal ama senin tedirginligin bebegi de etkiler unutma

sakin olmakta fayda var ne testler ne taramalar yapılacak daha yolun başındasın...

Merhabalar . Bende 10 haftalık hamileyim. 9 gün sonra ikili taramam var. Aynı şekilde bende düşünüyorum. Acaba gitmesem mi diye.... Tabi önce Allah esirgesin. Bu çocuğu her şekilde istiyosan gitme, ama aksi halde ne olursa olsun bileyim diyosan git diyende var . Lütfen fikir verin. sizce ne yapmam doğru olur?

sakin olmakta fayda var ne testler ne taramalar yapılacak daha yolun başındasın...
bilmiyorum sadece geriliyorum..üzülüyorum aklıma takılıyo..teyzemin engelli bir çocuğu var o aklıma geldikçe ağlıyorum teyzemlede konuşuyoruz o da düşünme öyle Allah büyük neden böyle düşünüyosun diyo.bilemiyorum

biliyorum canım bebeğide etkilicek bu tarz strese girmem.ama elimde değil rüyalarımda filan görüyorum sakin olmaya çalışıyorum.eşim de hep düşünme dilinle çağırma diyo ama o çok fazla sakin bnm içim içimi yiyo

yok yok stres yapma, hep çevre etkiliyor zaten insanı. ben de çok pimpirikliyim normalde. Hele sağlık konusunda. Ama hamileliğin boyunca çok ayrıntı düşünmeyecegime söz verdim. karlarprensi nin dediği gibi daha çok test var canım. Şimdiden canını sıkma. Kötü çıkması için bir neden yok hep bunu düşün. Ha ihtimaller üzerinden kendini uzeceksen on dakika sonra hayatımızda ne olacak onu bile bilemiyoruz. Oluruna bırak sen. Inşallah bir şey çıkmayacak

Kızlar bebeğinize en büyük zararı stres ile verirsiniz. Güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…