2 lı test

yummyysweets

Mucizelerimmm .. :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
757
656
23
kızllaarrr herkese hayıırlı aksamlar :) sıze sorum su kı sımdı ıkı hafta sonra benım ıkılı test yaptırmam lazım . Merak ettıgım ozel hastanelerde yaptıranlarınız vardır mutlaka . Ne kadar ıstıyor ıkılı test ıcın .. Bılgınız var mı ?

Para çok harcıcak yer arıyorum diyosan özelde yaptır :) onun dışında gereksiz özelde yaptırmak zaten %100 sonuç veren bi test değil nerde yaptırırsan yaptır sonuç aynı

canım doktorum ozelde problem yaratır mı kı benım ıcın . Fıyatları merak ettım acıkcası :)

Bende özele gidiyprum benimkide 300 dü ama doktorum boşa para verme dedi ben zaten her ihtimale karşı ilk öğrendiğimden beri hem özele hem devlete gidiyorum tahlillerimide devlette yaptırıyorum herkes öneriyo iki tarafada gidilmesini

kafan karısmıyor mu canım . Ikı doktor ıkı farklı fıkır ? Benım tahlıllerımıde doktorum saglıkocagından yaptır para verme dedı ama ıkılı teste ne der bılemedım . Pekı ıkılı teste ne yapıyorlar kı ?

2 hafta erken değil mi ikili test için? Benim beklenen doğum tarihi 18 Şubat ama daha bir hafta sonra yaptıracağım. Benimki mi geç yoksa bilemedim şimdi :)

Yok canım neden karışsın hem özele hem devlete giden bir çok insan var tedbir amaçlı özelde de bazen gözden kaçabiliyo bazı şeyler ayrıca ikili taramada bebeğin bazı ölçümleri yapılıyo önce ultrasonda sonra kan veriyosun o kadar

canım ben 63 tl ödedim özel hastanede. ama hastaneden hastaneye fiyat değişebilir.

koşuyolu Medipol hastanesinde yaptırdım 300 tl

Ben çakmak erdeme gidiyorum özele doktor hastanede pahalı dedi ikili testi bi görüntüleme merkezinde yaptırdım ultrason için 40 kan testleri için 125 tl aldılar bu arada evinizde kedi besliyosanız mutlaka doktorunuza söyleyin test yaptırmanız gerekiyo

kızlar burada dogum evı var devlet hastanesıne baglı . Yanı devlet hastanesının ıcınde bolum yok ayrı olarak ama baglı bır dogum evı var . Ve hıc ıyı bahsedılmıyor . Hep kotu anılıyor . Ben nasıl guveneyım sımdı devlete ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…