2 MART TRANSFER OLDUM BELIRTILER NELERDİR

Bizim sayıda 16 milyon. Embriyoya kromozom testini daha çok çiftlerin yaşı büyükse yapıyorlar. Ama tam emin değilim

evet hem ileri yaşsa hem de birden fazla düşük oluyorsa tavsiye ediliyor. ben ikinci düşükte yaptırdım bu sebepten. bişey çıkmadı gerçi, trizomi çıktı ama çok olası bişey zaten bu dediler. yani aslında test de ne işe yarıyor bilmiyorum, belki bende bi işe yaramadı sebebi bulmak için.

Dun 10.gunumdu erken gebelik testi yaptim cikmadi malesef 🥺 test gunum normalde yarin yani 12.gun ama hic umudum yok. Olsaydi silikte olsa cikardi heralde 🙄

Benim eşimde ayni canim 14 bin sayi ve hizi az o yuzden varikosel oldu 5 ay oldu dna kromozwm testi yaptirmalimiydik acaba embriyolara
Merhaba yazışmanızı okudum da, ben de şubatta ilk tüp bebek denememi yaptım, taze transfer 5. Gün emriyosu. Rahim filmimde ve tüm ultrason kontrollerimde rahmimde sorun bulunmadı, eşimde morfoloji %2 çıktı ama sayı ve hız normaldi. 1 doğal yolla gebelik oluştu ama dış gebelik sonucu sonlandırıldı. Taze transfer tutmadığı için dondurulmuş embriyolara ngs yaptırmak istiyorum ben çünkü genelde tutmama sebebi anladığım ve okuduğum kadarı ile embriyonun genetik olarak sağlıksız olması oluyormuş, rahim kabul etmeyip doğal seleksiyon olarak vücuttan atıyormuş. Nedense doktorlar genetik teste yanaşmıyorlar başta ama deneme yanılmadansa bence baştan genetiğe yollamakta fayda var haksız mıyım?

Merhaba yazışmanızı okudum da, ben de şubatta ilk tüp bebek denememi yaptım, taze transfer 5. Gün emriyosu. Rahim filmimde ve tüm ultrason kontrollerimde rahmimde sorun bulunmadı, eşimde morfoloji %2 çıktı ama sayı ve hız normaldi. 1 doğal yolla gebelik oluştu ama dış gebelik sonucu sonlandırıldı. Taze transfer tutmadığı için dondurulmuş embriyolara ngs yaptırmak istiyorum ben çünkü genelde tutmama sebebi anladığım ve okuduğum kadarı ile embriyonun genetik olarak sağlıksız olması oluyormuş, rahim kabul etmeyip doğal seleksiyon olarak vücuttan atıyormuş. Nedense doktorlar genetik teste yanaşmıyorlar başta ama deneme yanılmadansa bence baştan genetiğe yollamakta fayda var haksız mıyım?
Kesinlikle haklısı arasında senin gebelik oluşmuş bak benim daha hiçbir sekilde oluşmadi ne dış gebelik ne de kimyasal. Ilk denememde tutunmamış doktoruma sordum dna testi yaptirmalimiydik diye hic hic gerek yok dedi bana neden gereksiz buluyor bilmiyorum

Kesinlikle haklısı arasında senin gebelik oluşmuş bak benim daha hiçbir sekilde oluşmadi ne dış gebelik ne de kimyasal. Ilk denememde tutunmamış doktoruma sordum dna testi yaptirmalimiydik diye hic hic gerek yok dedi bana neden gereksiz buluyor bilmiyorum
Doktorum bana da gerek yok diyor şu an, 8 tane 5. Gün embriyosu oluştu, 1 ini transfer ettik , 7 tane dondurulmuşum var gepsi kaliteli ama ben yaptırıcam, neden baştan önlem almak varken yaptırmayayım ki? 3-4 deneme sonrası yapıyorlar ve insanlar boşuna zaman kaybediyor bence ...

Doktorum bana da gerek yok diyor şu an, 8 tane 5. Gün embriyosu oluştu, 1 ini transfer ettik , 7 tane dondurulmuşum var gepsi kaliteli ama ben yaptırıcam, neden baştan önlem almak varken yaptırmayayım ki? 3-4 deneme sonrası yapıyorlar ve insanlar boşuna zaman kaybediyor bence ...
Bencede haklısın ama bu testi yaparken embriyoda bi hasar oluşurmu acaba benim 1 tane 5.gün embriyom var transfer edilecek 15 gün sonra

Bencede haklısın ama bu testi yaparken embriyoda bi hasar oluşurmu acaba benim 1 tane 5.gün embriyom var transfer edilecek 15 gün sonra
Bana şöyle söyledi doktorum; transferden 36 saat önce dondurulmuş embriyolarımı çözüp hücre alıp ngs uygulanacak ve 24 saat içinde sonuç çıkıp sağlıklı olan inşallah transfer edilecek🙏🏻 Zarar gelmiyor ancak çözüp tekrar dondurulursa o zaman bozulma olabiliyormuş bu sebeple çözündürüp transfer olacak.

22 canım benim eşimde morfoloji sorunu ve varikosel var o yüzden dna testlerini yaptirmalimiyim bilmiyorum 1 tane kaldı embriyom bozulur diyede korkuyorum taze transfer yaptık başarısız oldu tutunmadi bile
Haklısın canım bir doktoruna danış istersen, benim de ilk tüp bebek denemem bu ay başı oldu ama hiç tutunmadı ben o yüzden ngs istiyorum, yaşın çok genç ben 30 um 😊

Kızlar 2 martta taze transfer olmustum ilk tüp bebek denemem malesef negatif sonuçlandı:(
1 tane 5.gün embriyosu var dondurulmuş doktorum rahmin dinlensin diğer adetten sonra koyalım dedi 25 nisan gibi doğal siklusla koyacakmış rahmin kendi kalınlığına göre ilac kullanmicam bu sekilde nasil olur tutunma şansim bilmiyorum.

Back
X