- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.218
- 88
- 43
- Konu Sahibi Duyguffural
Kan sulandırıcı vermişti onu kullanıyordum zaten. Bakalım patolojiden ne çıkacak.Pıhtılaşma problemin mi var acaba kan sulsndrci vermiş miydi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan sulandırıcı vermişti onu kullanıyordum zaten. Bakalım patolojiden ne çıkacak.Pıhtılaşma problemin mi var acaba kan sulsndrci vermiş miydi canım
Oksapar mi clexane mi vermişti canım. Çok üzüldüm çok zor bir süreç.Kan sulandırıcı vermişti onu kullanıyordum zaten. Bakalım patolojiden ne çıkacak.
Canım bebim bugün test günümdü 0 cıktı negatif yıkık durumdayım ama hayatta hersey kısmet napalim belki bizde bi gün anne oluruz inşallah pozitifi görürsün benim ilk denememdi taze transfer oldu 4.gün embriyo tutmadı bir tane 5.gün var dondurulmuş onu transfer edicez önümüzdeki ay hayırlısı herseyinbugün transferimin 10. günü
yarın test günüm
hiçbirşey hissetmiyorum
habire göğüslerimi yoklayıp duruyorum
hafif acı var ama sanki önceden daha çok acıyordu
damarlar çıkmış meydana
onun dışında
kasık ağrısı falan yok
anne olmayı çok istiyorum
lütfen bu sefer pozitif olsun..
hiç öyle hissetmiyor olmama rağmen..
Canım bebim bugün test günümdü 0 cıktı negatif yıkık durumdayım ama hayatta hersey kısmet napalim belki bizde bi gün anne oluruz inşallah pozitifi görürsün benim ilk denememdi taze transfer oldu 4.gün embriyo tutmadı bir tane 5.gün var dondurulmuş onu transfer edicez önümüzdeki ay hayırlısı herseyin
Insallah kuzum insallah allah mi söylettii 5.gün dondurulmus herkes şansın yüksek diyo ama ilk adet ortasimi yoksa ikinci adetin ortasindami koydursam bilemedimbenim de taze transfer ve 4. gün embriyosu..
o sebeplede çok ümitli değilim açıkçası
şimdi de karın ağrısı başladı mesela
adet olacakmışım gibi hissediyorum.
yarın test yapıp sonucunu görene kadar bu huzursuzluğu yaşamaya devam edeceğim
Dondurulmuş 5. gün embriyon olduğunu okudum
bundan sonraki transferinde sıkı sıkı tutunacak sana bebişin inşallah
Bende ayni dünden beri regl sancısı cekiyordum negatif cıktıbenim de taze transfer ve 4. gün embriyosu..
o sebeplede çok ümitli değilim açıkçası
şimdi de karın ağrısı başladı mesela
adet olacakmışım gibi hissediyorum.
yarın test yapıp sonucunu görene kadar bu huzursuzluğu yaşamaya devam edeceğim
Dondurulmuş 5. gün embriyon olduğunu okudum
bundan sonraki transferinde sıkı sıkı tutunacak sana bebişin inşallah
Insallah kuzum insallah allah mi söylettii 5.gün dondurulmus herkes şansın yüksek diyo ama ilk adet ortasimi yoksa ikinci adetin ortasindami koydursam bilemedim
Inşallah canım benim sen naptin bugün test günündü galibaDondurulmuş 5. Gün genellikle hep pozitif sonuçlanıyor canım. Merak etme bundan sonra pozitifi göreceksin![]()
Sonuc ne canimselam. benim de yarın test günüm. 5.gün embriyosu benimki. birkaç gün önce çok belirti vardı ama benim de azaldı sanki. göğüsler hala acıyor gerçi ve baya şiş ama azalıyor gibi. bende iki gebelik geçirdim, biri tüp bebek 6.hafta gelişimi durduğu için düşük, diğeri doğal gebelik ve 10.hafta gelişimi durduğu için düşük. tüm testler yapıldı, pıhtılaşma yok, genetik sorun yok, düşen embriyo teste gitti, trizomi olmuş, kısmet ne diyelim. bakalım yarın test var, neler olacak. aaa birde dış gebelik yaşadım tabi, onu nasıl unuturum, en fenası oydu. neyse... yarın ola hayrola.
Hayırlısı olsun. Benimde ilk denemem taze transfer di tutmadı. Bu hafta histereskopi oldum. Ondada bişe yok. Nisanda tekrar tedaviye başlicaz. Dondurulacak embriyolar. Donmuşta şans daha yükdekmişCanım bebim bugün test günümdü 0 cıktı negatif yıkık durumdayım ama hayatta hersey kısmet napalim belki bizde bi gün anne oluruz inşallah pozitifi görürsün benim ilk denememdi taze transfer oldu 4.gün embriyo tutmadı bir tane 5.gün var dondurulmuş onu transfer edicez önümüzdeki ay hayırlısı herseyin
Üzüldüm canım niye olmadi acaba cok merak ediyorumHayırlısı olsun. Benimde ilk denemem taze transfer di tutmadı. Bu hafta histereskopi oldum. Ondada bişe yok. Nisanda tekrar tedaviye başlicaz. Dondurulacak embriyolar. Donmuşta şans daha yükdekmiş
Canim ben tüp bebeğe başlamadan once rahim filmi çektirdim rahmimde tüplerimde vs hicbir sıkıntı çıkmadı reglim ve yumurtlamam cok güzel eşimde varikosel vardi ameliyat oldu ilk denememizde olmadi 4.gün ve taze acaba hormonlardan dolayı vücut yorgun olduğu icinmi tutmadi diye düşünüyorum vardir bi hayır diyorum 5.gün embriyosu yüksek diyolar bakalım adet olursam bu ay sonu tekrar koydurucazHayırlısı olsun. Benimde ilk denemem taze transfer di tutmadı. Bu hafta histereskopi oldum. Ondada bişe yok. Nisanda tekrar tedaviye başlicaz. Dondurulacak embriyolar. Donmuşta şans daha yükdekmiş
Belkide ondandır. Bende 5.gün embriyosu transfer i oldum. İyi kalitedeymiş rahimde iyiydi dedi dr. Ama olmadı. Eşimde hız sayı ve morfoloji sorunu var orta şiddetteCanim ben tüp bebeğe başlamadan once rahim filmi çektirdim rahmimde tüplerimde vs hicbir sıkıntı çıkmadı reglim ve yumurtlamam cok güzel eşimde varikosel vardi ameliyat oldu ilk denememizde olmadi 4.gün ve taze acaba hormonlardan dolayı vücut yorgun olduğu icinmi tutmadi diye düşünüyorum vardir bi hayır diyorum 5.gün embriyosu yüksek diyolar bakalım adet olursam bu ay sonu tekrar koydurucaz
Benim eşimde ayni canim 14 bin sayi ve hizi az o yuzden varikosel oldu 5 ay oldu dna kromozwm testi yaptirmalimiydik acaba embriyolaraBelkide ondandır. Bende 5.gün embriyosu transfer i oldum. İyi kalitedeymiş rahimde iyiydi dedi dr. Ama olmadı. Eşimde hız sayı ve morfoloji sorunu var orta şiddette
Bizim sayıda 16 milyon. Embriyoya kromozom testini daha çok çiftlerin yaşı büyükse yapıyorlar. Ama tam emin değilimBenim eşimde ayni canim 14 bin sayi ve hizi az o yuzden varikosel oldu 5 ay oldu dna kromozwm testi yaptirmalimiydik acaba embriyolara
14 bin demişim canim 14 milyon iste bende öyle duydum bakalim hayirlisiBizim sayıda 16 milyon. Embriyoya kromozom testini daha çok çiftlerin yaşı büyükse yapıyorlar. Ama tam emin değilim
Taze transfer canım benim senindemi öyleBenim eşimde ayni canim 14 bin sayi ve hizi az o yuzden varikosel oldu 5 ay oldu dna kromozwm testi yaptirmalimiydik acaba embriyolara