- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.981
ben aldım canım sorunsuz geldi cok memnunum ebaydan aldıkmeri ben preseed ocaktan sonra alanların sorun yaşamadığını duydum ama plusı bilmiyorum hiç alana rastlamadım
yeni sac rengin hayırlı olsun ronya güle güle kullanben kaçar iyi geceler öpüldünüzz
mericim İNŞALLAH bu ay mujdeyi verirsin canım bizlere benimde olmadı galiba benim adet sancılarım başladıcanım bence sorun olucaksa her ikisindede olur önemli olan tutarları bence ki preseed daha ucuz onda sıkıntı olma şansı plusa göre daha düşük galiba,bakalım görcez artık inşallah sıkıntı çıkmaz
bende aldım ocaktan önce sıkıntısız geldi
toplam canim toplammmm
ml de 90 milyonu kim kaybetmiste biz bulalim:)
selamkızlarrrr
geçmişi okuyamadım acil çıkmam lazım şimdi ama benim bi sorunum var bugün 8. günüm adetim bitei normalde 2 gün oldu ama ev mevzusu vardı bizim git gel duş alamadım dolası ile bugün ilişki oldu ama duşa girdiğim yoğun kanama oldu adet değil aminim hsg ile alaksı varmıdır korktum biraz nedeni nedir siz ???? cevap verin 2 saate gelriim inş .
hayırlıgünler boncukkızlar eşim sper tahilili yaptırdı cumartesi, sonuçları aldık.
ml de 13 milyon(önceki 3,5 milyondu)
toplam sayı 28 milyon(önceki 21 milyondu)
ileri hareketli %13 toplam hareketli %46
hareketsiz %54
morfoloji normal %11
azalan sadece volum...Şuanda 2,1 cc, öncekilerde 5 cc civarıydı. Oda eşimin tam boşalamamasından kaynaklanıyo sanırım.
hayırlıgünler boncuk
nasılsın bebiş nasıl
bende geçmiş sayfaları okuyordum
sizin morfolojinin %1 oldugunu okudum.
böyle yükselmesi için neler yaptınız.
hayırlı günler canım, ben gribim ama bebiş ne yapıyo bilmiyorum, 2 haftamız kaldı doktora gitmek için. Canım bizim morfoloji hep bu civardaydı. kaan hocanın tedavisini uyguladık eksiksiz, proxed de işe yaramış anlaşılan.
sana cevap yazdıktan sonra elktrikler gitti.
şimdi geldi.
canım 107.sayfada eşinin tahlil sonuçlarını yazmışsın.orda öyle yazıyor.benmi yalnış okudum.
sagol canım bende iyi olmaya çalışıyorum.geçmiş olsun kendine dikkat et.taze portakal suyu süt içmeyi ihmal etme
kızlar eşim sper tahilili yaptırdı cumartesi, sonuçları aldık.
ml de 13 milyon(önceki 3,5 milyondu)
toplam sayı 28 milyon(önceki 21 milyondu)
ileri hareketli %13 toplam hareketli %46
hareketsiz %54
morfoloji normal %11
azalan sadece volum...Şuanda 2,1 cc, öncekilerde 5 cc civarıydı. Oda eşimin tam boşalamamasından kaynaklanıyo sanırım.
pek yazmıyorum ama bu sayfayı çok uzun zamandır takip ediyorum,hatta nedendir bilmem sizi daha çok takip ediyorum,bugün canım çok sıkkıntı eşinin değerlerindeki düzelmeyi görünce biraz olsun moralim düzeldi. bizdede sebep erkek infertilitesi kaan hocaya gitcez haftaya nasipse, tedavi olupta düzelenleri görünce biraz daha umudum artıyor.
Kesinlikle benimde şevkimin kırıldığı, umudumun kalmadığı zamanlarım oldu ama burdaki arkadaşlarım öyle sıcak davranıp yolumu aydınlattılar ki kendimi topladım.
sen bırakma kendini bak biz nerden nereye geldik, eşimin sperm tahlillerinde 1 milyonu gördüğümüzü hatırlıyorum, sanki biri bize kötü bir şaka yapıyordu bunu kabullenmek çok zor oldu ama tedaviyi bırakmadan sabırla devam ettik, sizde öyle yapın sakın pes etmek yok canım biz hep yanındayız.
ronyacım yeşil daha çok yakışıyo yaaa, böyle yeşil ışık yak bize;:)))))
boncuğummm ya ben heyecanlıyım pazartesi eşim test vercek
bakalım sonuç nasıl çıkacak biliyorsun en son durum berbattı
Evet canım biliyorum, inşallah güzel haberler vericeksin bize. Bak benim eşimin sonucu bile ml de 3,5 milyondan 13 milyona çıkmış. Sizinki daha da güzel çıkıcak inşallah.
boncuğummm ya ben heyecanlıyım pazartesi eşim test vercek
bakalım sonuç nasıl çıkacak biliyorsun en son durum berbattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?