Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meri ben preseed ocaktan sonra alanların sorun yaşamadığını duydum ama plusı bilmiyorum hiç alana rastlamadım
ben aldım canım sorunsuz geldi cok memnunum ebaydan aldık
ben kaçar iyi geceler öpüldünüzz
yeni sac rengin hayırlı olsun ronya güle güle kullan
mericim İNŞALLAH bu ay mujdeyi verirsin canım bizlere benimde olmadı galiba benim adet sancılarım başladı

toplam canim toplammmm
ml de 90 milyonu kim kaybetmiste biz bulalim:)

teşke biri kaybetsede biz bulsak ya
gercekten bu sayılar bize cok uzak geliyo

kris sen nasılsın karnın agrın varmış gecmişte okudum cok gecmi olsun

hiç bi bilgim yok ama dr görünmende fayda var

kızlar eşim sper tahilili yaptırdı cumartesi, sonuçları aldık.
ml de 13 milyon(önceki 3,5 milyondu)
toplam sayı 28 milyon(önceki 21 milyondu)
ileri hareketli %13 toplam hareketli %46
hareketsiz %54
morfoloji normal %11

azalan sadece volum...Şuanda 2,1 cc, öncekilerde 5 cc civarıydı. Oda eşimin tam boşalamamasından kaynaklanıyo sanırım.

hayırlıgünler boncuk
nasılsın bebiş nasıl
bende geçmiş sayfaları okuyordum
sizin morfolojinin %1 oldugunu okudum.
böyle yükselmesi için neler yaptınız.

hayırlıgünler boncuk
nasılsın bebiş nasıl
bende geçmiş sayfaları okuyordum
sizin morfolojinin %1 oldugunu okudum.
böyle yükselmesi için neler yaptınız.

hayırlı günler canım, ben gribim ama bebiş ne yapıyo bilmiyorum, 2 haftamız kaldı doktora gitmek için. Canım bizim morfoloji hep bu civardaydı. kaan hocanın tedavisini uyguladık eksiksiz, proxed de işe yaramış anlaşılan.

sana cevap yazdıktan sonra elktrikler gitti.
şimdi geldi.
canım 107.sayfada eşinin tahlil sonuçlarını yazmışsın.orda öyle yazıyor.benmi yalnış okudum.
sagol canım bende iyi olmaya çalışıyorum.geçmiş olsun kendine dikkat et.taze portakal suyu süt içmeyi ihmal etme

Ya sen yanlış okudun ya da ben yanlış olabilirim:)))

Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum işte. Süt içmeye çalışıyorum ama portakala hayırrrrr.

pek yazmıyorum ama bu sayfayı çok uzun zamandır takip ediyorum,hatta nedendir bilmem sizi daha çok takip ediyorum,bugün canım çok sıkkıntı eşinin değerlerindeki düzelmeyi görünce biraz olsun moralim düzeldi. bizdede sebep erkek infertilitesi kaan hocaya gitcez haftaya nasipse, tedavi olupta düzelenleri görünce biraz daha umudum artıyor.

Kesinlikle benimde şevkimin kırıldığı, umudumun kalmadığı zamanlarım oldu ama burdaki arkadaşlarım öyle sıcak davranıp yolumu aydınlattılar ki kendimi topladım.

sen bırakma kendini bak biz nerden nereye geldik, eşimin sperm tahlillerinde 1 milyonu gördüğümüzü hatırlıyorum, sanki biri bize kötü bir şaka yapıyordu bunu kabullenmek çok zor oldu ama tedaviyi bırakmadan sabırla devam ettik, sizde öyle yapın sakın pes etmek yok canım biz hep yanındayız.

teşekkür ederim, yazdığınız gibi pes etmek yok Allah bu yolda çaba gösteren herkese sabır versin

eminecimm bir arkadaş özelden yazmış
arkadaşının emailini ver davet yolluyayım demiş
senin emailini verdim posta kutuna ve gereksizler kutusuna bak
şuan online değil kendisi girince sana davet yollar
sen nasılsın iyisin demi canım benim

Ben daha iyiyim ronyacım eşim akşamları yatmadan sütlü, limonlu, ballı, sarımsaklı bi karışım veriyo, hakkaten çok rahatlattı 3 akşamdır içiyorum, iyi geldi.

sen nasılsın çikolatam?

boncuğummm ya ben heyecanlıyım pazartesi eşim test vercek
bakalım sonuç nasıl çıkacak biliyorsun en son durum berbattı

boncuğummm ya ben heyecanlıyım pazartesi eşim test vercek
bakalım sonuç nasıl çıkacak biliyorsun en son durum berbattı

Evet canım biliyorum, inşallah güzel haberler vericeksin bize. Bak benim eşimin sonucu bile ml de 3,5 milyondan 13 milyona çıkmış. Sizinki daha da güzel çıkıcak inşallah.

Evet canım biliyorum, inşallah güzel haberler vericeksin bize. Bak benim eşimin sonucu bile ml de 3,5 milyondan 13 milyona çıkmış. Sizinki daha da güzel çıkıcak inşallah.

inşallah boncuğum ya
eşime keçiboynuzu pekmezi aldım onuda yedircem
birde arginmax mens sipariş verdimm l carnitine aldım evicap içiyor
umarım güzel sonuçlar alarız
bu sefer hocanın muayenehanesinde vercez testi
orda çalışan sekreter kadın bu sefer senide alıcam bakılan yere gör süpermeenleri dedi
inşallah orda yaptığımız test yanlıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…