Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoş geldin canım
ben öncelikler eşinin ameliyat olmasını tavsiye ederim
değerleriniz nasıl test yapıldımı
ümidini hiç kaybetme,bu gün değilse yarın ama bir gün gelicek inşllah o günler

:)hoşbulduk.Eşim ameliyat olucak ama zaman olarak galiba nisanı bulucak.
Test yapıldı sperm sayısı azdı bir de ileri hareketliliği %1 di malesef.
Ümidimi kayetmemeye çalışıyorum belki bir mucize olur diye bekliyorum hep.Bu arada 1 aydan beri de eşim sabahları keçiboynuzu pekmezini içmeye başladı:)) Ve inşallah dediğin gibi o günler gelir.
Rabbim herkese istediğini verir.Bu duyguları yaşatır

kızlarrr ben diyom eğer sonuç yanlışsa bu adamları mahkemeye ver
ama onlar bir kılıf hazırlarlar
yani hatayı asla kabul etmezler
aman hatalı olsunda canları cehenneme

Artık gerisini Allah'a havele etmiş olursun Ronya ..

Merhaba kızlar ..
20 lik dişimin bana yaptığı tüm eziyetler artık geçmeye başladı..
Bugün nihayet yemek yedim doya doya..

Neyse ben bugün çok heyecanlıyım kızlar eşim yarın Kaan Hocaya gidiyor..
Bakalım ne diyecek, hormon tetkiki ile spermiyogram yapılır büyük ihtimalle ben birde varikosel ameliyatı için kontrol yaptırt dedim ben işte olduğum için gidemeyeceğim inşş adam gibi herşeyi güzelce konuşur..

Kızlar en son 13 milyondu sperm sayımız..
Morfoloji %4 harekette %24 dü toplamda ..
Bakalım kaç olmuş, gerçi çok fazla bir değişiklik olur mu bilmiyorum..
1.5 aydan biraz fazla keçiboynuzu ve arısütü bal polen , 2.5 kutu proxeed, 1 kutu evicap, 1 ayda endol ile trental kullandı.. Endol ve trental hariç gerisine devam ediyoruz..

Rabbim yardımcı olsun , bu arada ben kürtaj olalı 40 gün olacak nerdeyse hala adet olmadım ..
En son beta 57'den 42 ye düşmüştü ve gebelik hayallerimde suya düşmüştü biliyorsunuz..
Sıfırlandımı beta bilmiyorum adetten sonra yaptıracaktım 3. testi çünkü ama henüz adet olmadım ..
Önümüzdeki haftaya kadar olmazsam tekrar kan tetkiki yaptıracağım ..

sağol güzel yürekli arkadaşımmmm
bilgemmm bi ses ver bakimm nasılsın
emine canım inanki hem ingilizcem yok hemde 1 yıl önce üye olmuştum unuttum
krisimm yakalayamadım seni

Sağolasın Ronya sen nasılsın ?
Ben artık çooook iyiyim , diş ağrım geçti, eşim yarın gidiyor Kaan Hocaya bakalım neler diyecek !
Sonuçlar elime geçer geçmez yazacağım mutlaka ..
Bu fsh ,lh vs vs .. hiç yapılmadı eşime , ilk defa hormon tahlili yaptıracağız..
Bana yapılmıştı ve hepsi normal çıkmıştı hormon ve biyokimya ama eşim yarın ilk defa yaptıracak ..
İnşş herşey güzel gider..

o yirmilik diş sorunu bende de var canım 3 ayda bir yemek yiyemez hale geliyorum ama çekiyorum işte çenem azcık acısın korkmaya başlıyorum yinemi diye sanada geçmiş olsun eşin içinde inşallah Allah gönlüne göre verir zorlu bir süreç geçirdin inşallah herşey güzel olur bundan sonra

Sağolasın pamuk .. Ben apse geçince dişimi ameliyatla aldıracağım çünkü dediğin gibi 2-3 ayda bir apse yapıyor , bu dişin temizliği bakımı zor ve bakteriler hep çenenin arkasında biriktiği için o kısmın apse olması normalmiş..
İnan şu acıdan daha zor değilmiş , o kadar araştırdımki hiç duymuyormuşsun ben gerçi 1 tanesini aldırdım ordan da biliyorum..

canim esin ameliyat olsun
ondan sonrada adamakilli bir tedaviye baslayin
beklemekle hicbirsey olmaz , hele oyle keciboynuzu ile falan hic olmaz
tedavi sart .

ben hıc adetın ıkıncı-üçüncü gun olan hormon testlerını yaptırmadım :26:

Sumak yaptırmanı tavsiye ederim ama yumurtlamanda bir sorun yoksa hormonlarında bir sorun olduğunu sanmıyorum ..
Erkekte sperm sayısını düşüren bu hormonlar kadındada normal değerlerde olmayınca yumurtlamayı engelliyormuş..

sumak istersen bir ara yaptir sende o testleri ...

yaptirman iyi olur

doktorum prolaktın ,kan degerlerı ve t3-t4 seylerıne baktı bı kac seye de baktı hatırlamıyorum..

vajınaal ultrasyonla da yumurtaya baktı o zaman ıkı tane vardı kac mm oldugunu sormadım

hersey normal bır sene sonra gel dedı..

ovulasyon testlerınde de cıft cızgı gordum ..

yumurtlama zamanlarım agrılı gecer bı de..

gelecek ay gıdıyım artık ..10 ay belkı de 11 ay olaccak ..o zaman 3 aydır denıyorduk ..

Son düzenleme:
selamm nasılsınız şekerler..??? naptınız bugün? baya kaynatmışsınız akşam akadar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…