Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah iyi çıkar canım. yüreğini ferah tut sen.

inşallah canım ya inşallah
sanki bişeyler sıraya girmiş ters gitmek gitmek için
ben 1 yıldır yumurtlamıyordum pko var bende 2 aydır düzene girdi sayılır hormonlar
ama bu seferde bizim süpermenler düşüşe geçti
bir türlü buluşmamaya niyetliler

meraktan mı yaptırdınız canım testi?
şahsen ben hamile kalsam eim meraktan bile olsa test yaptırmaz. değerlerimiz çok benziyor.
bizim de ml. 15 milyon toplam da 30. bizimde 2 ml çıktı. diğer testlerinde 4-5 arası çıkıyordu.

yalnız bizim morfoloji berbat. %1. sizin morfoloji krugere göre mi?onu merak ettim. çok iyiymiş.
son 3 aydır neleri kullanıyordunuz canım ya tekrar yazarsan çok sevinirim.

herşeyin bir zamanı var canım. nasıl ölüm bile zamanı geldiğinde oluyorsa doğum da öyle. böyle düşünüp rahatlıyorum ben. beklemek lazım. tabi beklerken de elimizden geleni yapmak. tevekkül etmek yani.

canım çok teşekkür ederim çok sağol.ben iyiyim şimdi gördüm yazdığını.sen nasılsın hayatım?

Son düzenleme:

ohh ohhh masallah :)
niye yaptirdi ki yoksa tedaviye devam mi ediyor:) eger oyleyse brawo size

slm kızlar.ben hastalandım bugun(( yaa kızlar benım adetım cok duzenlıydı ve 25 gunde mutlaka gelırdı.ama son 3 aydr cok dengesızlestı.3 ay once 31. gunde,sonrakı ay 29. gunde bu ayda 23. gunde adet oluyorum.adetın 3. gunu dr. a gıtcem ama sızce neden boyle oluyor.15 yıldır 25 gunde olan adetım 3 aydr neden boyle((

iyi akşamlar kızlar

bu gün bi arkadaşımın güzel haberini aldım

eşi azospermiydi ve şu anda normal yolla hamileymiş çooook sevindim

iyi akşamlar kızlar

ne güzel ya hayırlı olsun ona :))
rabbim nelere kadir işte
peki neler kullanmış yani doğla yolla mucize resmen

ne güzel ya hayırlı olsun ona :))
rabbim nelere kadir işte
peki neler kullanmış yani doğla yolla mucize resmen

nasıl bir tedavi uygulandığını bilmiyorum geçen yaz tüp bebekle hamile kalmıştı ama düştü
eşinin iğne kullandığını söylemişti ,ben zaten kendisinden almadım haberleri başka bi arkadaş söyledi umudunu kaybetme diye

iyi akşamlar kızlar

gerçekten Allahın mucizesi işte. Allah ol diyince ne sayıya bakıyor ne yaşa.
Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar merhaba;
Aranıza yeni katıldım.2 senelik evliyim.Eşimle bir seneden beri çocuk için uğraşıyoruz.Ama baktık olmayınca doktora gittik eşim de sol tarafta hafif variskosel çıktı ve ameliyat olursa şansımızın daha da artacağını söyledi.Ama tam ameliyat olmaya karar verirken hep başka aksilikler çıktı bir türlü olamadı.Ben genede hiç umudumu kaybetmedim çünkü etrafımda çok kişinin eşinin sperm sayısı çok az olup hatta doktor hamile kalması mümkün olmadığını söyleyipte hamile kalan arkadaşları duydum.Ne bilim her ay belki ümidiyle diye hep hamilelik belirtileri yaşadım:)))) Ve bu ay adetimi 2 gün geçti normalde günüm geç gelmezdi yine ümitlendim ama az önce hastalandım gene(( Sizde de acaba eşi ameliyat olmadan doğal yolla kalan arkadaşlar varmı

hoş geldin canım
ben öncelikler eşinin ameliyat olmasını tavsiye ederim
değerleriniz nasıl test yapıldımı
ümidini hiç kaybetme,bu gün değilse yarın ama bir gün gelicek inşllah o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…