Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iy bi gelişme canım..inş ilaç tedavisiyle değereri yükselir....varikosel varmıydı peki,gerçi bu değerler varikoselin varlığını gösteriyo gibi,,önce aeliyat önerir kaan hoca bence...

kris doktor bunları yazmış.
ne yapıcam ben şimdi
tekrar doktora mesaj çekip dfı testi yaptırmadanda bir yolu yokmu desem mi
fsh bişey dememiş.

canim icinden ne geliyorsa onu de
aklina takilan hicbisey kalmasin
hocam illa gereklimi yaptirayim mi diye sor
fsh icin birsey dememissiniz merak ettim de de

yaz acik acik

sağoll canım benim

Lutfen kiskanc arkadaslarinizida dusunerek yazin:))
galiba kiskandim:))))))))))[/QUOTE]

ay ay kıyamam ben sana senin yerin hepimiz için ayrı ...fedakar,candan,samimi,ümit veren,teselli eden vs..vs...canım krisim...[/QUOTE]

peki ozaman biraz rahatladim:))))))))))))

merhabalar :)))))))))
Güldüğüme bakmayın hala regli olamadım ben gebelik testim negatif((((((
Sanki ne bekliyordumki onca sıfırdan sonra(((((((((

Tatlim randevu ya gerek yok diye biliyorum
sadece orada oldugu gunleri ogrenerek gidiyorsun ve bekliyorsun

oyle degil mi ?

krisim randevu sistemi getirdiler hastaneye artık bekleme yok randevu alarak giriyorsun kaan hoca banada mailde şu şu numaralı tel. arayın gelmeden önce dedi daha kötü oldu şimdi mesela 1 nisan da bizim gitmemiz gerek sperm ve hormon testi vericez ama bunun için şimdi randevu alıcam

kızlar benim şimdilik işim var temizlik yapıcam bu saatten sonra geceye doğru gelirim öpüldünüz hepiniz

selam canım
nasılsın

iyilik hayatım sen nasılsın :)
kızlar bu arada yarın eşim ankarada mali müşavirlik için staj başlatma sınavına girecek onun için selati nariye (tefriciye)başladım.biliyorsunuz 4444 tane olması gerekli 2800 oldu yardım etmek isteyen olursa sevinirim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…