- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.101
sagol canim iyiyim sen nasilsin?
canim cok gecmis olsun
dikkat et kendine ozledik seni
çok şükür iyiyim. kaan hocadan randevu almaya çalışıyorum beklemedeyim yani
krisim canım saolasın...bende çok özledim sizi hergün aklımdaydınız acaba yeni haberler varmı diyodum...kocaman öpüyorum seni :)))
dah bie tedaviye başlamadık eşim inşallah haftaya kaan beye gidecek bakalım o ne önerecek.bir tane tüp denedim ama 10 haftada kalp atışı olmadığı için alındı. kaan beyde sperm dna sına bakalım demişti ona göre bir şeyler planlayacak bakalım.
bu ay öyle yapayım .. hem hsg çektiricem hemde ovulasyonla denicem inş ..neden bi mucize olmasın dimi:)))koyu cizgi arama zaten
silikte olsa 2 cizgi olunca test yapma zaten birdaha
basla calismaya
Bende seni cok opuyorum melegim
hepinizi takip ediyorum tek tek
sizin guzel haberlerinizle sizin kadar mutlu oluyorum.
iyiyim kara kuzum sen nasilsin?
valla canım nebileyim işte sevgi sözcükleri falan olabilir mesela,,yani ilgilendiğini hissettirmen lazım...hisseetmem lzım:)))canım benim ya saolasın bunlar işin şakası o samimiyeti alabiliyorum senden sadece biraz uzak kalınca nazlanayım dedim hastaydım ya birde ondan olabilir:))
Tatlim randevu ya gerek yok diye biliyorum
sadece orada oldugu gunleri ogrenerek gidiyorsun ve bekliyorsun
oyle degil mi ?
geçmiş olsun canım...rabbim sabır versin...inş bebeğini kucağına alımayı nasip eder rabbim sana ve tüm arkadaşlara ...tüp bebek tedavisine nasıl başladınız peki..daha önce hiç değerlerinize baktırmadınız mı?
canım emin ol sen artık benim ilgi alanımdasın
insanların kendini hatırlatabilmeleri çok önemli
sende onlardan birisin
biz burda bir sözle birbirimize verdiğimiz destekle yada birbirimizden gıcık olduğumuz bir şeyle hatırlıyoz birbirimizi
muesin ilk yörüngeme girdiği an elini rendeye kaptırdığını söylediği zamandı içim acımıştı üzülmüştüm
senin bana özel mesajda benide sev demendi
hepimizin birbirimizi canımız gibi hissettiği bi an var yani
canım yine de kaan hocayla konuşup gitmesi daha iyi ..biz sabah 8 de ordaydık ..saat 4 ten sonra sıra geldi..çok ameliyatı vardı ..ameliyat aralarında hasta bakıyodu..kendi tarih versin bence...
canım emin ol sen artık benim ilgi alanımdasın
insanların kendini hatırlatabilmeleri çok önemli
sende onlardan birisin
biz burda bir sözle birbirimize verdiğimiz destekle yada birbirimizden gıcık olduğumuz bir şeyle hatırlıyoz birbirimizi
muesin ilk yörüngeme girdiği an elini rendeye kaptırdığını söylediği zamandı içim acımıştı üzülmüştüm
senin bana özel mesajda benide sev demendi
hepimizin birbirimizi canımız gibi hissettiği bi an var yani
canımsın ya saol ..çok mutlu oldum şimdi...bilmiyorum ama sen de okadar kişi içinden çektin beni..farklı bir elektrik var sende :)))
canımsın ya saol ..çok mutlu oldum şimdi...bilmiyorum ama sen de okadar kişi içinden çektin beni..farklı bir elektrik var sende :)))
sağoll canım benim
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
bana k... hocadan cevap gelmiş.
morfolojinin %3 olması güzel.dfı testinin yapılmasını isterim buraya gelirseniz hem muayene eder hemde dfı testini isterim demiş
bu kadar fsh ile ilgili bişey dememiş.offfffff
ben gelemiyecegimi söylemiştim. nolcak şimdi.
valla bizimki hastanelerden o kadar bıktı ki 8 saat orda beklerse kalpkrizi geçirir. o yüzden randevu versinde işimiz hallolsun. yoksa benim başımın etini yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?