Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar hep akla geliyorsunuz inanin buna ama dile getirmiyoruz

Mesela kac gundur Duru yu dusunuyorum hep aklimda ama yazmadim hic

yazilmayinca unutulduk sanmayin

Duru cum guzel kardesim ses ver merak ediyoruz seni ...

geçmiş olsun canım...rabbim sabır versin...inş bebeğini kucağına alımayı nasip eder rabbim sana ve tüm arkadaşlara ...tüp bebek tedavisine nasıl başladınız peki..daha önce hiç değerlerinize baktırmadınız mı?

Bende seni cok opuyorum melegim

hepinizi takip ediyorum tek tek

sizin guzel haberlerinizle sizin kadar mutlu oluyorum.

bende öyle biliyorum ama eşimin sonuçlarını maille attım bana bir telefon numarası yazdı 7 martta burdan ara randevu al diye yazdı hastane yeni bir yapılanma içindeymiş.. bende anlamadım.herkes gidiyor. bu hafta zaten eşimin diğer kontrolleri vardı çokta ısrar etmedim pazartesi verdiği numarayı arayacağım bakalım ne diyecekler.

iyiyim kara kuzum sen nasilsin?

kara kuzudan sarı kediye sevgilierrr

canım emin ol sen artık benim ilgi alanımdasın
insanların kendini hatırlatabilmeleri çok önemli
sende onlardan birisin
biz burda bir sözle birbirimize verdiğimiz destekle yada birbirimizden gıcık olduğumuz bir şeyle hatırlıyoz birbirimizi
muesin ilk yörüngeme girdiği an elini rendeye kaptırdığını söylediği zamandı içim acımıştı üzülmüştüm
senin bana özel mesajda benide sev demendi
hepimizin birbirimizi canımız gibi hissettiği bi an var yani

Tatlim randevu ya gerek yok diye biliyorum
sadece orada oldugu gunleri ogrenerek gidiyorsun ve bekliyorsun

oyle degil mi ?

canım yine de kaan hocayla konuşup gitmesi daha iyi ..biz sabah 8 de ordaydık ..saat 4 ten sonra sıra geldi..çok ameliyatı vardı ..ameliyat aralarında hasta bakıyodu..kendi tarih versin bence...

bende bir sorun yoktu eşimin sperm sayısı toplam 9 milyon , mililitrede 1 milyon ileri yavaş hareketli.hızlı sıfır morfoloji sıfır. eşimde ileri derecede karaciğer yağlanması var ve ilaç kullanması yasaktı o yüzden direk tüp bebeğe geçtik,şimdi karaciğeri kontrol altına alındı ilaç yasağı kalktı o yüzden kaan bey bir tedavi uygularmı diye ona görüneceğiz. hayırlısı.

canım emin ol sen artık benim ilgi alanımdasın
insanların kendini hatırlatabilmeleri çok önemli
sende onlardan birisin
biz burda bir sözle birbirimize verdiğimiz destekle yada birbirimizden gıcık olduğumuz bir şeyle hatırlıyoz birbirimizi
muesin ilk yörüngeme girdiği an elini rendeye kaptırdığını söylediği zamandı içim acımıştı üzülmüştüm
senin bana özel mesajda benide sev demendi
hepimizin birbirimizi canımız gibi hissettiği bi an var yani[/QUOTE]

canımsın ya saol ..çok mutlu oldum şimdi...bilmiyorum ama sen de okadar kişi içinden çektin beni..farklı bir elektrik var sende :)))

canımsın ya saol ..çok mutlu oldum şimdi...bilmiyorum ama sen de okadar kişi içinden çektin beni..farklı bir elektrik var sende :)))[/QUOTE]

sağoll canım benim

canım yine de kaan hocayla konuşup gitmesi daha iyi ..biz sabah 8 de ordaydık ..saat 4 ten sonra sıra geldi..çok ameliyatı vardı ..ameliyat aralarında hasta bakıyodu..kendi tarih versin bence...

valla bizimki hastanelerden o kadar bıktı ki 8 saat orda beklerse kalpkrizi geçirir. o yüzden randevu versinde işimiz hallolsun. yoksa benim başımın etini yer

canımsın ya saol ..çok mutlu oldum şimdi...bilmiyorum ama sen de okadar kişi içinden çektin beni..farklı bir elektrik var sende :)))[/QUOTE]

canımsın ya saol ..çok mutlu oldum şimdi...bilmiyorum ama sen de okadar kişi içinden çektin beni..farklı bir elektrik var sende :)))

sağoll canım benim [/QUOTE]

Lutfen kiskanc arkadaslarinizida dusunerek yazin:))
galiba kiskandim:))))))))))

galiba kiskandim:))))))))))[/QUOTE]

ayy güldürdün yine beni bürodakilerde tuhaf tuhaf bakıyo yüzüme

kris doktor bunları yazmış.
ne yapıcam ben şimdi
tekrar doktora mesaj çekip dfı testi yaptırmadanda bir yolu yokmu desem mi
fsh bişey dememiş.

galiba kiskandim:))))))))))[/QUOTE]

ay ay kıyamam ben sana senin yerin hepimiz için ayrı ...fedakar,candan,samimi,ümit veren,teselli eden vs..vs...canım krisim...

valla bizimki hastanelerden o kadar bıktı ki 8 saat orda beklerse kalpkrizi geçirir. o yüzden randevu versinde işimiz hallolsun. yoksa benim başımın etini yer

canım maalesef kaan hoca çok yoğun..bizde randevulu gitmiştik ama ameliyatları çoktu...ameliyat aralarında ancak fırsat bulup çağırıyodu..yine de sen tel ile irtibat kuurp,ameliyatının olmadığı günlerde gitmeye çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…