Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vedacımm çok geçmiş olsunn
inanki benim aklıma geldin gözlerim aradı seni
bende idrar yolu enf. oldum seni çok iyi anlıyomm mahvolmuştum çok kötü
Allah şifa versin

öyle bi durum varsa ki inş vardır canım...bence de yuhhh denir...inş güzel haberlerini alırız fıstık:)

canım saol utandırma beni şimdi.....bende bayıldım sana esmer güzeli..ama hala ilgilenmiyosun benimle bak kaç gündür yokum hani hiç de sormamışsın((

canım yaa çok sevindim...rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin bebişlerini ...ama ben de istiyorum:))))darııs benim ve tüm isteyen arkadaşların başına...

canım saol utandırma beni şimdi.....bende bayıldım sana esmer güzeli..ama hala ilgilenmiyosun benimle bak kaç gündür yokum hani hiç de sormamışsın((

kız valla bende sana bayıldımmm
çakır hatunn söyle ne istersin benden senle nasıl ilgilenebilirim :111:

ilk deneyimimdi ve hakikaten çok kötüydü..neyse şükür biraz atlattım ilaç kullanıyorum şimdi...sanada çok geçmiş olsun o zaman birbirimizin halini daha iyi anlarız o zaman:)))

saol canım o zaman bi senin aklına gelmişiz sadece:))

Cok sevindim arkadasim
insallah yakin zamandan sende mujdeli haberi lairiz
evet cok sanslisiniz ve bunu iyi degerlendirin:)

vedacımm çok geçmiş olsunn
inanki benim aklıma geldin gözlerim aradı seni
bende idrar yolu enf. oldum seni çok iyi anlıyomm mahvolmuştum çok kötü
Allah şifa versin

amin canım saol..biraz daha iyiim ama yinede böbreklerimin olduğu yerler ağrıyo biraz..bugün işe de başladım.. ağrım oluyo arada...akılına gelmişim o da güzel hiç yoktan iyidir dimi?:)))

canım çok saol...hala oku oku bitiremedim geçmişi...içime fenalık geldi sıkıdım :))sen nasılsın tatlım? ne tedavisi görüyodunuz..?

dah bie tedaviye başlamadık eşim inşallah haftaya kaan beye gidecek bakalım o ne önerecek.bir tane tüp denedim ama 10 haftada kalp atışı olmadığı için alındı. kaan beyde sperm dna sına bakalım demişti ona göre bir şeyler planlayacak bakalım.

canim cok gecmis olsun

dikkat et kendine ozledik seni

kız valla bende sana bayıldımmm
çakır hatunn söyle ne istersin benden senle nasıl ilgilenebilirim :111:

valla canım nebileyim işte sevgi sözcükleri falan olabilir mesela,,yani ilgilendiğini hissettirmen lazım...hisseetmem lzım:)))canım benim ya saolasın bunlar işin şakası o samimiyeti alabiliyorum senden sadece biraz uzak kalınca nazlanayım dedim hastaydım ya birde ondan olabilir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…