- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.381
iyiym canım çok şükür.günaydınnn lonelines canım nasılsın
aleyna sen nasılsın
iyiym canım çok şükür.
akılma esti, rahim filmini araştırıyodum. aranızda çektiren var mı acaba?
evet canım geçen ay çektirdim ben neyi merak ediyorsan yardımcı olabilirim :):) elimden geldiğince tabi...iyiym canım çok şükür.
aynen yaaa bu yıl hamiş kalamaynların yılı heralde ne kadar bebeği olmayan tanıdığım varsa hepsi hamilekızlar bugün bir tanıdığın hamile haberini aldım
kızcağıızn 8 yıldır olmuyordu çocuğu
eşindeymiş sorun tam herşeyi bırakmışken
bir gece mide ağrısıyla doktora gidiyor
ve hamile olduğunu öğreniyor
nasıl sevindim anlatamam darıdı bizlere olsun
canım nerde yaşıyorsun?ben istanbuda bir yer arıyorum.evet canım geçen ay çektirdim ben neyi merak ediyorsan yardımcı olabilirim :):) elimden geldiğince tabi...
aynen yaaa bu yıl hamiş kalamaynların yılı heralde ne kadar bebeği olmayan tanıdığım varsa hepsi hamile
rabbim bizede nasip eder inşşşşş, darısıb aşımıza olsun
kızlar listeyi saydımda 34 kişi var toplam hadi arada girenleri çıkarsak yine bi 28 30 kişi oluyoruz biliyorsuunuzki kutlu doğumdayız 20 nisan EFENDİMİZ(S.A.V.)doğum gününe kadar hepimiz bir cüz okusak bir hatim yapar.isterseniz salavatlarlada süsleyebilriz yani bi hedef koyarız mesala 20 nisana kadar 1 hatim ve binlerce salavat benim içimden eçen 100 bin salavat varmı hediyeye katılmak isteyen????
yok hayatım anlıyorum seni bende böyle sorular sorular kafayı yemiştimcanım nerde yaşıyorsun?ben istanbuda bir yer arıyorum.
hemen değil ama önümüzdeki bir kaç ay gebe kalmazsam düşünüyorum. ücreti ne kadra?hangi merkezde yaptırdın?anestzi aldın mı?canın acıdı mı?
çok oldu galiba ama.
canım çok geçmiş olsun aman boşver hamile olduğunu ve mücadelelrini sakın unutma hiç bişeye değmez biliyorsun sakın duymayayım bidahaaiyi pazarlar kızlar hepinize.
cuma günü benim için oldukça zor bir gündü, sabah sabah müdür yardımcısıyla tartıştık baya bi çok sinirimi bozdu, üstünede yorulunca bide baktım lekelenmeyle beraber hafif bir kanamam olmuş hemen doktoruma gittik.
ama o kadar çok korktum ki anlatamam, içerde bi kanama oluşmuş, bebek iyiydi çok şükür, doktor kanımda enfekksiyon olabileceğini söyledi 4 tane tahlil verdim sonuçlarını cuma günü alıcaz.
15 rapor verdi, yorulmamam gerekiyormuş, şimdi iyiyim çok şükür. her hafta kontrole gidicem, bebeğin durumunu öğrenmek için.
eşimin test yaptırmasının sebebi sayının kaç olduğunu merak ettik, bizim durumumuzda olanların da umutlarını kaybetmelerini istemediğim için test yapsın istedim.
tama hayatım başlatalım ozaman hatimi onada ayrıca bi liste oluşturalım hangi zücler onuda söylecanım ben 2 cüz alabilirim.
çalışıyorum ama 20 nisana kadar okuyabilirim.
yok hayatım anlıyorum seni bende böyle sorular sorular kafayı yemiştim
ama şükürki oldum kurtuldum :)) ben konyadaym hastane konusunda ayrdımcı olamıcam ama diğerlerine cevap vereyim
1:ücreti normalde direk gidersen daha fazlazmış ama benim gittiğim. dr.un takipli hastası olursan sadeve muayne ücrei (22 tl)ve artı hsg ücreti (16tl)ödüyormuşssun.Bende öyle yaptım yani toplamında 38 tl ödedim.
2:anestezi almadım.
3:evet acıdı basit bi ağrı sancı değil ama dayanabileceğin bi ağrı bebeği düşün,doğum yapacağını düşün,vs.kanama oldu işlemden soonra normalmiş.yaklaşık 2 gün hafif lekenlenme oldu 2 gün duş alma ilişkiye girme bence.zaten öncesinde gevşetici bi iğne yapıyorar .o ağrıları kesiyor .yaklaşık 10 dk. sürdü işlem bence çok araştırma yapma kafan karışır ve rahat ol aksi halde dahada zorlaşır .
Son olarak benim görüşüm :BÜYÜTÜLÜCEK BİŞEY DEĞİL!OL VE KURTUL :))
iyi pazarlar kızlar hepinize.
cuma günü benim için oldukça zor bir gündü, sabah sabah müdür yardımcısıyla tartıştık baya bi çok sinirimi bozdu, üstünede yorulunca bide baktım lekelenmeyle beraber hafif bir kanamam olmuş hemen doktoruma gittik.
ama o kadar çok korktum ki anlatamam, içerde bi kanama oluşmuş, bebek iyiydi çok şükür, doktor kanımda enfekksiyon olabileceğini söyledi 4 tane tahlil verdim sonuçlarını cuma günü alıcaz.
15 rapor verdi, yorulmamam gerekiyormuş, şimdi iyiyim çok şükür. her hafta kontrole gidicem, bebeğin durumunu öğrenmek için.
eşimin test yaptırmasının sebebi sayının kaç olduğunu merak ettik, bizim durumumuzda olanların da umutlarını kaybetmelerini istemediğim için test yapsın istedim.
canım nerde yaşıyorsun?ben istanbuda bir yer arıyorum.
hemen değil ama önümüzdeki bir kaç ay gebe kalmazsam düşünüyorum. ücreti ne kadra?hangi merkezde yaptırdın?anestzi aldın mı?canın acıdı mı?
çok oldu galiba ama.
canım çok geçmiş olsun aman boşver hamile olduğunu ve mücadelelrini sakın unutma hiç bişeye değmez biliyorsun sakın duymayayım bidahaa
iyi dinlen hala riskli aylardasın aman deyim allah korusun
ayrıca hassasiyetinizede teşekkürler gerçekten çok ince :))
tama hayatım başlatalım ozaman hatimi onada ayrıca bi liste oluşturalım hangi zücler onuda söyle
hatim listesi
kadser:1 ve 5. cüz
loneliness:???
iyi pazarlar kızlar hepinize.
canim ya niye tartisiyorsun . niye uzuyoorsun kendini? dunya yansa umrunda olmasin senin.
bilmiyormu o mudur yardimcisi. bende mudurle tartismistimda esimi zor zaptettik valla gidip basacakti . sonra duymus diger ogretmenlerden de sonra ozur dilemisti bende:)
sen yat dinlen umrunda olm asin hicbisey . ayni benim yasadiklarimi yasiyorsun .
anladım canım çok teşekkür ederim. bu ay değil de nisan gibi düşünüyorum.yok hayatım anlıyorum seni bende böyle sorular sorular kafayı yemiştim
ama şükürki oldum kurtuldum :)) ben konyadaym hastane konusunda ayrdımcı olamıcam ama diğerlerine cevap vereyim
1:ücreti normalde direk gidersen daha fazlazmış ama benim gittiğim. dr.un takipli hastası olursan sadeve muayne ücrei (22 tl)ve artı hsg ücreti (16tl)ödüyormuşssun.Bende öyle yaptım yani toplamında 38 tl ödedim.
2:anestezi almadım.
3:evet acıdı basit bi ağrı sancı değil ama dayanabileceğin bi ağrı bebeği düşün,doğum yapacağını düşün,vs.kanama oldu işlemden soonra normalmiş.yaklaşık 2 gün hafif lekenlenme oldu 2 gün duş alma ilişkiye girme bence.zaten öncesinde gevşetici bi iğne yapıyorar .o ağrıları kesiyor .yaklaşık 10 dk. sürdü işlem bence çok araştırma yapma kafan karışır ve rahat ol aksi halde dahada zorlaşır .
Son olarak benim görüşüm :BÜYÜTÜLÜCEK BİŞEY DEĞİL!OL VE KURTUL :))
ağol krisçim, sana da çok teşekkür ederim.canim en iyi rahim filmi radyomar findikzade de
ben bakirkoy subesinde cektirdim ama hem doktorum hem bakirkoy subesi en iyi findikzadedeki makina ve ceken dr oldugunu soylemislerdi ama gitmek zor geldi:)
hic aci agri sizi yok cok kolay
mutlaka pazarlik yap ama 280 falandi sanirim ama pazarligina bagli
iyiym canım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?