Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın loniless

bende 3 ile 4 cüzü okuyayım ama ne zamana kadar şu an müsait degilim canım
tamam hayatım 3 ile 4. cüz senin işte EFENDİMİZ(S.A.V)DOĞUM OLAN 20 NİSANA KADAR :))

kızlar gittigidiyordan pressed jel alan varmı
daha öncede sormuştum acil almam gerekiyor.lütfeeeeen

bence ebaydan al 2 haftada geliyor canım en geç oda gümrüğe falanda takılmaz sanırım çok çok hesaplı testlerde cabası :))

HATİM LİSTESİ
kadser:1.5. cüz
mues:2.cüz
antalya2011:3.4. CÜZ
aruna:6.7.cüz
loneliness:20.21.cüz

Son düzenleme:
kızlar bende geldim yolda kırmızılarla birlikte geldim malesef2 günde gecikmişti ama olmadı herşey nasip kısmet zamanı değilmiş.merim nasılsın bir sen varsın şuan ikimizden başki kimsecikler yok

hoşbulduk canım 2 gün güzel geçti iş iptal edildi daha iyi oldu daha fazla birlikte oldum onlarla.krisim adetim 2 gün gecikmişti çok güzeldi 3.gün bugün tam deniz otobüsüne bindik veeeee geldiler sağolsun kırmızılar((bende direk eve geldim moralim bozuk karnım ağrıyo.sen nasılsın canım?meri burdaydı ama çıkmış

boncuğum geçmiş olsun,inş birdaha kanaman falan olmasın inş. kendine dikkat et:)
Anestezilik bir durum yok ki,teklif bile edilmedi.ben zaten istemiyordum anestezi. inan sıvı verildiğinde birkaç dakikalık adet sancısı

canım ben hsg çektirmedim ama, eğer tıkanıklık varsa o sırada öksürmeni falan istiyorlarmış o şekilde açılıyormuş onun için anestezi önermiyor dr'lar diye biliyorum..

pamuk 58
slm canim derdime derman bulamadim , sen hangi vitaminleri kulandin , ben ne yapabilirim bilmiyorum , bu sayfayi bastan okumami söyledi arakadas , öyle yapicagim , sen ne öneririsin canim bana ne yapabilirim,,, bu arada sen nasilsin ???

Son düzenleme:

canım biz burda bir ara vitaminlerle kafayı yedik diyebilirim sorunu tam yazarsan yardımcı olalım canım baştan sona kadar geçirdiğiniz süreçleri buraya yazarsan bizde sana daha yardımcı oluruz

selam

tam olarak sorununuzu , yasinizi , evlilik surenizi ve aldiysaniz tedavilerinizi yazarsan daha ayrintili cevap verebiliriz.

canım biz burda bir ara vitaminlerle kafayı yedik diyebilirim sorunu tam yazarsan yardımcı olalım canım baştan sona kadar geçirdiğiniz süreçleri buraya yazarsan bizde sana daha yardımcı oluruz
canim biz 2,5 senelik evliyiz , evlenidigimizden beri cocuk sahibi olmak istedik, 5 ay kadar denedik , olayinca doktora gittik , Varikozel var dediler , amleyat oldu esim , 5 milyonken sayi 7 miloyna cikti ama daha fazla ilerlemedi, hormon testinde fsh 13 cikti yani yüksekmis ondan kaynaklanyior dediler, hareketlilik cok iyi ama sayi az , tüp bebek önerdiler yaptik ocak ayinda , tabi sonuc nekativ , bende bir problem yok hersey iyi , sadece sperm azligi var hareketlilik cok iyi , esim 6 aydir sigarayi birakti bu ay tekrar test yaptiracagiz , resmen depresyona girdim tüp bebekte cok sans verdiller yeni toparlandim ,, kapi kapi geziyorum ,,, allah hepimizin yüzünü güldürsun bizde insallah bebek sahibi oluruz ....

kiz seninde basini sisirdim kusura bakma

evet sorun fsh yuksekligi

bunun icin tedavi ne verdiler hangi ilaci verdiler?

krisim önce sen başlarmısın bu işin üstadı sensin biz senin öğrencileriniz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…