- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.421
tamam hayatım 3 ile 4. cüz senin işte EFENDİMİZ(S.A.V)DOĞUM OLAN 20 NİSANA KADAR :))günaydın loniless
bende 3 ile 4 cüzü okuyayım ama ne zamana kadar şu an müsait degilim canım
kızlar gittigidiyordan pressed jel alan varmı
daha öncede sormuştum acil almam gerekiyor.lütfeeeeen
onuda duydumda çok kullanıp hamiş kalanda varmış onun için bir denemek istiyorum.
boşa zaman geçirmek istemiyorum[/QUOTE
canım benim ya ,zaman ne kadar önemli dimi..seni o kadar iyi anlıyorum ki.Allahım tez zamanda istediklerimizi verecek inanıyorum ben .ya rabbim
bu arada herkesin Allahım dualarını ,dualarımızı kabul etsin.amin.
anestesi ile mi yapıldı cnm
sağol canım. teşekkür ederim. istanbula gittiğimiz zaman düşünüyorum. aklımda kalmasın.Hiç araştırıp aklını karıştırma fındıkzade radyomar pazarlık yap 250 tl.Azıcık bir adet sancısı 5 dk ..
O kadar..
kızlar bende geldim yolda kırmızılarla birlikte geldim malesef2 günde gecikmişti ama olmadı herşey nasip kısmet zamanı değilmiş.merim nasılsın bir sen varsın şuan ikimizden başki kimsecikler yok
boncuğum geçmiş olsun,inş birdaha kanaman falan olmasın inş. kendine dikkat et:)iyi pazarlar kızlar hepinize.
cuma günü benim için oldukça zor bir gündü, sabah sabah müdür yardımcısıyla tartıştık baya bi çok sinirimi bozdu, üstünede yorulunca bide baktım lekelenmeyle beraber hafif bir kanamam olmuş hemen doktoruma gittik.
ama o kadar çok korktum ki anlatamam, içerde bi kanama oluşmuş, bebek iyiydi çok şükür, doktor kanımda enfekksiyon olabileceğini söyledi 4 tane tahlil verdim sonuçlarını cuma günü alıcaz.
15 rapor verdi, yorulmamam gerekiyormuş, şimdi iyiyim çok şükür. her hafta kontrole gidicem, bebeğin durumunu öğrenmek için.
eşimin test yaptırmasının sebebi sayının kaç olduğunu merak ettik, bizim durumumuzda olanların da umutlarını kaybetmelerini istemediğim için test yapsın istedim.
Anestezilik bir durum yok ki,teklif bile edilmedi.ben zaten istemiyordum anestezi. inan sıvı verildiğinde birkaç dakikalık adet sancısı
pamuk 58
slm canim derdime derman bulamadim , sen hangi vitaminleri kulandin , ben ne yapabilirim bilmiyorum , bu sayfayi bastan okumami söyledi arakadas , öyle yapicagim , sen ne öneririsin canim bana ne yapabilirim,,, bu arada sen nasilsin ???
pamuk 58
slm canim derdime derman bulamadim , sen hangi vitaminleri kulandin , ben ne yapabilirim bilmiyorum , bu sayfayi bastan okumami söyledi arakadas , öyle yapicagim , sen ne öneririsin canim bana ne yapabilirim,,, bu arada sen nasilsin ???
iyi geceler arkadaslar nasilsiniz?
iyiyizzzzz öğretmenimmmmmm
canim biz 2,5 senelik evliyiz , evlenidigimizden beri cocuk sahibi olmak istedik, 5 ay kadar denedik , olayinca doktora gittik , Varikozel var dediler , amleyat oldu esim , 5 milyonken sayi 7 miloyna cikti ama daha fazla ilerlemedi, hormon testinde fsh 13 cikti yani yüksekmis ondan kaynaklanyior dediler, hareketlilik cok iyi ama sayi az , tüp bebek önerdiler yaptik ocak ayinda , tabi sonuc nekativ , bende bir problem yok hersey iyi , sadece sperm azligi var hareketlilik cok iyi , esim 6 aydir sigarayi birakti bu ay tekrar test yaptiracagiz , resmen depresyona girdim tüp bebekte cok sans verdiller yeni toparlandim ,, kapi kapi geziyorum ,,, allah hepimizin yüzünü güldürsun bizde insallah bebek sahibi oluruz ....canım biz burda bir ara vitaminlerle kafayı yedik diyebilirim sorunu tam yazarsan yardımcı olalım canım baştan sona kadar geçirdiğiniz süreçleri buraya yazarsan bizde sana daha yardımcı oluruz
iyi geceler arkadaslar nasilsiniz?
canim biz 2,5 senelik evliyiz , evlenidigimizden beri cocuk sahibi olmak istedik, 5 ay kadar denedik , olayinca doktora gittik , Varikozel var dediler , amleyat oldu esim , 5 milyonken sayi 7 miloyna cikti ama daha fazla ilerlemedi, hormon testinde fsh 13 cikti yani yüksekmis ondan kaynaklanyior dediler, hareketlilik cok iyi ama sayi az , tüp bebek önerdiler yaptik ocak ayinda , tabi sonuc nekativ , bende bir problem yok hersey iyi , sadece sperm azligi var hareketlilik cok iyi , esim 6 aydir sigarayi birakti bu ay tekrar test yaptiracagiz , resmen depresyona girdim tüp bebekte cok sans verdiller yeni toparlandim ,, kapi kapi geziyorum ,,, allah hepimizin yüzünü güldürsun bizde insallah bebek sahibi oluruz ....
kiz seninde basini sisirdim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?