- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.401
loneliness ve kadser teşekkür ederim sağolun.
loneliness cim bu yolun ne kadar sıkıntılı bir yol olduğunu biliyorum, kızlar ben hamile kalınca hep sayının kaç olduğunu merak ettiler haklı olarak. o zaman bizde tam net bilmiyorduk aralık ayının başındaki sonuçları biliyorduk sadece.
Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah.
Hiç araştırıp aklını karıştırma fındıkzade radyomar pazarlık yap 250 tl.Azıcık bir adet sancısı 5 dk ..
O kadar..
kızlar listeyi saydımda 34 kişi var toplam hadi arada girenleri çıkarsak yine bi 28 30 kişi oluyoruz biliyorsuunuzki kutlu doğumdayız 20 nisan EFENDİMİZ(S.A.V.)doğum gününe kadar hepimiz bir cüz okusak bir hatim yapar.isterseniz salavatlarlada süsleyebilriz yani bi hedef koyarız mesala 20 nisana kadar 1 hatim ve binlerce salavat benim içimden eçen 100 bin salavat varmı hediyeye katılmak isteyen????
cnm bu şimdiki fiyatı mı bana 400 dediler ben de nisanda düşünüyorum
hsg yi konya şeçukluda çektirdim ama öyle sürekli gitti ğim bi dr. yok yani hepsine gittim diyebilrim:))dr.ismi vermek yasak sanırım ama şöyle yazayım tıp fakültesinde ayrıca merkezde yazhanesi varmış sanırım ben gitmedim ama erkek dr. var ona çok iyi diyorlar ismini tam öğrenip özelden yazayım inş. selçukludaki nil hanımında çok metini duydum eğer hamile olursam ona giderim sanırım hsg yide o çekti iyiki dr. ismi vermedimselam öyle forumdA dolaşırken dikkatimi çekti msjın. ben de konyadayım algıda seçicilik yaptım
hangi dr.a gidiyosun? ben hsg fln çekindim ama pco var bende, devamlı gitiğim bi dr edinemedim bi türlü, sorayım dedim bi fikir olsn diye
tamam canım 4 cüz gitmiş oldu ozaman geriye 26 cüz kaldı hadi kızlarrrr pamuk eller nerdeeee :79::79::79:20 ve 21i alabilirim canım.bana yaz.
sağol canım bu çekememizlik bi eğitim ortamında var herhalde, neyse 15 gün görmiycem okulu:))cnm çok geçmiş olsun okul ortamlarında emeğe saygısızlık hep oluyor cnm bizimkinde de var sen kafana takma cnm
kızlar listeyi saydımda 34 kişi var toplam hadi arada girenleri çıkarsak yine bi 28 30 kişi oluyoruz biliyorsuunuzki kutlu doğumdayız 20 nisan EFENDİMİZ(S.A.V.)doğum gününe kadar hepimiz bir cüz okusak bir hatim yapar.isterseniz salavatlarlada süsleyebilriz yani bi hedef koyarız mesala 20 nisana kadar 1 hatim ve binlerce salavat benim içimden eçen 100 bin salavat varmı hediyeye katılmak isteyen????
iyi pazarlar kızlar hepinize.
cuma günü benim için oldukça zor bir gündü, sabah sabah müdür yardımcısıyla tartıştık baya bi çok sinirimi bozdu, üstünede yorulunca bide baktım lekelenmeyle beraber hafif bir kanamam olmuş hemen doktoruma gittik.
ama o kadar çok korktum ki anlatamam, içerde bi kanama oluşmuş, bebek iyiydi çok şükür, doktor kanımda enfekksiyon olabileceğini söyledi 4 tane tahlil verdim sonuçlarını cuma günü alıcaz.
15 rapor verdi, yorulmamam gerekiyormuş, şimdi iyiyim çok şükür. her hafta kontrole gidicem, bebeğin durumunu öğrenmek için.
eşimin test yaptırmasının sebebi sayının kaç olduğunu merak ettik, bizim durumumuzda olanların da umutlarını kaybetmelerini istemediğim için test yapsın istedim.
cnm ben katılırım geçen hatimede katıldım ama kabul ederseniz eşim okuyor 6. ve 7. cüzü alabilirim
2. cüz senin olsun ozaman :)) kabul edersenCanım ben katılırım benim için farketmez hangi cüz boştaysa alabilirim.
aralık 2010 ayında 320 tl dediler pazarlık yaptım 250 cekildim.
2. cüz senin olsun ozaman :)) kabul edersen
HATİM LİSTESİ
kadser:1.5. cüz
mues:2.cüz
aruna:6.7.cüz
loneliness:20.21.cüz
günaydın lonilessgünaydın arkadaşlar..
bende çok oldu çektireli ama eger vaktin varsa vakitli çektir bence canım.iyiym canım çok şükür.
akılma esti, rahim filmini araştırıyodum. aranızda çektiren var mı acaba?
bende 3 ile 4 cüzü okuyayım ama ne zamana kadar şu an müsait degilim canımkızlar listeyi saydımda 34 kişi var toplam hadi arada girenleri çıkarsak yine bi 28 30 kişi oluyoruz biliyorsuunuzki kutlu doğumdayız 20 nisan EFENDİMİZ(S.A.V.)doğum gününe kadar hepimiz bir cüz okusak bir hatim yapar.isterseniz salavatlarlada süsleyebilriz yani bi hedef koyarız mesala 20 nisana kadar 1 hatim ve binlerce salavat benim içimden eçen 100 bin salavat varmı hediyeye katılmak isteyen????
iyi pazarlar kızlar hepinize.
cuma günü benim için oldukça zor bir gündü, sabah sabah müdür yardımcısıyla tartıştık baya bi çok sinirimi bozdu, üstünede yorulunca bide baktım lekelenmeyle beraber hafif bir kanamam olmuş hemen doktoruma gittik.
ama o kadar çok korktum ki anlatamam, içerde bi kanama oluşmuş, bebek iyiydi çok şükür, doktor kanımda enfekksiyon olabileceğini söyledi 4 tane tahlil verdim sonuçlarını cuma günü alıcaz.
15 rapor verdi, yorulmamam gerekiyormuş, şimdi iyiyim çok şükür. her hafta kontrole gidicem, bebeğin durumunu öğrenmek için.
eşimin test yaptırmasının sebebi sayının kaç olduğunu merak ettik, bizim durumumuzda olanların da umutlarını kaybetmelerini istemediğim için test yapsın istedim.
iyi pazarlar kızlar..
http://www.cevikbebe.com.tr/default.asp?page=urundetay&sayfa=832
Bu arada teyze kızım doğum yaptı ona bunu hediye aldım netten..Nasıl?
sağol canım iyiyim..iyi pazarlar canım nasılsın
kızlar gittigidiyordan pressed jel alan varmı
daha öncede sormuştum acil almam gerekiyor.lütfeeeeen
sağol canım iyiyim..
tatlım onu sen bir araştır ,,mantar gibi yan etkileri varmış ,araştır iyice tatlım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?