Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm çok geçmiş olsun okul ortamlarında emeğe saygısızlık hep oluyor cnm bizimkinde de var sen kafana takma cnm

cnm ben katılırım geçen hatimede katıldım ama kabul ederseniz eşim okuyor 6. ve 7. cüzü alabilirim

hsg yi konya şeçukluda çektirdim ama öyle sürekli gitti ğim bi dr. yok yani hepsine gittim diyebilrim:))dr.ismi vermek yasak sanırım ama şöyle yazayım tıp fakültesinde ayrıca merkezde yazhanesi varmış sanırım ben gitmedim ama erkek dr. var ona çok iyi diyorlar ismini tam öğrenip özelden yazayım inş. selçukludaki nil hanımında çok metini duydum eğer hamile olursam ona giderim sanırım hsg yide o çekti iyiki dr. ismi vermedim

20 ve 21i alabilirim canım.bana yaz.
tamam canım 4 cüz gitmiş oldu ozaman geriye 26 cüz kaldı hadi kızlarrrr pamuk eller nerdeeee :79::79::79:

Canım ben katılırım benim için farketmez hangi cüz boştaysa alabilirim.

Çok geçmiş olsun canım yat dinlen canım benim

cnm ben katılırım geçen hatimede katıldım ama kabul ederseniz eşim okuyor 6. ve 7. cüzü alabilirim

allah razı olsun canım ozaman liste şöyle oldu

HATİM LİSTESİ
kadser:1.5. cüz
aruna:6.7.cüz
loneliness:20.21.cüz

boncukcum dikkat et kendine stres yapma damarına basılsada içindeki hazineyi düşün anında terket o ortamı..düşüncesiz insanlar..

günaydın arkadaşlar..
günaydın loniless
iyiym canım çok şükür.
akılma esti, rahim filmini araştırıyodum. aranızda çektiren var mı acaba?
bende çok oldu çektireli ama eger vaktin varsa vakitli çektir bence canım.
herhangi bir sorun varsa boşuna zaman kaybı.inşallah gerek kalmazda.
bende 3 ile 4 cüzü okuyayım ama ne zamana kadar şu an müsait degilim canım

geçmiş olsun lütfen kendine dikkat et.şu 3 ayı bir geçir canım.tahlillerinde inşallah temiz çıkar.
test yaptırmanızda çok iyi canım bende olsam yaptırırdım çünkü hangi degerlerle hamiş kaldıgımı merak ederdim.

çok sağolun kızlar, iyi dilekleriniz için, evdeyim 2 hafta okuldan çok daha rahat olucam. cuma bi daha gidecem doktora zaten dua edin bana olur mu canlarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…