- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.501
en son durum yani salı günü bakıldı fsh:2.94
tam labirent oldu bu konu bilmiyorum valla.sen aşılamamı düşünüyorsun canım
ekin nasılsın canım
benbugün tam gece kuşu oldum
hayır canım ilaç kullanmıyor sadece 15 gün e...l kullandı.şimdi sadece arginmax alıyor zaten yarın hocadan randevu almaya çalışacağız inşallah alabiliriz tıkanıklık için gelin muayene ve ameliyat edelim demişti vakit kaybetmek istemiyoruz bakalım hayırlısı
Misafirim vardı bizim dertten muzdarip bir arkadaş oda 4 yıldır bebiş hasretiyle yanıyor sohbet ettik baya iyi geldi.İnsan kendini anlayacak biriyle konuşmaktan biraz olsun rahtlıyor.
sen nasılsın?
benimde tam tersi yazın gitmem çok zor aslında şimdi çağırması çok iyi oldu bizim için eşimin kışın izin alması problem olmuyor ama yazın çok çok zor.inşallah randevu almayı başarırızda gidebiliriz.alamayacakmışım gibi geliyor o kadar hastası varken bize sıra gelmez gibi ama hayırlısı
siz uğraşın canım alırsınız yaza kadarda gidersiniz inşallah
Allahtan herşeyin hayırlısını versin ne diyelim Allah dualarımızı kabul etsin.
ben çıkıyorum canım.iyigeceler
iyigeceler kızlar
canım çok geçmiş olsun.kusura bakma burdan yazmak zorundayım özel mesaj atamıyorum.öncelikle yağlanmanın boyutunu ve sebebini araştırmak lazım. eşinin mutlaka bir gastroentroloğa görülmesi lazım. bizde biyopsi yapıldı ve %80 yağlanma tespit edildi.karaciğer hasarı oluşmadı . yağlanmada non alkolik yağlanma sınıfında. eşimin şeker direnci yüksek olduğu için şeker otomatik olarak yağa dönüşüyor ve karaciğerde birikiyor. yazdığım gibi araştırma yapılıp neden belirlenmesi şart. ilaç olarak antibiyotikler , ağrıkesiciler bile yasak. mesela bize ilk olarak e vitamini bile alınması yasaklanmıştı. yani evicap. ama şimdi kontrollerinde ilaç alabilirsin dedi doktoru. çünkü aylık karaciğer enzimleri kontrol ediliyor , bir sıkıntı olursa ilacı bıraktırırız demişti.umarım yardımcı olabişlmişimdir. yağlanma sebebini ve derecesini bilsem belki daha fazla yazardım ama şimdilik benimde aktaracaklarım bukadar aklına başka şey gelirse yine sor elimden geldiğince cevap veririm.emine82 .!.:merhaba bende 2 milyondan 80 milyona olan topikteyim geçmişi okurken gördüm yazdığını şok oldum.eşinde karaciğer yağlanması varmış benim eşimde de var ama ben ona gerek bütün ilaçları içiriyoruz zararı olduğunu bilmiyordum.hangi ilaçları içmesi yasak?banada yardımcı olurmusun bu konuda çok sevinirim...
hayır canım ilaç kullanmıyor sadece 15 gün e...l kullandı.şimdi sadece arginmax alıyor zaten yarın hocadan randevu almaya çalışacağız inşallah alabiliriz tıkanıklık için gelin muayene ve ameliyat edelim demişti vakit kaybetmek istemiyoruz bakalım hayırlısı
canım verdiği numarayı ara hemen randevu veriyorlar. özel muayenehanesinin numarası çünkü.saat 17-20 arası. ücretide 300tl imiş
aradım ama cevap veren olmadı.hem anlamadım ben hastanede muayene etmiyormu doktor
günaydın canım..çok yoğun teli açmıyo numara verenler...devamlı araman lazım boşluğu yakalaman gerekiyo..ben bigün sabahtan akşama kadar aradığımı biliyorum..
herkese günaydınlar....nasılsınız bugün yeni bir gün yeni bir umut olsun inş hepimize:)))
paptya canım nasılsın?
aradım ama cevap veren olmadı.hem anlamadım ben hastanede muayene etmiyormu doktor
sağol canım sanada günaydın sürekli arıyorum ama ilk önce meşgul çalıyordu şimdide çalıyor ama açan yok.hastane konusunda senin bir bilgin varmı acaba hastaneyi bıraktımı hoca bize özel muayenehanesinin numarasını verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?