Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tam labirent oldu bu konu bilmiyorum valla.sen aşılamamı düşünüyorsun canım

gerçekten çık şimdi çıkabilirsen
ben yumutlama tedavisi yada aşılama düşünüyorum ama gelecek aya kaldı.preseed kullanmak istiyordum bu ayda alamdım bir türlü
sen ne yapıyorsun eşin ilaç kullanıyormu

hayır canım ilaç kullanmıyor sadece 15 gün e...l kullandı.şimdi sadece arginmax alıyor zaten yarın hocadan randevu almaya çalışacağız inşallah alabiliriz tıkanıklık için gelin muayene ve ameliyat edelim demişti vakit kaybetmek istemiyoruz bakalım hayırlısı

vakit konusunda haklısın canım biran önce gidin.bizim şimdi gitmemiz zor olacagı için yaza gelebiliriz dedim.oda şimdilik proxseed plus devam edin dedi.

Misafirim vardı bizim dertten muzdarip bir arkadaş oda 4 yıldır bebiş hasretiyle yanıyor sohbet ettik baya iyi geldi.İnsan kendini anlayacak biriyle konuşmaktan biraz olsun rahtlıyor.
sen nasılsın?

haklısın canım biz burda ne için biraradayız.biraz olsun rahatlamak bildiklerimizden yararlanmak için ben de iyiyim canım

benimde tam tersi yazın gitmem çok zor aslında şimdi çağırması çok iyi oldu bizim için eşimin kışın izin alması problem olmuyor ama yazın çok çok zor.inşallah randevu almayı başarırızda gidebiliriz.alamayacakmışım gibi geliyor o kadar hastası varken bize sıra gelmez gibi ama hayırlısı

siz uğraşın canım alırsınız yaza kadarda gidersiniz inşallah
Allahtan herşeyin hayırlısını versin ne diyelim Allah dualarımızı kabul etsin.
ben çıkıyorum canım.iyigeceler
iyigeceler kızlar

amin canım inşallah.iyi geceler canım bende çıkıyorum benimki uyudu bile beni beklerken zavallı

canım çok geçmiş olsun.kusura bakma burdan yazmak zorundayım özel mesaj atamıyorum.öncelikle yağlanmanın boyutunu ve sebebini araştırmak lazım. eşinin mutlaka bir gastroentroloğa görülmesi lazım. bizde biyopsi yapıldı ve %80 yağlanma tespit edildi.karaciğer hasarı oluşmadı . yağlanmada non alkolik yağlanma sınıfında. eşimin şeker direnci yüksek olduğu için şeker otomatik olarak yağa dönüşüyor ve karaciğerde birikiyor. yazdığım gibi araştırma yapılıp neden belirlenmesi şart. ilaç olarak antibiyotikler , ağrıkesiciler bile yasak. mesela bize ilk olarak e vitamini bile alınması yasaklanmıştı. yani evicap. ama şimdi kontrollerinde ilaç alabilirsin dedi doktoru. çünkü aylık karaciğer enzimleri kontrol ediliyor , bir sıkıntı olursa ilacı bıraktırırız demişti.umarım yardımcı olabişlmişimdir. yağlanma sebebini ve derecesini bilsem belki daha fazla yazardım ama şimdilik benimde aktaracaklarım bukadar aklına başka şey gelirse yine sor elimden geldiğince cevap veririm.

canım verdiği numarayı ara hemen randevu veriyorlar. özel muayenehanesinin numarası çünkü.saat 17-20 arası. ücretide 300tl imiş

günaydın canım..çok yoğun teli açmıyo numara verenler...devamlı araman lazım boşluğu yakalaman gerekiyo..ben bigün sabahtan akşama kadar aradığımı biliyorum..

sağol canım sanada günaydın sürekli arıyorum ama ilk önce meşgul çalıyordu şimdide çalıyor ama açan yok.hastane konusunda senin bir bilgin varmı acaba hastaneyi bıraktımı hoca bize özel muayenehanesinin numarasını verdi

aradım ama cevap veren olmadı.hem anlamadım ben hastanede muayene etmiyormu doktor

sabah 9:30 da aradım açtılar ama aynı numaramı acaba 4373121 .artık orda görüp hastanede mi takip edecek bilemiyorum. bir ara arayıp oradaki görevliye sorayım hastanede de hasta bakıyormu diye. yada siz ararsanız bir sorun bakalım ne diyecek.

canım biz yakın zamanda gitmedik..16 aralık eşim ameliyat olmuştu..değişiklik oldu mu bilmiyorum..salı günleri cebeci tıpta muayene ediyo cuma günleri de ibni sinadaydı son durumu bilmiyorum canım...bende ki numaralar farklı bi bakayım bulabilirsem yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…