Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım önceden randevu aldınızmı yoksa direk gidip verdimi eşin biz tahlil kagıtlarını falan aldık sadece gidip verecek ama bu aralar işten dolayı gidemiyo müsait olunca direk gidip verebilirmi diye merak ettim de...

Ceylan eşim cuma günü gitmişti muayene oldu .. tetekikler içinde 1-2 evrak verdi pzt günü bunlarla gel kan ve sperm ver dedi .. Eşimde bugün verdi..
sperm dna hasar , hormon ve spermiyogram var..
cuma günüde sonuçları alıp, Kaan Hoca ile görüşeceğiz..
Biz bu şekilde yaptırdık..

bizde perşembe gittik bizede verdi evrak ama henüz eşim gidemedi haftaya gidecek galiba inşallah gidince direk verebilr bi sorun olmaz...

kadser mehabalar canım ...öncülük ettiğin için teşekkürler ...bende 13-14 .cüzleri alabilirim..ayrıca 2000 salavat yazabilirisn benim için...
tamam canım 13 ile 14 senin :)) salavat içinde ayrı bi liste byapayım olmassa ama önce hatimi tamamlayalım karışmasın bu hafta hatşm bşterse salavata öyle geçelim inş.

evet bn ilkini g.g. dan almıştım 2. sini ebaydan aldım aynı ikiside sadece fiyat arkı var işte bide test tabiki ebay çok avantajlı :)) benim 3. ayım olacak bu presedde ilk kullandığım ay kimyasal gebelik oldu bene tkisi olacağına inanıyorum :)) inş.

ekledim canım :)
sanırım sende cüz istiyordun şeker :))

bilgemm sonuçların güzel görünüyor canım heleki %70 hareketli süper bişey bencee birde sen aslında test verecek oluduğunu unuturak bişey kanıtladın :))
sık ilişkiye girmek sperm sayını etkileyebilir ama kalitesi ve hızı yüksek olur diye hep okuyordum bak öyleymiş demekki yani tam 3 gün olsa eminim sayı dahada artacaktı inş. yakın zamanda gelir artık bebeişin:))

HATİM LİSTESİ
kadser:1.5. cüz
mues:2.cüz
antalya2011:3.4. CÜZ
aruna:6.7.cüz
vedael:13.14. cüz
loneliness:20.21.cüz
kadser:22.cüz (elif)

Son düzenleme:
Ceylan o evdakların üstünde tarih falan yazmıyor sanırım..
Bence gecikmeli olsada verebilir ama eşin yinede çok beklemeden gitsin müsait olur olmaz..
Zaten tahlil verirken çok beklememiş eşim....

sağol kadser tşk ederim..
Perhiz yapsaydık dediğin gibi sayı daha fazla çıkabilirdi ..
cum günüde hormon ve sperm dna hasar sonuçlarını öğreneceğiz bakalım onlar nasıl çıkacak..

selamlar canlarım nasılsınız....
özlemişim sizleri....
1.5 hünlük cinsel perhiz sonucu bu ise 4 günlük şahane olur....
inanın allahtan umut kesilmez....
benimde bu aralar yumurtlama dönemim..
değerlendiriyoruz....

hepinize güzel günler dostlar
cevaplarsanız çok mesud edersiniz beni
bugün 40,günüm ve henz regl olmadım malesef
35.gün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif bebişim yine yolu bulup gelememiş
farlutal kullandım evde çk var sanıyodum ama 5 taneymiş oda bitti
doktoru aradım önce benim bu kist problemini çözelim psikolojim allak bullak dedim
oda bana onun bi çözümü yok düzelmez madem başladık adet olunca gel tekrar aşılama yapalım dedi(geçen ay ocakta aşılama olmuştum 10 milyon sperm verilmişti bu ay dinlemedeydik)
şimdi ben bu ay soğan kürü uygulayım diyorum.evde klmnim var onu kullanayım.ovlsyn testi.presed vb.unlarla bu ay kendim deneyim diyorum fikriniz ne?
aşılamamı ? yoksa bu ay kendimmi deneyim
kriscim geçn ay ovlsyn tstini kullandım 12.gün 2.çizgi silik çıkmıştı
presedsiz denemiştik BU ARADA AŞILAAM 1000 LİRA TUTMUŞTU.DAHA GİTGEL MASRAFLARI HARİÇ

çok karışık oldu ama siz beni anlarsınız
derdimi tam anlatamadım ama ekran klavyeyi kullanıyorum.normal klavyemde bi sorun var yazamıyorum
o yüzden cevap veren yada vermeyen tüm arkaslara çok tşk.ederim ALLAH CC RAZI OLSUN

BİRDE BEN EĞER VERİLMEDİYSE 28,CÜZÜ ALAYIM

bende 23 ve 24 alayım

evet şekerrr 28,cüz bende

merhaba kızlar. adetim iki gün gecikti. normalde saat gibi işlerdi. olacağım dediğim gün olurdum şubat 28 çekiyor onu da hesaba kattım. hamile olduğumu hiç sanmıyorum. kendimi üzmekten adet düzenin bozuldu galiba

hoşgeldin neme..yenisin sanırım...inş hamilesindir ama şubatı sen de benim gibi hesaba katmamış olabilirisn..iki gün daha sabret bakalım inş güzel haberlerini alırız :)))

Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne ......olmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir...
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir...[/COLOR]

Son düzenleme:

edanur kız beni ağlattın....Allah seni güldürsün çok güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…