- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.461
canim fsh inizi dusururseniz sorun kalmaz zaten
kaan hoca ya maille sorununuzu yaz ilac versin fsh i dusurmek icin
ondan sonra biz sana vitamin takviyesi yapariz
ama fsh in dusmesi sart
almanyadamisin sen
hoşbulduk canım 2 gün güzel geçti iş iptal edildi daha iyi oldu daha fazla birlikte oldum onlarla.krisim adetim 2 gün gecikmişti çok güzeldi 3.gün bugün tam deniz otobüsüne bindik veeeee geldiler sağolsun kırmızılar((bende direk eve geldim moralim bozuk karnım ağrıyo.sen nasılsın canım?meri burdaydı ama çıkmış
merhaba arkadaşlar. ben sitede yeniyim. sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. insan bu tarz sorunları herkese anlatamıyor. neyse 2.5 yıllık evleyim. yaklaşık 1 senedir çocuk düşünüyoruz. ilk zamanlar çok farkına varamadık, çok bilinçli değildik. sonradan doktora gittik. doktor beni çok detaylı muayene etmemekle birlikte bir sorun olmadığını söyledi. eşimin sperm sayısı düşük çıktı. 3 milyon falan. ne hikmetse doktor bunu pek ciddiye almadı. bizim o zaman sperm sayısının kaç olması gerektiğinden bile haberimizi yok. doktor da uyandırmayınca 2-3 ay ööyle geçti. ilaçlar verdi doktor ama tabi fayda etmedi. sonra yine gitti eşim özel hastaneye o varikosel dedi, sonra başka bir doktor, sonra başka bir doktor... sonuncusu ameliyata gerek yok direk tüp bebek dedi. ben de çalıştığım için sanırım yaza kadar bu girişimde bulunamayacağız. amacım sizlerle paylaşmak, sıkıntılarımı hafifletmek. içime atmaktan bunaldım. aslında çok takmıyorum, allah isterse verir, yaratan o... ama elim kolum bağlı, doktorlara güven olmuyor. hiçbir şey net değil. öyle bir dönem ki eşim doktora gitmek için çok izin de alamıyor. neyse hayırlısı olsun, umuyorum kısa zamanda ne yapacağımız belli olur. herkese iyi akşamlar...
evet malesef burdayim , avrupa avrupa diyorlar , türkiye on basar buraya , doktorlar berbat hicbirsey bilmyiorlar , canim ben doktor kaan´a nasil ulasabilirim??? mail adresini verebilirmisin bana lütfen((
hangi vitaminler iyi onlarida alayim ne tavsiye edebilirsin bana arkadasimm
bursadayım. ben 25 yaşındayım, eşim 30. bursada ilk önce devlet, sonra medikalpark, sonra araştırma hast. ve son olarak eşim ankarada tekrar araşt. hastanesine gitti. hepsinde elle muayene ettiler. 2 si varikosellik bir şey yok dedi, 2 si var dedi.
cok tesekür ederim bu ilac fsh icinmi ??pamuk cum arkadasa ozelden kaan hoca nin e mailini yollarmisin
arkadasim once ona danis bakalim ne diyecek ona gore destek vitaminleri veririz
onceligin fsh in dusmesi olmali o dusunce zaten hersey duzelecek
sen herseyi kaan hoca ya yaz yolla yurt disinda oldugunu belirt tedavi iste .
ona gore tedaviye baslayin 6 ay icinde muhtemelen duzelir
ama preseed plus a baslayabilirsiniz orada kolayca bulabilirsin sanirim hollanda mali
hoşgeldin canım
bu topigin faydasını görürsün canım
en azından yaza kadar vitamin kullanır eşin
sen hsg çektirdinmi
cok tesekür ederim bu ilac fsh icinmi ??
teşekkür ederim. hayır çektirmedim. işte dediğim gibi çok detaya inmedi. aslında kısa zamanda kendimle ilgili işleri de yapsam iyi olur. şimdi karar veririz tüp bebeğe sonra bir de benle uğraş[/QUOT
tüplerde bir sorun varsa yaza kadar boşuna vakit kaybı olur
eger varikosel varsa ameliyat sart
hormon sonuclari nasil? fsh i kac?
ameliyattan sonra zaten destek tedavileriylede duzelir 6 ayda hamile kalirsin.
ama mikrocerrahi ile ameliyat olmaniz sart. doktor cok onemli.
arastirma hastaneleri ne dedi?
hayir canim
fsh icin biz ilac oneremeyiz onu sadece doktor verebilir
benim soyledigim sperm i arttirmak icin multuvitamin
• Gleitmittel Bei Kinderwunsch Pre-Seed Gel 6X4 G | Preisvergleich
canim burda bunu bulabildim acaba bu doru ilacmi bakabilirmisin lütfen , gel diyor burda birde sperm hareketligi ve dölenme icin diye yaziyor , yani almanyada bu var doru ilacmi canim
ana! ne cüzü ,hatimmi yapıyosunuz bensiz
birde kıslar facedeki ftma hğlu sizlerden birimi ?
canim burda bunu bulabildim acaba bu doru ilacmi bakabilirmisin lütfen , gel diyor burda birde sperm hareketligi ve dölenme icin diye yaziyor , yani almanyada bu var doru ilacmi canim
fsh:11.99 açıkçası ne olduğunu tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. bursadaki medikal parkı destekledi ama varikosel çok ciddi değil, geri kaçma var dedi. medikalpark çok ciddi 3. dereceden demişti. ankaradaki de ameliyatlık bir şey yok dedi, çoğalır ama çok beklersiniz dedi. direk tüp bebek önerdi. hem de resmi bir kurumda yaptırın en azından olmazsa araştırılır boşuna özele para dökmeyin dedi.devlette olmazsa özele gidersiniz dedi. ama devlette de pek düşünmüyorum açıkçası. kimse önermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?