- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.561
hepinize güzel günler dostlar
cevaplarsanız çok mesud edersiniz beni
bugün 40,günüm ve henz regl olmadımmalesef
35.gün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif bebişim yine yolu bulup gelememiş
farlutal kullandım evde çk var sanıyodum ama 5 taneymiş oda bitti
doktoru aradım önce benim bu kist problemini çözelim psikolojim allak bullak dedim
oda bana onun bi çözümü yok düzelmez madem başladık adet olunca gel tekrar aşılama yapalım dedi(geçen ay ocakta aşılama olmuştum 10 milyon sperm verilmişti bu ay dinlemedeydik)
şimdi ben bu ay soğan kürü uygulayım diyorum.evde klmnim var onu kullanayım.ovlsyn testi.presed vb.unlarla bu ay kendim deneyim diyorum fikriniz ne?
aşılamamı ? yoksa bu ay kendimmi deneyim
kriscim geçn ay ovlsyn tstini kullandım 12.gün 2.çizgi silik çıkmıştı
presedsiz denemiştik BU ARADA AŞILAAM 1000 LİRA TUTMUŞTU.DAHA GİTGEL MASRAFLARI HARİÇ
çok karışık oldu ama siz beni anlarsınız
derdimi tam anlatamadım ama ekran klavyeyi kullanıyorum.normal klavyemde bi sorun var yazamıyorum
o yüzden cevap veren yada vermeyen tüm arkaslara çok tşk.ederim ALLAH CC RAZI OLSUN
BİRDE BEN EĞER VERİLMEDİYSE 28,CÜZÜ ALAYIM
bende 23 ve 24 alayım
evet şekerrr 28,cüz bende
canlar allah kabul etsin söylediğiniz cüzleri yazdım inş. :))hepinize güzel günler dostlar
cevaplarsanız çok mesud edersiniz beni
bugün 40,günüm ve henz regl olmadımmalesef
35.gün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif bebişim yine yolu bulup gelememiş
farlutal kullandım evde çk var sanıyodum ama 5 taneymiş oda bitti
doktoru aradım önce benim bu kist problemini çözelim psikolojim allak bullak dedim
oda bana onun bi çözümü yok düzelmez madem başladık adet olunca gel tekrar aşılama yapalım dedi(geçen ay ocakta aşılama olmuştum 10 milyon sperm verilmişti bu ay dinlemedeydik)
şimdi ben bu ay soğan kürü uygulayım diyorum.evde klmnim var onu kullanayım.ovlsyn testi.presed vb.unlarla bu ay kendim deneyim diyorum fikriniz ne?
aşılamamı ? yoksa bu ay kendimmi deneyim
kriscim geçn ay ovlsyn tstini kullandım 12.gün 2.çizgi silik çıkmıştı
presedsiz denemiştik BU ARADA AŞILAAM 1000 LİRA TUTMUŞTU.DAHA GİTGEL MASRAFLARI HARİÇ
çok karışık oldu ama siz beni anlarsınız
derdimi tam anlatamadım ama ekran klavyeyi kullanıyorum.normal klavyemde bi sorun var yazamıyorum
o yüzden cevap veren yada vermeyen tüm arkaslara çok tşk.ederim ALLAH CC RAZI OLSUN
BİRDE BEN EĞER VERİLMEDİYSE 28,CÜZÜ ALAYIM
melis hemşerim nasılsın ben fes aldım:)
sen kriste kayıtlımısın?
merhaba şekerlerim nasılsınız bugün :)))
selam canımcım evet kayıtlıyım şekerim :)) A.D.D... ya bu arada bugün yazdım saolsun kimse cevap vermedi( hamile falan varmı, kaç gündür giremedim merak ettim..yada bir gelişme falan :))
merhaba kızlar. adetim iki gün gecikti. normalde saat gibi işlerdi. olacağım dediğim gün olurdum şubat 28 çekiyor onu da hesaba kattım. hamile olduğumu hiç sanmıyorum. kendimi üzmekten adet düzenin bozuldu galiba
ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN KIZLAR
buldum sonunda 100 tl fiyati siparis veriyorum simdi , o gel i de kulanin degilmmi canim ?
canim sizde sorun neydi kactan kaca cikti ???
eşim ankarada araşt hastanesine gitti demiştim ya, ben de şaşırdım açıkçası sizin dediğiniz doktora gitmiş. bizzat kendisi el ile muayene etmiş ve varikosel değil demiş. hatta söylemiştim, artar ama beklersiniz demiş. tüp bebek yaptırın eşini de al gel demiş. ama test falan yapmamış, daha önceki hastanelerdeki test sonuçlarına bakmış. bir de el ile muayene işte. neyse şimdilik iyi geceler. yardımların için teşekkür ediyorum.
kızlar bir saat önce k..... aydosa mesaj yollamıştım hemen cevapladı çok sevindim.
ben DFI testi yapılmadan bir tedavi önerirmisiniz diye sordum
birde ileri hızlı%10 düşükmü diye o da
düşük ama çocuk sahibi olmaya mani degil
fsh düşük degil demiş.bizimki2,27 di galiba
DFI testi bozuk çıkarsa o zaman hormon ilacı vericekmiş
şimdi verirse bozuk degilse faydası olmazmış
testi yaptırana kadar proxseed sabah akşam kullanın dedi
en son durum yani salı günü bakıldı fsh:2.94
herkese günaydınnn
vedoşumm sanada özel günaydınnn
kızlar benim dün çok feci kasık bel ağrım oldu bide beyaz krem gibi akıntım
bugün eşim test vercekti ya onu erteledik çalışalım diyoz
sanırım yumurtlucam gerçi bugün 12.gün bu kadar erken olurmu bilmem ama
en azından şu verimli günleri çalışarak geçirelim
sonrasında test verelim diye düşündüm ne dersinizz
bizimde 3.3 tu dusuk diyerek ilac vermisti
ama sperm degerleriyle degerlendirip dusuk veya degil diyor . yani herkese ayni olmuyor
kiminin de 11 e cok yuksek diyor kiminide 11 lere cikarmaya calisiyor
bu yuzden hormonlar kisiye ozel anladigim kadariyla
bencede kişiye göre fsh olayı değişiyo çünkü bizde 3 lerde başladık tedaviye geçen ay 9 du ve kaan hoca 12 ye kadar çıkmasını istiyo
selam canım valla bende bu fsh dan bişey anlamadıım:) krisim yine okuya okuya geliyo galiba :)
teyzen nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?