Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar hepinize hayırlı günler nasılsınız?

Canım nacizane fikrim preeseed dene hakikatten etrafımdan gördüklerimle söyliyim aşılama yapıpta tutturan görmedim.

bende 23 ve 24 alayım

evet şekerrr 28,cüz bende

canlar allah kabul etsin söylediğiniz cüzleri yazdım inş. :))

eda: arkadaşım nacizane ben de fikrimi söyleyeyim bence aşılama zaman ve para kaybı hayatım banada preseed ve vitaminler ondan daha etkili gibi geliyor bence bi kaç ay daha böyle devam et olmassa diek tüpe geç bende öyle yapmayı düşünüyorum allah yarımcımız olsun :))

HATİM LİSTESİ
kadser:1.5. cüz
mues:2.cüz
antalya2011:3.4. CÜZ
aruna:6.7.cüz
vedael:13.14. cüz
loneliness:20.21.cüz
kadser:22.cüz (elif)
ceylan06:23.24.cüz
edanurlu:28,cüz

melis hemşerim nasılsın ben fes aldım:)

sen kriste kayıtlımısın?

selam canımcım evet kayıtlıyım şekerim :)) A.D.D... ya bu arada bugün yazdım saolsun kimse cevap vermedi ( hamile falan varmı, kaç gündür giremedim merak ettim..yada bir gelişme falan :))

selam canımcım evet kayıtlıyım şekerim :)) A.D.D... ya bu arada bugün yazdım saolsun kimse cevap vermedi ( hamile falan varmı, kaç gündür giremedim merak ettim..yada bir gelişme falan :))

ah canım benim keşke olsa da bağıra bağıra hemen haberleri verebilseydik . inşallah olur yakında 3 er 5 er:))

kızlar ben de eşime bugün hormon testleri yaptırttım krisim bu testleri yaparken de cinsel perhis gerekiyor mu (aklıma takıldı) tabiki sonuçlarımız çok kötü semen yaptırmadık . k ..hocaya mail attım ama baklaım ne olacak size de yazayım
FSH 2.16
Prolaktin 11.85
testosteron 4.98

önceki
fsh 3,05
prolaktin 12,26
testosteron kit yok

fsh daha da düşmüş ne olcak bu halimiz(

tatlım hoşgeldin aramıza. hadi inşallah hamilesindir. gelmenle ayağını sürtersin de seninle birlikte herkes hamile kalır

o yok dediyse yoktur canim yaptirmayin ozaman

sen simdi Madem hastasisiniz kaan hoca ya mesaj at biz tup bebek istemiyoruz bize dogal yolla olmasi icin tedavi verin de. ilac tedavisi versin.

krisim bende de kansızlık var ciddi boyutta. hatta doktor bana dedi hamile kalırsan düşer dedi. kaç aydır demir hapı kullanıyordum ama 1-2 ay önce bıraktım düzeldi diye . yalnız dikkat edyorum bu aralar yine başım dönmeye başladı keisn yine dştü kan değerlerim. dilkkat et kendine canım kuzenimde hep kan aldı hamileyken şimdi çocuğu 12 yaşında :)

oo super hadi tedaviniz hayirli olsun
adam demekki onun icin istemis o testi
hemen yaptirip gonderin de ilacada baslayin.

en son durum yani salı günü bakıldı fsh:2.94

bizimde 3.3 tu dusuk diyerek ilac vermisti
ama sperm degerleriyle degerlendirip dusuk veya degil diyor . yani herkese ayni olmuyor
kiminin de 11 e cok yuksek diyor kiminide 11 lere cikarmaya calisiyor
bu yuzden hormonlar kisiye ozel anladigim kadariyla

iyi yapmissiniz canim testi sonra versin ...

bencede kişiye göre fsh olayı değişiyo çünkü bizde 3 lerde başladık tedaviye geçen ay 9 du ve kaan hoca 12 ye kadar çıkmasını istiyo

selam canım valla bende bu fsh dan bişey anlamadıım:) krisim yine okuya okuya geliyo galiba :)
teyzen nasıl oldu

bende pek anlayamıyorum ama galiba sperm değerlerine bakarak düşük yada yüksekliğine karar veriliyo olabilir melekcim

teyzem makinalara bağlı olarak hayata devam ediyo malesef,kimsenin görmesine izinde vermiyolar
net bişey söylemiyo doktorlar ama galiba bitkisel hayata girdi ki yıllar önce son noktanın bu şekilde olucağı söylenmişti,dua edebiliyoruz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…