- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.581
hepinize güzel günler dostlar
cevaplarsanız çok mesud edersiniz beni
bugün 40,günüm ve henz regl olmadımmalesef
35.gün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif bebişim yine yolu bulup gelememiş
farlutal kullandım evde çk var sanıyodum ama 5 taneymiş oda bitti
doktoru aradım önce benim bu kist problemini çözelim psikolojim allak bullak dedim
oda bana onun bi çözümü yok düzelmez madem başladık adet olunca gel tekrar aşılama yapalım dedi(geçen ay ocakta aşılama olmuştum 10 milyon sperm verilmişti bu ay dinlemedeydik)
şimdi ben bu ay soğan kürü uygulayım diyorum.evde klmnim var onu kullanayım.ovlsyn testi.presed vb.unlarla bu ay kendim deneyim diyorum fikriniz ne?
aşılamamı ? yoksa bu ay kendimmi deneyim
kriscim geçn ay ovlsyn tstini kullandım 12.gün 2.çizgi silik çıkmıştı
presedsiz denemiştik BU ARADA AŞILAAM 1000 LİRA TUTMUŞTU.DAHA GİTGEL MASRAFLARI HARİÇ
çok karışık oldu ama siz beni anlarsınız
derdimi tam anlatamadım ama ekran klavyeyi kullanıyorum.normal klavyemde bi sorun var yazamıyorum
o yüzden cevap veren yada vermeyen tüm arkaslara çok tşk.ederim ALLAH CC RAZI OLSUN
BİRDE BEN EĞER VERİLMEDİYSE 28,CÜZÜ ALAYIM
bende pek anlayamıyorum ama galiba sperm değerlerine bakarak düşük yada yüksekliğine karar veriliyo olabilir melekcim
teyzem makinalara bağlı olarak hayata devam ediyo malesef,kimsenin görmesine izinde vermiyolar
net bişey söylemiyo doktorlar ama galiba bitkisel hayata girdi ki yıllar önce son noktanın bu şekilde olucağı söylenmişti,dua edebiliyoruz sadece
hoşgeldin neme..yenisin sanırım...inş hamilesindir ama şubatı sen de benim gibi hesaba katmamış olabilirisn..iki gün daha sabret bakalım inş güzel haberlerini alırız :)))[/Q
teşekkür ederim. evet yeniyim hatta dün katıldım. eşimin sperm sayısı az. şubatı hesaba kattım. bu ay hiç bir adet belirtisi yaşamadım. 1 hafta önceden göğüslerim ağrırdı. hiç bir şey olmadı. sadece göğüs uçlarım hassastı, o da sonradan yok oldu. ama şu an adet olacakmışım gibi karnım hafif sızlıyor. asıl anlatmak istediğim adetim gerçekten hiç şaşmazdı 27 günde bir kesin olurdu. özellikle çocuk istemeye başladığım zamandan beri takip ediyorum. sanırım düzenim bozuldu((
akinti ve tuvalete sik cikma varmi peki?
krisim bende de kansızlık var ciddi boyutta. hatta doktor bana dedi hamile kalırsan düşer dedi. kaç aydır demir hapı kullanıyordum ama 1-2 ay önce bıraktım düzeldi diye . yalnız dikkat edyorum bu aralar yine başım dönmeye başladı keisn yine dştü kan değerlerim. dilkkat et kendine canım kuzenimde hep kan aldı hamileyken şimdi çocuğu 12 yaşında :)
kızlar ben de eşime bugün hormon testleri yaptırttımkrisim bu testleri yaparken de cinsel perhis gerekiyor mu (aklıma takıldı) tabiki sonuçlarımız çok kötü semen yaptırmadık . k ..hocaya mail attım ama baklaım ne olacak size de yazayım
FSH 2.16
Prolaktin 11.85
testosteron 4.98
önceki
fsh 3,05
prolaktin 12,26
testosteron kit yok
fsh daha da düşmüş ne olcak bu halimiz(
krisim bende de kansızlık var ciddi boyutta. hatta doktor bana dedi hamile kalırsan düşer dedi. kaç aydır demir hapı kullanıyordum ama 1-2 ay önce bıraktım düzeldi diye . yalnız dikkat edyorum bu aralar yine başım dönmeye başladı keisn yine dştü kan değerlerim. dilkkat et kendine canım kuzenimde hep kan aldı hamileyken şimdi çocuğu 12 yaşında :)
herkese iyi akşamlar kızlar
kan değerlerinin düşük olması sırf çocuk için değil insanın tüm hayatını etkiliyo melek
benimde düşüktü yaklaşık 6 ay ilaç kullandım ,bu ay tekrar baktırıcam değerlere ama ilacı bıraktım
benim regli dönemim çok yoğun geçtiği için düşmüş değerim, o yüzden korkuyorum her ay aynı çünkü
selam canım valla bende bu fsh dan bişey anlamadıım:) krisim yine okuya okuya geliyo galiba :)
teyzen nasıl oldu
hosgeldin bitanem nasilsin iyimisin?
sormayada dilim varmiyor teyzen nasil?
bende pek anlayamıyorum ama galiba sperm değerlerine bakarak düşük yada yüksekliğine karar veriliyo olabilir melekcim
teyzem makinalara bağlı olarak hayata devam ediyo malesef,kimsenin görmesine izinde vermiyolar
net bişey söylemiyo doktorlar ama galiba bitkisel hayata girdi ki yıllar önce son noktanın bu şekilde olucağı söylenmişti,dua edebiliyoruz sadece
niye kimse yazmıyo :)
canım cvp için çok tşk ederimcanlar allah kabul etsin söylediğiniz cüzleri yazdım inş. :))
eda: arkadaşım nacizane ben de fikrimi söyleyeyim bence aşılama zaman ve para kaybı hayatım banada preseed ve vitaminler ondan daha etkili gibi geliyor bence bi kaç ay daha böyle devam et olmassa diek tüpe geç bende öyle yapmayı düşünüyorum allah yarımcımız olsun :))
HATİM LİSTESİ
kadser:1.5. cüz
mues:2.cüz
antalya2011:3.4. CÜZ
aruna:6.7.cüz
vedael:13.14. cüz
loneliness:20.21.cüz
kadser:22.cüz (elif)
ceylan06:23.24.cüz
edanurlu:28,cüz
uescim canım sizlerin tvviyesine uycam inş.arkadaşlar hepinize hayırlı günler nasılsınız?
Canım nacizane fikrim preeseed dene hakikatten etrafımdan gördüklerimle söyliyim aşılama yapıpta tutturan görmedim.
tamam şekerlik ekliyorum
selam canımcım evet kayıtlıyım şekerim :)) A.D.D... ya bu arada bugün yazdım saolsun kimse cevap vermedi( hamile falan varmı, kaç gündür giremedim merak ettim..yada bir gelişme falan :))
canim stres yapmadan rahat bir sekilde kendiniz deneyin.
preseeed aldinmi peki aldiysan onunla deneyin.
ovulasyon testinde cift cizgiyi yakalyinca 3 gece ust uste yapin .
oo super hadi tedaviniz hayirli olsun
adam demekki onun icin istemis o testi
hemen yaptirip gonderin de ilacada baslayin.
10 dakika dan dolayi ozelden de yazamiyorum
ay canim ya insallah valla sabirsizlikla bekliyorum
canım cvp için çok tşk ederim
uescim canım sizlerin tvviyesine uycam inş.
tamam şekerlik ekliyorum
krisim bu ay uğrasayım bakalım zaten bi kere özelde anlatmıştın.onları yapimçok saol şekerlikk:79::79:
meri...boncuk çok geçmiş olsun
krisim öyle bişey olsa ben kesin kafayı yerim :)))) bizim cips kafayı yicek belim ağrıyo deyince aaaa sen hamilesin sakın şunu yapma bunu yapmam bebeğimiz nasıl yaaa dur öyle bişey yok dedim :))) benden de beter bizim cips :)) fortel hassas gebelik alacakmış yarın bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?