Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim stres yapmadan rahat bir sekilde kendiniz deneyin.
preseeed aldinmi peki aldiysan onunla deneyin.
ovulasyon testinde cift cizgiyi yakalyinca 3 gece ust uste yapin .

ya allah yardımcısı olsun

kan değerlerinin düşük olması sırf çocuk için değil insanın tüm hayatını etkiliyo melek
benimde düşüktü yaklaşık 6 ay ilaç kullandım ,bu ay tekrar baktırıcam değerlere ama ilacı bıraktım
benim regli dönemim çok yoğun geçtiği için düşmüş değerim, o yüzden korkuyorum her ay aynı çünkü

bende wc ye gittiğimde uzayan bir akıntı var şimdi (çok afedersiniz) şeffaf, yani pişmemiş yumurta akı gibi bu yumurtanın çatladığına mı yoksa çatlayacağına mı işaret?. akşam 11 de ovulasyon testi yapmıştık silik 2.çizgi çıkmıştı

fsh in yukselmesi lazim
kaan hocaya hemen yaz igne falan versin

aman gozunu seveyim su kan isini halletmeen hamile kalma
hemen basla kan haplarina

evt canım haklısın hrşeyi etkiliyor. bende bekarkende kullanmıştım banada hemen adetlerin çok mu kanamalı geçiyor demiştidoktor ama benim hiç yoğun geçmez benimkinini sebebi sanırım beslenmeen kaynaklanyor herşey yiyorum ama hep az az
bende kilo aldım diye bıraktım :) ama yine başlıycam hemen kanımı ölçtürmem lazım

hosgeldin bitanem nasilsin iyimisin?
sormayada dilim varmiyor teyzen nasil?

iyi olmaya çalışıyorum canım ,hafta sonu gittim ama ben gittiğimde odasını değiştirdiler göremedim zaten uyuyodu,annem fazla tutmadı gönderdi ,bende döndüm şimdilik
hiç kimsenin yapabileceği bişey yok malesef

Allah yardimcisi olsun ........

canım cvp için çok tşk ederim
arkadaşlar hepinize hayırlı günler nasılsınız?

Canım nacizane fikrim preeseed dene hakikatten etrafımdan gördüklerimle söyliyim aşılama yapıpta tutturan görmedim.
uescim canım sizlerin tvviyesine uycam inş.

selam canımcım evet kayıtlıyım şekerim :)) A.D.D... ya bu arada bugün yazdım saolsun kimse cevap vermedi ( hamile falan varmı, kaç gündür giremedim merak ettim..yada bir gelişme falan :))
tamam şekerlik ekliyorum
canim stres yapmadan rahat bir sekilde kendiniz deneyin.
preseeed aldinmi peki aldiysan onunla deneyin.
ovulasyon testinde cift cizgiyi yakalyinca 3 gece ust uste yapin .

krisim bu ay uğrasayım bakalım zaten bi kere özelde anlatmıştın.onları yapim çok saol şekerlikk:79::79:

meri...boncuk çok geçmiş olsun

oo super hadi tedaviniz hayirli olsun
adam demekki onun icin istemis o testi
hemen yaptirip gonderin de ilacada baslayin.

iyiaşamlar kızlar nasılsınız
yaptıran yer bulamadıgımız için beklemedeyiz şimdilik gitmemizde zor gözüküyor.
bana da canım fsh yi sperm degerleriyle azmı çokmu diye degerlendiriyor galiba
bizmde fsh 2,27 di galiba normal dedi.

10 dakika dan dolayi ozelden de yazamiyorum
ay canim ya insallah valla sabirsizlikla bekliyorum

krisim öyle bişey olsa ben kesin kafayı yerim :)))) bizim cips kafayı yicek belim ağrıyo deyince aaaa sen hamilesin sakın şunu yapma bunu yapmam bebeğimiz nasıl yaaa dur öyle bişey yok dedim :))) benden de beter bizim cips :)) fortel hassas gebelik alacakmış yarın bana :)

sağol edacım
bende bu ayda tutturamazsak aşılamayı arştırmayı düşünüyorum

canım fortel gebelik testine verceğiniz parayla kan versen daha kesin sonuç alırsınız
ayy heyecanlandım hadi inşallah pammukum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…