- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.661
canim muhtemelen yapiyorlardir
tup bebek merkezi var degil mi onlarin?
akinti ve tuvalete sik cikma varmi peki?
size 1 yaklaşık bir sendir çocuk düşünüyorum ve sadece 1 kez test yaptım desem. o testi yaparken emin gibi bir şeydim. yani başım falan bile dönüyordu, vücudum her zamankinden farklı şeyler söylüyordu, sonra yaptım üzüldüm. sonradan çooook hafif bir 2. çizgi oluştu. belki dedim yine sonuçsuz. o zamandan beri test yapmıyorum. bir de eşimin bu durumu çıkınca artık hiç ümitlenmiyorum. ama gerçekten şu an adet oldum olacam gibi hissediyorum. tek üzüldüğüm nokta gecikmesi... bu durum yaklaşık 1 senedir takip ediyorum hiç olmamıştı. bir kere sekti o da 1 gün erken geldi. yarın sabah gelmezse 3 gün gecikmiş olacak((
size 1 yaklaşık bir sendir çocuk düşünüyorum ve sadece 1 kez test yaptım desem. o testi yaparken emin gibi bir şeydim. yani başım falan bile dönüyordu, vücudum her zamankinden farklı şeyler söylüyordu, sonra yaptım üzüldüm. sonradan çooook hafif bir 2. çizgi oluştu. belki dedim yine sonuçsuz. o zamandan beri test yapmıyorum. bir de eşimin bu durumu çıkınca artık hiç ümitlenmiyorum. ama gerçekten şu an adet oldum olacam gibi hissediyorum. tek üzüldüğüm nokta gecikmesi... bu durum yaklaşık 1 senedir takip ediyorum hiç olmamıştı. bir kere sekti o da 1 gün erken geldi. yarın sabah gelmezse 3 gün gecikmiş olacak((
yarin ola hayrola arkadasim
mutlaka haber ver bize
insallah Rabbim yuzunu guldurur
canım adet belirtileri hemde hamilelik belirtileride oluyor biliyorsun ki
hiç gecikmez diyorsun
seni ümitlendirmek istemem ama sen yarın gebelik testi yap.
hayırlı geceler gece kuşları nasılsınız
sanada canım hoş geldin bende yeni geldim ama kızlar gitmiş
Evet bende öylee yeni girdim bir kaç gündür başım ağırıyor fazla giremiyorum geçenlerde migrenim yokladı ondan beri sersem gibiyim..
ALLAH şifa versin canım bende de adet migreni var her ay 3 gün çekiyorum çok zor gerçekten insan bütün ses ve ışıklardan uzak yaşamak istiyor
kızlar bu arada kaan beyden randevu almayı başardık.haftaya pazartesi ankara yolcusuyuz inşallah bi aksilik çıkmazsa gelecek olanlar varsa aynı gün karşılaşırız belki orda
yaaa çok sevindim canım hayırlı olsun sağ salim gidin gelin inşallah
kadser bende alınmadıysa 15. 16. cüzü alabilirim ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAHcanlar allah kabul etsin söylediğiniz cüzleri yazdım inş. :))
eda: arkadaşım nacizane ben de fikrimi söyleyeyim bence aşılama zaman ve para kaybı hayatım banada preseed ve vitaminler ondan daha etkili gibi geliyor bence bi kaç ay daha böyle devam et olmassa diek tüpe geç bende öyle yapmayı düşünüyorum allah yarımcımız olsun :))
HATİM LİSTESİ
kadser:1.5. cüz
mues:2.cüz
antalya2011:3.4. CÜZ
aruna:6.7.cüz
vedael:13.14. cüz
loneliness:20.21.cüz
kadser:22.cüz (elif)
ceylan06:23.24.cüz
edanurlu:28,cüz
meri cok gecmiş olsun ALLAHIM şifa versin teyzenebende pek anlayamıyorum ama galiba sperm değerlerine bakarak düşük yada yüksekliğine karar veriliyo olabilir melekcim
teyzem makinalara bağlı olarak hayata devam ediyo malesef,kimsenin görmesine izinde vermiyolar
net bişey söylemiyo doktorlar ama galiba bitkisel hayata girdi ki yıllar önce son noktanın bu şekilde olucağı söylenmişti,dua edebiliyoruz sadece
pamuk İNŞALLAH hamilesindirkrisim öyle bişey olsa ben kesin kafayı yerim :)))) bizim cips kafayı yicek belim ağrıyo deyince aaaa sen hamilesin sakın şunu yapma bunu yapmam bebeğimiz nasıl yaaa dur öyle bişey yok dedim :))) benden de beter bizim cips :)) fortel hassas gebelik alacakmış yarın bana :)
eşiminde 38 milyon siperm yıkandıktan sonra 8 milyon falan kalmıştı bide yıkandıktan sonra hareket cok hızlanıyo bilge sonuclarınız cok iyi canımMerhaba kızlar..
Size birşey soracağım??
Eşim bugün Kaan Hoca"ya gitti.. Sperm ve kan verdi..
Benim size sormak istediğim yıkama sonrası sperm ne ifade ediyor..
Eşimin 13 milyon sperm vardı en son, yıkama sonrası 5 milyon ileri hareket %35 ti..
Bugün kinin öncesini öğrenemedim ama yıkama sonrası 8 milyon ileri hareket &70 olmuş..
Normlide 16-17 milyon olmuştur sanırım..
Birde cinsel perhiz 1.5 gün..
Neden diyeceksiniz, ilk defa başımıza geldi bugün sperm verileceğini unuttuk
edanurlu hakkında hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH aşılama gercekte tutan cok azhepinize güzel günler dostlar
cevaplarsanız çok mesud edersiniz beni
bugün 40,günüm ve henz regl olmadımmalesef
35.gün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif bebişim yine yolu bulup gelememiş
farlutal kullandım evde çk var sanıyodum ama 5 taneymiş oda bitti
doktoru aradım önce benim bu kist problemini çözelim psikolojim allak bullak dedim
oda bana onun bi çözümü yok düzelmez madem başladık adet olunca gel tekrar aşılama yapalım dedi(geçen ay ocakta aşılama olmuştum 10 milyon sperm verilmişti bu ay dinlemedeydik)
şimdi ben bu ay soğan kürü uygulayım diyorum.evde klmnim var onu kullanayım.ovlsyn testi.presed vb.unlarla bu ay kendim deneyim diyorum fikriniz ne?
aşılamamı ? yoksa bu ay kendimmi deneyim
kriscim geçn ay ovlsyn tstini kullandım 12.gün 2.çizgi silik çıkmıştı
presedsiz denemiştik BU ARADA AŞILAAM 1000 LİRA TUTMUŞTU.DAHA GİTGEL MASRAFLARI HARİÇ
çok karışık oldu ama siz beni anlarsınız
derdimi tam anlatamadım ama ekran klavyeyi kullanıyorum.normal klavyemde bi sorun var yazamıyorum
o yüzden cevap veren yada vermeyen tüm arkaslara çok tşk.ederim ALLAH CC RAZI OLSUN
BİRDE BEN EĞER VERİLMEDİYSE 28,CÜZÜ ALAYIM
kadser bende alınmadıysa 15. 16. cüzü alabilirim ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH
kızlar ben adet oldum olmadı bu ayda hakkımda hayırlısı ALLAHIM uygun görmedi bu ayda hakkımda hayırlısı ALLAHIMA sıgındım herşeyi ALLAHIM daha iyi bilir İNŞALLAH bu ay olur cok üzgüğnüm içim kan aglıyo sancım da var cok kötüyüm cokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?