- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.701
canım iyiiz saol sen nasılsın? geçmişi okuyodum yeni gördüm ...bu arada çok geçmiş olsun teyzene acil şifalar canım....
krisimmmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldin kuşummmm
krisim hoş geldin.face msj attım değerler geldi ama ben anlamıyorum
burayada yazıyım fsh:4.73 testosteron:2.02
geldim canim
evet canim cok iyi degil ama cokta kotu degil
benim gibi ...
fsh i dusurmek icin biseyler yapman lazim
hosbuldum birtanem nasilsin?
sağol canım
benim teyzem anne yarısı omuştu sağlığında hep bize ,diğer teyzelerimde
26 yıldır hastaydı ve bizler onu gördükçe hep üzülür kahrolurduk
şimdi hem üzülüyor hem dua ediyor hemde şükrediyoruz
aldığımız nefes her için,atabildiğimiz her adım için,konuşabildiğimiz için ben bunların kıymetini daha bi iyi anladım son birhaftadır
ve artık dua ederken önce hep sağlığım için şükrediyorum,önceden hep çocukta çocuk derdim artık böyle değil
çünkü benim teyzemde anneydi 2 evladı var biri benim yaşımda yıllarca annesine baktı diğeri 14 yaşında annesini hiç yürürken görmedi hep yarım kaldı,
anneannemde anneydi ama ömrü boyunca hep evladına üzüldü ve geçen yıda onu kaybettik ve teyzeme etkilenmesin diye söylememiştik ,ve teyzem son konuştuğunda anneannemi sordu nerde dedi?cevap yokkk bu kadar şeyden sonra sanırım bi 10 yaş büyüdüm ve artık sağlıklı bir anne olabilmek ve sağlıklı çocuğumun olması için yalvarmak dua atmek istiyorum bundan sonrası için sadece bunun için,allah kimseye böyle acılar yaşatmasın
sağol canım
benim teyzem anne yarısı omuştu sağlığında hep bize ,diğer teyzelerimde
26 yıldır hastaydı ve bizler onu gördükçe hep üzülür kahrolurduk
şimdi hem üzülüyor hem dua ediyor hemde şükrediyoruz
aldığımız nefes her için,atabildiğimiz her adım için,konuşabildiğimiz için ben bunların kıymetini daha bi iyi anladım son birhaftadır
ve artık dua ederken önce hep sağlığım için şükrediyorum,önceden hep çocukta çocuk derdim artık böyle değil
çünkü benim teyzemde anneydi 2 evladı var biri benim yaşımda yıllarca annesine baktı diğeri 14 yaşında annesini hiç yürürken görmedi hep yarım kaldı,
anneannemde anneydi ama ömrü boyunca hep evladına üzüldü ve geçen yıda onu kaybettik ve teyzeme etkilenmesin diye söylememiştik ,ve teyzem son konuştuğunda anneannemi sordu nerde dedi?cevap yokkk bu kadar şeyden sonra sanırım bi 10 yaş büyüdüm ve artık sağlıklı bir anne olabilmek ve sağlıklı çocuğumun olması için yalvarmak dua atmek istiyorum bundan sonrası için sadece bunun için,allah kimseye böyle acılar yaşatmasın
Sonucu gördükten sonra uyuşmuş gibiyim.6 ay önce 7 idi.Bu kadar hızla artarsa
Hayıt kapsülü kullanıyorum 10 gündür qenzim10 ve omega 3 başka ne yapılabilirki.
Sonuçları Nadide hn. mail attım inşallah cevap verir.Amh sonucu cuma çıkacak doktora öyle giderim.Ama bir cevap verir belki diye mail attım yine
iyiym krisim işte talılıyorum öyle
sen nasılsın kuşum bebişde iyidir inşallah
krisssim canım nasılsın?geçmiş olsun yine hastanelerdeymişsin..hayırlısıyla bebişini kucağına alırsında bu sıkıntılar biter inş...kan eksikliği hamileliklte mi belli oluyo canım...senin daha önceden varmıydı?
krisim canım kızımız baya büyümüş maşallah canım ronyanın dedigi gibi siyah üzüm ye baya faydası var
hosgeldin canimin ici
evet baya buyudu canim . kara uzumde yiyorum ama olmuyor .
sanada kolay gelsin canim:)
cok fazla kafana takma canim
erkeklerin sperm durumu gibi zaman zaman yukselip dusebiliyor
bakalim anti muller hormonun ne cikacak
ona gore konusuruz
ama nadide hanim sanirim aceleyle tupe yonlendirebilir
sen hazirlikli ol ve sasirma ve elimizden geldigince normal olmasi icin ugrasacagiz durumum yok falan de sakin hemen tup e tamam deyip kabul edip cikma
hayit kapsulu ve omega 3 balik yagini ve q enzyme ni birakmadan kullanmaya devam et . ozellikle omega 3 un cok faydasi olacak .
ve beni dusun benimde fsh en son 10.8 di biliyorsun cikolata kistim de vardi . endrometrium da vardi ve esimin de sperm degerleri cok kotuydu ona ragmen oldu .
demekki ugrasinca oluyor .
kriscim 21.günde yapılan pregesteron tahlili varya ben hiç yaptırmadım doktora söyletip yaptırmak istiyorum da bu tahlil ne için yapılıyo onuda bilmiyom
canim sor doktora gerek duyarsa yaptirtir
bende hic yaptirtmadim
ama kuzenim in cocugu olmuyordu sebebi progesteron hormoyumus tedavi aldi 2 ay sonra hamile kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?