Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mericim kusura bakma ben görmemişim teyzene ALLAH şifa versin çok çok geçmiş olsun

Meri çok geçmiş olsun canım geçmişi okudum teyzen hastaymış
Allah şifa verin inşallah.

mues,eneslena,aleynacım çok sağolun kızlar

mericim canım nasılsın?bu arada çok geçmiş olsun canım

sağol canım iyiyim yapıcak başka bişey yok zaten,dün reglim bitti dua okumaya başlıyabilicem artık

geçen günde yazmışsın canım ksb görmemişim ben ,

sen nasılsın her yeni ay yeni bir umut başladımı çalışmalar

ben bu ay çok ilginç ilk defa 8,günde bitti ve başladım çalışmalara

canım iyiyim bende regl ağrılarımla uğraşıyorum benim ağrılı geçiyo bugün 3.günüm.senin nasıl reglin bitti ve hemen çatladımı yumurtaların?

geldim canim

evet canim cok iyi degil ama cokta kotu degil
benim gibi ...

fsh i dusurmek icin biseyler yapman lazim

canım iyiyim bende regl ağrılarımla uğraşıyorum benim ağrılı geçiyo bugün 3.günüm.senin nasıl reglin bitti ve hemen çatladımı yumurtaların?

canım benim ilk defa bu kadar erken bitti bu ay ilk 3 gün aşırı yoğundu ve 5 6 günde bitti dünde banyomu yaptım lekede yok seviniyorum çünkü benim 10.günden önce kesinlikle bitmezdi

yumurta takibine bu gün başlıycam yani ovülasyon testleriyle,yumurta çatlamaz henüz canım daha çok erken çünkü
seninle aynı dönemdi diye hatırlıyodum ama sen arkamdan geliyomuşsun,hayırlısı olsun bitsinde kırmızılar bi umut başlayalım tekraradan canım

eveeet arkandan ben geliyorum:)))benimde yoğun geçiyo duır bakalım ne zaman biter.buarada bişey kullanmıyosan adaçayı içebiliyosan günde 2 tane iç ben iltihap için içiyodum dr gittim 10.günde yumurtaların büyümüş sen ne yaptın demişti ordan aklımda kaldı regli tarihime 1 hafta kala bırakıyorum istersen sende dene canım

adaçayını bende regli söktürüyo diye duymuştum,normalde benim evde herçeşi ot bitki bulunur içiyom hepsinden
2 ay soğan kürü yaptım canım ben bıraktım şimdi zaten bi sorun yoktu

kızlar bu arada kaan beyden randevu almayı başardık.haftaya pazartesi ankara yolcusuyuz inşallah bi aksilik çıkmazsa gelecek olanlar varsa aynı gün karşılaşırız belki orda

sonunda alabilmişsiniz çok sevindim canım inş çok beklemezsiniz..öğleden önce girmeye çalışın öğleden sonra daha yoğun oluyo....ameliyatları varmıymış öğrenebilseydiniz keşke...

adaçayını bende regli söktürüyo diye duymuştum,normalde benim evde herçeşi ot bitki bulunur içiyom hepsinden
2 ay soğan kürü yaptım canım ben bıraktım şimdi zaten bi sorun yoktu

tamam o zaman hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bu ay güzel haberler verirsin biizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…