- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.681
kızlar esilanurun hepinize çok selamı var kendisi yazamıyor ve bu siteye giremiyormuş netle ilgili bir problemi olduğu için ben facede görüştüm şimcik
kadser bende alınmadıysa 15. 16. cüzü alabilirim ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH
meri cok gecmiş olsun ALLAHIM şifa versin teyzene
pamuk İNŞALLAH hamilesindir
eşiminde 38 milyon siperm yıkandıktan sonra 8 milyon falan kalmıştı bide yıkandıktan sonra hareket cok hızlanıyo bilge sonuclarınız cok iyi canım
edanurlu hakkında hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH aşılama gercekte tutan cok az
kızlar ben adet oldum olmadı bu ayda hakkımda hayırlısı ALLAHIM uygun görmedi bu ayda hakkımda hayırlısı ALLAHIMA sıgındım herşeyi ALLAHIM daha iyi bilir İNŞALLAH bu ay olur cok üzgüğnüm içim kan aglıyo sancım da var cok kötüyüm cokkkk
mericim kusura bakma ben görmemişim teyzene ALLAH şifa versin çok çok geçmiş olsun
Meri çok geçmiş olsun canım geçmişi okudum teyzen hastaymış
Allah şifa verin inşallah.
mericim canım nasılsın?bu arada çok geçmiş olsun canım
sağol canım iyiyim yapıcak başka bişey yok zaten,dün reglim bitti dua okumaya başlıyabilicem artık
geçen günde yazmışsın canım ksb görmemişim ben ,
sen nasılsın her yeni ay yeni bir umut başladımı çalışmalar
ben bu ay çok ilginç ilk defa 8,günde bitti ve başladım çalışmalara
Selam kızlar test sonuçlarımı aldım sanırım fsh pek iyi durumda değil..
Krisim nerdesin fikrine galiba tesellinede ihtiyacım var
prolaktin 8.6
fsh 11,5 foliküler faz normal dğerleri 3,5-12,5 arası yazıyor adetin 3.günü bu foliküler faz dimi..
lh 6.46
canım iyiyim bende regl ağrılarımla uğraşıyorum benim ağrılı geçiyo bugün 3.günüm.senin nasıl reglin bitti ve hemen çatladımı yumurtaların?
canım benim ilk defa bu kadar erken bitti bu ay ilk 3 gün aşırı yoğundu ve 5 6 günde bitti dünde banyomu yaptım lekede yokseviniyorum çünkü benim 10.günden önce kesinlikle bitmezdi
yumurta takibine bu gün başlıycam yani ovülasyon testleriyle,yumurta çatlamaz henüz canım daha çok erken çünkü
seninle aynı dönemdi diye hatırlıyodum ama sen arkamdan geliyomuşsun,hayırlısı olsun bitsinde kırmızılar bi umut başlayalım tekraradan canım
eveeet arkandan ben geliyorum:)))benimde yoğun geçiyo duır bakalım ne zaman biter.buarada bişey kullanmıyosan adaçayı içebiliyosan günde 2 tane iç ben iltihap için içiyodum dr gittim 10.günde yumurtaların büyümüş sen ne yaptın demişti ordan aklımda kaldı regli tarihime 1 hafta kala bırakıyorum istersen sende dene canım
vedeal ,sbln,bilge sizler nasılsınız kızlar
kızlar bu arada kaan beyden randevu almayı başardık.haftaya pazartesi ankara yolcusuyuz inşallah bi aksilik çıkmazsa gelecek olanlar varsa aynı gün karşılaşırız belki orda
Evet bende öylee yeni girdim bir kaç gündür başım ağırıyor fazla giremiyorum geçenlerde migrenim yokladı ondan beri sersem gibiyim..
güzeller öpüyorum hepinizi
adaçayını bende regli söktürüyo diye duymuştum,normalde benim evde herçeşi ot bitki bulunur içiyom hepsinden
2 ay soğan kürü yaptım canım ben bıraktım şimdi zaten bi sorun yoktu
hoşgeldin neme..yenisin sanırım...inş hamilesindir ama şubatı sen de benim gibi hesaba katmamış olabilirisn..iki gün daha sabret bakalım inş güzel haberlerini alırız :)))[/Q
teşekkür ederim. evet yeniyim hatta dün katıldım. eşimin sperm sayısı az. şubatı hesaba kattım. bu ay hiç bir adet belirtisi yaşamadım. 1 hafta önceden göğüslerim ağrırdı. hiç bir şey olmadı. sadece göğüs uçlarım hassastı, o da sonradan yok oldu. ama şu an adet olacakmışım gibi karnım hafif sızlıyor. asıl anlatmak istediğim adetim gerçekten hiç şaşmazdı 27 günde bir kesin olurdu. özellikle çocuk istemeye başladığım zamandan beri takip ediyorum. sanırım düzenim bozuldu((
belkide dediğin gibi strese de bağlı olabilir canım ama sen yine de niyetini bozmaa inş hayırlısıyla hamile haberini alırız:)))
sherin,vedael,edanurlu,Ronya+, kızlar hoş geldininz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?