Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
perşembe yaptırayım kan testini yoksa bu gidişle sabırsızlıktan ölücem :))))))))))))
inşallah kutlamak nasip olur :)

inşallah canım amin.bende dansöz oynatayım senin için başka bir topikte bir arkadaş yapmıştı ordan getirtirim bende:82:

bol su ic tatlim ....

çok üzülürsem idare edin beni olurmu ilk defa bu ay umutlandım içimden geliyo bir his ama perşembe yaptırayım sağol krisim

yok yok uzulmek yok
daha denemelere yeni basladiniz
ilk ay olacak diye birsey yok

bu ay olmazsa ileriki aylarda olacak . ama olacak . rahat olun stres yapmayin sakin.

yok yok uzulmek yok
daha denemelere yeni basladiniz
ilk ay olacak diye birsey yok

bu ay olmazsa ileriki aylarda olacak . ama olacak . rahat olun stres yapmayin sakin.

normalde ben kendimi hiç kaptırmazdım hatta ovulasyon günlerimde bile amannn diyorum ama bu ay farklı hissediyorum nedendir bilmiyorum yada görmek istediğim içinmi :) sağlık olsun dediğin gibi ilk ayımız sonraki aylarda bizim inşallah hayırlısı olur canımcım

insallah hislerinde yanilmazsin.

ama cogu insan hissediyor biliyormusun

insallah canim ya

gecenlerde sen istanbuldayken soylenti cikarmistik pamuk hamile diye

acaba diyorum simdi bende acaba :)

soz vermistin cami acip bagiracaktin:)))

unutma bak

kris dur söz demedim ben hamile olsam herkes duyar mutluluğumdan cama çıkıp bağırasım bile gelir demiştin deli dana gibi cama çıkıcam sözmü dedim heee

ama biliyomusun cips benim en çok çılgınlığımı sever bellide olmaz benim işim :))))))))))))

ilk ayiniz ve bunu bile dogru durust degerlendirmedinizki bildigim kadariyla
olursa mucize gibi:)

bence yapmalisin
adak gibi bisey oldu bu cunki:)

insallah hislerinde yanilmazsin.

ama cogu insan hissediyor biliyormusun

insallah canim ya

gecenlerde sen istanbuldayken soylenti cikarmistik pamuk hamile diye

acaba diyorum simdi bende acaba :)

bende öyle biliyorum insan gerçekten hissedermiş diye benim anlatmak istediğimde bu işte hayatım gerçekten hissediyorum yanıltıcıda olabilir belki buna da hazır olucam inşallah ama çok tuhafım inan :) bide ben rüya görürüm ve hep çıkar 4 gün önce rüyamda da gördüm
benim rüyalarım nasıl biliyomusun 3 gün sonra biriyle tartışacak olsam rüyamda bunu görüyorum sonra yaşıyorum böyle bişey gerçekten ama seninde acabaların inşallah olumlu gerçekleşir inşallah nediyim :)))

acabayi birak resmen pamuk hamile diye haber yaymistik :)

arkadaslarda kizmisti niye soylemiyor kimse diye:))

insallah Allah soyletmistir

bence yapmalisin
adak gibi bisey oldu bu cunki:)

sen varya ne fenasın biliyomusun :))))))))))) ortalığı karıştırmada üstüne yok
bugün fatma beni sıkıştırıyo kız sen bizden saklıyosun diye kris hadi ver müjdeyi diyo ama diyo :))))
dedim kris ortalığı karıştıracak ya ondan dedim :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…