- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.981
cikar canim yaptir tabi
perşembe yaptırayım kan testini yoksa bu gidişle sabırsızlıktan ölücem :))))))))))))
inşallah kutlamak nasip olur :)
krisim biliyorum yine bana sabırsız aceleci diyeceksin ama bişey söylicem :)))
bizim cips perşembe çalışıyo cuma tatil ona bende perşembe öğleden sonra kan testi yaptırsam çıkarmı sence :) adetime 4 gün kala oluyo yani hani varsa belki hcg 10 falandır hee nedeysin :)))
uzulmeyeceksiniz tabiki
bu ay olmasa ileriki aylarda kesin olacak
çok üzülürsem idare edin beni olurmu ilk defa bu ay umutlandım içimden geliyo bir his ama perşembe yaptırayım sağol krisim
bol su ic tatlim ....
evet inşallah sonuç istediğim gibi olur :) bende şoka girsem inanamasam :)
kafayı yesem :))))
aksi halde diğer aylara artık
yok yok uzulmek yok
daha denemelere yeni basladiniz
ilk ay olacak diye birsey yok
bu ay olmazsa ileriki aylarda olacak . ama olacak . rahat olun stres yapmayin sakin.
normalde ben kendimi hiç kaptırmazdım hatta ovulasyon günlerimde bile amannn diyorum ama bu ay farklı hissediyorum nedendir bilmiyorum yada görmek istediğim içinmi :) sağlık olsun dediğin gibi ilk ayımız sonraki aylarda bizim inşallah hayırlısı olur canımcım
soz vermistin cami acip bagiracaktin:)))
unutma bak
normalde ben kendimi hiç kaptırmazdım hatta ovulasyon günlerimde bile amannn diyorum ama bu ay farklı hissediyorum nedendir bilmiyorum yada görmek istediğim içinmi :) sağlık olsun dediğin gibi ilk ayımız sonraki aylarda bizim inşallah hayırlısı olur canımcım
kris dur söz demedim ben hamile olsam herkes duyar mutluluğumdan cama çıkıp bağırasım bile gelir demiştin deli dana gibi cama çıkıcam sözmü dedim heee
ama biliyomusun cips benim en çok çılgınlığımı sever bellide olmaz benim işim :))))))))))))
insallah hislerinde yanilmazsin.
ama cogu insan hissediyor biliyormusun
insallah canim ya
gecenlerde sen istanbuldayken soylenti cikarmistik pamuk hamile diye
acaba diyorum simdi bende acaba :)
ilk ayiniz ve bunu bile dogru durust degerlendirmedinizki bildigim kadariyla
olursa mucize gibi:)
bende öyle biliyorum insan gerçekten hissedermiş diye benim anlatmak istediğimde bu işte hayatım gerçekten hissediyorum yanıltıcıda olabilir belki buna da hazır olucam inşallah ama çok tuhafım inan :) bide ben rüya görürüm ve hep çıkar 4 gün önce rüyamda da gördüm
benim rüyalarım nasıl biliyomusun 3 gün sonra biriyle tartışacak olsam rüyamda bunu görüyorum sonra yaşıyorum böyle bişey gerçekten ama seninde acabaların inşallah olumlu gerçekleşir inşallah nediyim :)))
aynen haberlerde izle beni mucize bebek geliyo diye :)))))))))))))))))
bence yapmalisin
adak gibi bisey oldu bu cunki:)
acabayi birak resmen pamuk hamile diye haber yaymistik :)
arkadaslarda kizmisti niye soylemiyor kimse diye:))
insallah Allah soyletmistir
kızlar hepinizi öpüyorum hayırlı geceler size ben kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?