- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.941
tabiki canım hazırlıklı oluruz hayırlısı bakalım 200 alsalar bile 100 kar yapmış oluruz
tamam canım çok sağol ben bu numaradan yarın arayıp bir sorarım temkinli olmakta fayda var
ona da şükür dimi :)))))))))))) inşallah almazlar 200 daha kar edersin :)
evet canım şükür artık alırlarsada çıkacağı varmış deriz zaten benimki 300'e bile tamam diyor yeterki uğraşmasın
kızlar eğer ben hamileysem cuma günü sonuç pozitif çıkarsa eşime sürpriz yapıcam restaurantta yer ayırtıcam sonra yemek esnasında muhteşem sürprizimi yaparım Allahım nasip ederse :)))
hayali bile güzel değilmi :))))
kızlar eğer ben hamileysem cuma günü sonuç pozitif çıkarsa eşime sürpriz yapıcam restaurantta yer ayırtıcam sonra yemek esnasında muhteşem sürprizimi yaparım Allahım nasip ederse :)))
amin canım benim amin :)))) haber vermezmiyim hiç :)güzel olmazmı canım arkadaşım rabbim gönlüne göre versin testin soucunu alınca bize haber vermeyi unutma sakın olurmu tatlım :)
ayyyyyyy inşallah hayatım RABBİM gönlüne göre versin.harika olur ben bile heyecanlandım!!!
inşallah tedaviniz güzel sonuçlara varır hayatım :)
benim tanidigim cips senden once ogrenir sekerim:))
kan testi yaptırıcağımı biliyo hangi gün dedi bu hafta ama sana söylemicem dedim :)))
hı hı ben nasıl olsa senin o gülüşlerin anlarım boşa yorma kendini diyo :)))))))))))))
biz gitmeden önce bu numaradan arıyoruz söylüyorlar.orda birde hoca gelmeyecek miş yada öğleden sonra gelecek diye söylentiler çıkıyor sakın ayrılmayın ordan hoca öğlen arası bile gelip bakıyor mutlaka.bizim başımıza geldi.çok bekliyorsun sadece.
diyorum ben senin cips kacin kurasi:)) adamin meslegi bikere :)):82::82::82::82::82:
Bana hamile oldugumu esim haber vermisti :)
Ben kan i verdim hastaneye o gidip sonucu aldi:)))
ayyyy :)))) ama sen gebelik testini eşinde de denemiştin değilmi :)) ordan da haberi vardı zaten siz kutlamışmıydınız krisim :)
ay hayırlısıyla muayene olabilelimde akşama kadarda beklemeye razıyım beklemeyi sevmesemde.zaten gece yola çıkınca sabahın köründe orada oluruz hastaneyide biz açarız herhalde
aaaaaa ben bunu yeni duydum kris gerçekten yaptınmı bunu
canım sana tavsiye de bulanayım bak kaan hoca hastaneye 9:30 veya 10 gibi geliyo biz o gelene kadar işlerimizi hallediyoruz sonra kendisiyle görüşüyoruz he buarada hormon testi için kan verirken akşam 4 de kadar beklemek zorundasınız sonuçlar o gün 4 te çıkıyor çünkü bilgin olsun tatlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?