Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam canım çok sağol ben bu numaradan yarın arayıp bir sorarım temkinli olmakta fayda var

biz gitmeden önce bu numaradan arıyoruz söylüyorlar.orda birde hoca gelmeyecek miş yada öğleden sonra gelecek diye söylentiler çıkıyor sakın ayrılmayın ordan hoca öğlen arası bile gelip bakıyor mutlaka.bizim başımıza geldi.çok bekliyorsun sadece.

kızlar eğer ben hamileysem cuma günü sonuç pozitif çıkarsa eşime sürpriz yapıcam restaurantta yer ayırtıcam sonra yemek esnasında muhteşem sürprizimi yaparım Allahım nasip ederse :)))

hayali bile güzel değilmi :))))

güzel olmazmı canım arkadaşım rabbim gönlüne göre versin testin soucunu alınca bize haber vermeyi unutma sakın olurmu tatlım :)

ayyyyyyy inşallah hayatım RABBİM gönlüne göre versin.harika olur ben bile heyecanlandım!!!

güzel olmazmı canım arkadaşım rabbim gönlüne göre versin testin soucunu alınca bize haber vermeyi unutma sakın olurmu tatlım :)
amin canım benim amin :)))) haber vermezmiyim hiç :)
ayyyyyyy inşallah hayatım RABBİM gönlüne göre versin.harika olur ben bile heyecanlandım!!!

amin canım inşallah hamileyimdir :)) harika olmazmı kuşum kalpten götürmeyeyimde adamı :)))

benim tanidigim cips senden once ogrenir sekerim:))

ay hayırlısıyla muayene olabilelimde akşama kadarda beklemeye razıyım beklemeyi sevmesemde.zaten gece yola çıkınca sabahın köründe orada oluruz hastaneyide biz açarız herhalde

ay hayırlısıyla muayene olabilelimde akşama kadarda beklemeye razıyım beklemeyi sevmesemde.zaten gece yola çıkınca sabahın köründe orada oluruz hastaneyide biz açarız herhalde

canım sana tavsiye de bulanayım bak kaan hoca hastaneye 9:30 veya 10 gibi geliyo biz o gelene kadar işlerimizi hallediyoruz sonra kendisiyle görüşüyoruz he buarada hormon testi için kan verirken akşam 4 de kadar beklemek zorundasınız sonuçlar o gün 4 te çıkıyor çünkü bilgin olsun tatlış

iyi ne güzel hastaneyi hem açarız hemde kapatırız ne olcakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…