Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi ne güzel hastaneyi hem açarız hemde kapatırız ne olcakki

biz hastanede şu şekil yapıyoruz yani öyle yaptık mantıklı geldi bize perşembe sperm testini oraya verdik aslında sonuçlar öğlen çıkıyordu kan testinide yaptırdık oda 4 te çıkıyodu cuma gününe hazırlık yapmıştık sonra cuma gidip alması ve kaan hocaya göstermesi kalıyodu ve böylece daha kolay oldu :) herşey hazır gerisi kaan hocaya kalıyo

kris ben ovülasyon testi yaptım daha 9. günüm ilk çizgi hafif ikinci çizgide hayalet gibi çıktı çok erken değilmi acaba erken mi yumurta oluşacak kafam karıştı

kris ben ovülasyon testi yaptım daha 9. günüm ilk çizgi hafif ikinci çizgide hayalet gibi çıktı çok erken değilmi acaba erken mi yumurta oluşacak kafam karıştı

yarin da yap bakalim ozaman belli olur
yarinda iki cizgi cikarsa calismalara baslayin canim

belli olmazki erkende yum urtlayabilirsin

pamukcum inşllah hamildirsin

günün geçtimi senin yada belirti varmı akıntı vs
belirtilerim olduğu için şüpheleniyorum zaten hayatım sadece akıntı yok diğer belirtiler var inşallah hamileyimdir :)
soka girmistik
zaten gunlerce inanamadik

kutlama falan olmadi yani:)

ayy evet esimde yapmisti hamilelik testini:)))

bak nasıl seni takip ediyorum :)))) hoşuma gitmişti bu iletin mutlu mutlu yazmıştın :)

krisim biliyorum yine bana sabırsız aceleci diyeceksin ama bişey söylicem :)))
bizim cips perşembe çalışıyo cuma tatil ona bende perşembe öğleden sonra kan testi yaptırsam çıkarmı sence :) adetime 4 gün kala oluyo yani hani varsa belki hcg 10 falandır hee nedeysin :)))

canım biz geçen hafta hormon tahlillerini yaptırmıştık hocaya gönderdik oda tıkanıklık olabilir muayene etmem gerek dediği için gidiyoruz ameliyatta olabilir yani.ama test bidaha istermi bilmiyorum

ben görmedim heralde canım belirti varsa baktır varsa çıkar zaten ,kutlarız hep beraber:92::92:

sende cips e yaptirirsin

valla bayila bayila yaparL:)

ooooo yapmazmı benim hayalimde hep sürpriz yapmak vardı inşallah nasip olur :)))
ovulasyonu sana sormuştum geçen aylarda nasıl yapayım testi diye sende şu gün yap dedin neyse gittim yapmaya 3 ay oluyodur belki sonra çift çizgi çıktı ilk defa yaptığım için sonra cips e dedim ki burda 2 çizgi görüyorum sende görüyomusun bu ayağa kalktı hemen dur dur sakin ol bu yumurtlama testi dedim :))))))))))) bu olursa hiç düşünemiyorum şimdiden göbeğime dokunuyo bebeğim nasılsın bugün :))) ya dur sonra üzülürüz diyorum söz ver bana ben üzülmücem sende üzülme olurmu dedi dün gece birbirimize söz verdik üzülmeyeceğimize dair

canım biz geçen hafta hormon tahlillerini yaptırmıştık hocaya gönderdik oda tıkanıklık olabilir muayene etmem gerek dediği için gidiyoruz ameliyatta olabilir yani.ama test bidaha istermi bilmiyorum

bizde ilk muayene olurken varikosel sanıyoduk elle muayene etti hayır sizde varikosel yok dedi :))) bizde acaba başka ne sorun var demiştik zamanla anladıkki hormon eksikliği inşallah güzel sonuçlar çıkar sizde tedavisi kolay olur

krisim biliyorum yine bana sabırsız aceleci diyeceksin ama bişey söylicem :)))
bizim cips perşembe çalışıyo cuma tatil ona bende perşembe öğleden sonra kan testi yaptırsam çıkarmı sence :) adetime 4 gün kala oluyo yani hani varsa belki hcg 10 falandır hee nedeysin :)))

cikar canim yaptir tabi

uzulmeyeceksiniz tabiki
bu ay olmasa ileriki aylarda kesin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…