- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.961
kan testi yaptırıcağımı biliyo hangi gün dedi bu hafta ama sana söylemicem dedim :)))
hı hı ben nasıl olsa senin o gülüşlerin anlarım boşa yorma kendini diyo :)))))))))))))
ayy durun yanlış anlaşılmasın krisin gebelik testleri hep pozitif çıkınca acaba testlermi yanlış diye eşinde denemiş bu yani
iyi ne güzel hastaneyi hem açarız hemde kapatırız ne olcakki
ayyyy :)))) ama sen gebelik testini eşinde de denemiştin değilmi :)) ordan da haberi vardı zaten siz kutlamışmıydınız krisim :)
kris ben ovülasyon testi yaptım daha 9. günüm ilk çizgi hafif ikinci çizgide hayalet gibi çıktı çok erken değilmi acaba erken mi yumurta oluşacak kafam karıştı
belirtilerim olduğu için şüpheleniyorum zaten hayatım sadece akıntı yok diğer belirtiler var inşallah hamileyimdir :)pamukcum inşllah hamildirsin
günün geçtimi senin yada belirti varmı akıntı vs
soka girmistik
zaten gunlerce inanamadik
kutlama falan olmadi yani:)
ayy evet esimde yapmisti hamilelik testini:)))
bende öyle anlamıştım zaten ama benim aklımı bile gelmez böyle bişey komiğime gitti
belirtilerim olduğu için şüpheleniyorum zaten hayatım sadece akıntı yok diğer belirtiler var inşallah hamileyimdir :)
bak nasıl seni takip ediyorum :)))) hoşuma gitmişti bu iletin mutlu mutlu yazmıştın :)
biz hastanede şu şekil yapıyoruz yani öyle yaptık mantıklı geldi bize perşembe sperm testini oraya verdik aslında sonuçlar öğlen çıkıyordu kan testinide yaptırdık oda 4 te çıkıyodu cuma gününe hazırlık yapmıştık sonra cuma gidip alması ve kaan hocaya göstermesi kalıyodu ve böylece daha kolay oldu :) herşey hazır gerisi kaan hocaya kalıyo
belirtilerim olduğu için şüpheleniyorum zaten hayatım sadece akıntı yok diğer belirtiler var inşallah hamileyimdir :)
bak nasıl seni takip ediyorum :)))) hoşuma gitmişti bu iletin mutlu mutlu yazmıştın :)
sende cips e yaptirirsin
valla bayila bayila yaparL:)
yarin da yap bakalim ozaman belli olur
yarinda iki cizgi cikarsa calismalara baslayin canim
belli olmazki erkende yum urtlayabilirsin
canım biz geçen hafta hormon tahlillerini yaptırmıştık hocaya gönderdik oda tıkanıklık olabilir muayene etmem gerek dediği için gidiyoruz ameliyatta olabilir yani.ama test bidaha istermi bilmiyorum
valla basina gelince oyle aklina gelirki :))))))))))))))
insan inanamiyor :)
ben görmedim heralde canım belirti varsa baktır varsa çıkar zaten ,kutlarız hep beraber:92::92:
krisim biliyorum yine bana sabırsız aceleci diyeceksin ama bişey söylicem :)))
bizim cips perşembe çalışıyo cuma tatil ona bende perşembe öğleden sonra kan testi yaptırsam çıkarmı sence :) adetime 4 gün kala oluyo yani hani varsa belki hcg 10 falandır hee nedeysin :)))
ooooo yapmazmı benim hayalimde hep sürpriz yapmak vardı inşallah nasip olur :)))
ovulasyonu sana sormuştum geçen aylarda nasıl yapayım testi diye sende şu gün yap dedin neyse gittim yapmaya 3 ay oluyodur belki sonra çift çizgi çıktı ilk defa yaptığım için sonra cips e dedim ki burda 2 çizgi görüyorum sende görüyomusun bu ayağa kalktı hemen dur dur sakin ol bu yumurtlama testi dedim :))))))))))) bu olursa hiç düşünemiyorum şimdiden göbeğime dokunuyo bebeğim nasılsın bugün :))) ya dur sonra üzülürüz diyorum söz ver bana ben üzülmücem sende üzülme olurmu dedi dün gece birbirimize söz verdik üzülmeyeceğimize dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?