Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Meri canım hoşgeldin ,arkadaşının gebeliği kesinleştimi canım?

testte net çıkmış çizgi hafta sonu olduğu için henüz kanda baktıramadılar canım,inşallah vardır çünki arkadaşım 30 yaşında eşine sanırım 36 sınırdalar yani ikiside inanılmaz istiyolar.tabi bende teyze oplmak istiyorum:)

Canim benim ..
Hissettiklerin cok normal cok insani duygular hepimiz yasadik yasiyoruz bu duygulari. Rabbim bizi boyle imtihan ediyor. Bize sabirli olmak ve mucadele etmek dusuyor . Insallah hepimizin yuzu gulecek.
galibva öyle canım sabırlı olucaz dediğn gibi ama işte insan bazen kendini tutamıyor,biz birbuçuk yıldır istiyoruz bebek ilk yedi sekiz ay hiç umursamadım,sonrasındada takmasım ama şu son dönemlerde artık canımı acıtmaya başladı ama yine de dediğin gibi canım şükredip bekliycem bebeğimi inşallah gelicek birgün

Kesinlikle gelecek emin ve rahat ol canim:) Cunki sen gelsin diye bekleyip oturmuyorsun . Emin ol gelecek!!

Sen olmasan senin esin evlat yuzu goremez. Senin elini yuzunu opsun o . Sen onun en buyuk sansisin.

yağmur canım malesef erkekler bu konuda bizler kadar kararlı ve iradeli olamıyor bence ,bende eşime baya emek sarfediyorum ilk zamanlar kem küm ediyodu ama şimdi istisnasız ne desem yapıyo ,krise katılıyorum bence biz olmasak onlar heralde beş on yıl bişey yapmadan beklerler

kızlar ben geldim maşallah güzel kaynatmışınız
bende bugün izmiri altüst ettiöm mağaza mağaza gezdim ciciler falan aldım kendime
bugün bana eşilik eden can dostum arkadaşımla dertleştik
o bir yıldır bebek istiyor olmuyor bir oğlu var 10 yaşında ikinciyi istiyor
ancak ilk çocuktan sonra 3 tane kürtajı var dediki ben o kadar cana kıydım
Allah şimdi bak bana nasip etmeiyor dedi
millet adaklar adıyor çocuğu olsun diye biz eşimle gittik tıpış tıpış sağlıklı bir gebeliği sonlandırdık dedi
hemen topic bizler aklıma geldi Allahım isteyen kuluna nasip etsin istemeyene vermesin baksınlar çaresine
neyse derin mevzular bunlar üzücü :44:
krisim kuzum iyi yapmışınız gezmişiniz
bizim yarın büyük gün test günü heyecan tavan yaptı ama eşime çaktırmıyom
hatta aman diyom yükselmemişsede canımız sağolsun ameliyat olursun diyom
ama o heyecanlı hissediyom
kızlar dua edin akşama buraya müjdeli haberlerle geleyim

Ohhhh ne güzel yapmışsın..Cicilerini güle güle giy canım..
Kimi bulamazzzz kimi bilemez işte canımm..Çok üzücüüü
Uçarakkk geleceksin topiğeeee bundan eminim...
Hadi inşallahhh çok güzel sonuçlar alacaksınızz..
İnsan inandımı oluyor gercektenn

gülümcüm ben hep çok umutlu oldum
zaten karamsar olup kös kös oturmak benim kişiliğime çok ters
ayrıca öyle kaderine boyun edip 70 lik neneler gibi oturan tiplere sinir oluyorum
eğer elimizde bir sperm ve bir yumurta varsa hala umut vardır demek

Canim insallah guzel haberlerle gelirsin .
Bende cok merak ediyorum hemen bize yaz olur mu?

Çıkmadık candan umut kesilmezmişş..Aynı onun gibi..
UMUT her zaman var ve olmalı..
O tiplere bende sinir oluyorummm..
Ve inanmakta çok çok önemli bencee..
Bir söz daha geldi aklıma bak:))
İnanmak başarmanın yarısıymışş..Değilmi amaa..
Er yada geç biz anne olacagımıza (sense ikinci kez annee) İNANIYORUZZZZ...

soğol yağmurcum isteyen herkese yaşatır inşallah güzel Allah ım o duyguyu
ben napım bi ümit ve karralılıkla her gün eşime bi avuç ilaç içiriyorum 10 gündür,salı günü fsh ve sperm testi yapytırıcaz bakalım hayırlısı artık,
dün benden çokk uzaklarda olan canım arkadaşımın hamilelik haberini aldım onun adına çoook mutlu oldum kendi adımada üzüldüm hatta ağladım ama sonra kendimi tpolayıp yalvardım Allah a inşallah duyar sesimi,benden önce evlenen bütün herkes çocuk sahibi oldu kimsenin çocuğunda gözüm yok tabikide nebiliyim insan kendini tuhaf hissedeiyo işte,öyle işte tatlım bi karışığım buaralar
canımya üzülme kıyamam sana rabbim sanada yaşatacak inan bu sewinci sadece sabır biraz ,okey mi?

Sabit kalmadi ama cok az az artti 3 ten basladik 5 ayda 5.5 oldu ve 6. ay da hamile kaldim

Hııııı demek oluyo da ha 5 ayımız daha war ,haha hahah haa,dimi

Yok canim kopye cekmezsin hatta o isimlerin olacagina inanmazsin ve asla koymazsin
şimdi varya iyice merak ettim bu gizemli isimleri,çatlıcam kız söylesene ,mülkünaz,şerafettin gibi isimlermi?

Onlar gibi canimcim:))

Geldim canim buradayim:))
cok iyiyiz sen nasilsin iyisin degil mi? Nasil gidiyor anlatsana

İyiyim bitanem..Yarın çatlama önleyici iğneye de başlayacağım ve salı sabahı 8de merkezdeyim yine.
('de orada olabilmek için 5te kalkıyoruz düşüyoruz yola.
Zor oluyor ama napalımm..Yaşadığımız tek zorluk o olsun inşallahh..
Çatlatma önleyici iğneyi 4tane yazmışlar. Mesela perşembeye kadar kullanacağım.
Cumada çatlatmamı yapacaklarkii sen bilirsin..
İğnelerimi yapıyorum ve bol bol dua ediyorum canım..Heyecanlıyım..Sürecin bu bölümü keyifli..Sevdim..
Kalan bölümlerle ilgili bir fikrim yok henüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…