- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.401
Meri canım hoşgeldin ,arkadaşının gebeliği kesinleştimi canım?
Şunu samimi olarak söylüyorum benim kıymetimi sadece sen biliyorsun eşime fuzili geliyor herşey,sonuçta olmadığı için arada kızıyo ,kalbimi kırıyor.
galibva öyle canım sabırlı olucaz dediğn gibi ama işte insan bazen kendini tutamıyor,biz birbuçuk yıldır istiyoruz bebek ilk yedi sekiz ay hiç umursamadım,sonrasındada takmasım ama şu son dönemlerde artık canımı acıtmaya başladı ama yine de dediğin gibi canım şükredip bekliycem bebeğimi inşallah gelicek birgünCanim benim ..
Hissettiklerin cok normal cok insani duygular hepimiz yasadik yasiyoruz bu duygulari. Rabbim bizi boyle imtihan ediyor. Bize sabirli olmak ve mucadele etmek dusuyor . Insallah hepimizin yuzu gulecek.
galibva öyle canım sabırlı olucaz dediğn gibi ama işte insan bazen kendini tutamıyor,biz birbuçuk yıldır istiyoruz bebek ilk yedi sekiz ay hiç umursamadım,sonrasındada takmasım ama şu son dönemlerde artık canımı acıtmaya başladı ama yine de dediğin gibi canım şükredip bekliycem bebeğimi inşallah gelicek birgün
Sen olmasan senin esin evlat yuzu goremez. Senin elini yuzunu opsun o . Sen onun en buyuk sansisin.
Kesinlikle gelecek emin ve rahat ol canim:) Cunki sen gelsin diye bekleyip oturmuyorsun . Emin ol gelecek!!
kızlar ben geldim maşallah güzel kaynatmışınız
bende bugün izmiri altüst ettiöm mağaza mağaza gezdim ciciler falan aldım kendime
bugün bana eşilik eden can dostum arkadaşımla dertleştik
o bir yıldır bebek istiyor olmuyor bir oğlu var 10 yaşında ikinciyi istiyor
ancak ilk çocuktan sonra 3 tane kürtajı var dediki ben o kadar cana kıydım
Allah şimdi bak bana nasip etmeiyor dedi
millet adaklar adıyor çocuğu olsun diye biz eşimle gittik tıpış tıpış sağlıklı bir gebeliği sonlandırdık dedi
hemen topic bizler aklıma geldi Allahım isteyen kuluna nasip etsin istemeyene vermesin baksınlar çaresine
neyse derin mevzular bunlar üzücü :44:
krisim kuzum iyi yapmışınız gezmişiniz
bizim yarın büyük gün test günü heyecan tavan yaptı ama eşime çaktırmıyom
hatta aman diyom yükselmemişsede canımız sağolsun ameliyat olursun diyom
ama o heyecanlı hissediyom
kızlar dua edin akşama buraya müjdeli haberlerle geleyim
kızlar ben geldim maşallah güzel kaynatmışınız
bende bugün izmiri altüst ettiöm mağaza mağaza gezdim ciciler falan aldım kendime
bugün bana eşilik eden can dostum arkadaşımla dertleştik
o bir yıldır bebek istiyor olmuyor bir oğlu var 10 yaşında ikinciyi istiyor
ancak ilk çocuktan sonra 3 tane kürtajı var dediki ben o kadar cana kıydım
Allah şimdi bak bana nasip etmeiyor dedi
millet adaklar adıyor çocuğu olsun diye biz eşimle gittik tıpış tıpış sağlıklı bir gebeliği sonlandırdık dedi
hemen topic bizler aklıma geldi Allahım isteyen kuluna nasip etsin istemeyene vermesin baksınlar çaresine
neyse derin mevzular bunlar üzücü :44:
krisim kuzum iyi yapmışınız gezmişiniz
bizim yarın büyük gün test günü heyecan tavan yaptı ama eşime çaktırmıyom
hatta aman diyom yükselmemişsede canımız sağolsun ameliyat olursun diyom
ama o heyecanlı hissediyom
kızlar dua edin akşama buraya müjdeli haberlerle geleyim
gülümcüm ben hep çok umutlu oldum
zaten karamsar olup kös kös oturmak benim kişiliğime çok ters
ayrıca öyle kaderine boyun edip 70 lik neneler gibi oturan tiplere sinir oluyorum
eğer elimizde bir sperm ve bir yumurta varsa hala umut vardır demek
sen neredesinki tatlim?
Krishazelim nerelerdesinnn...
Nasılsın nasıl gidiyorr..
Meleğimiz iyi değilmi?
ewim dubleks hayatım üst kat ne kadar yakarsan yak doğal gazı ısınmıyo ,alt katta ekvator iklimi üst katta kutuplar:)))
Aşkım notebook bana bayağı işler yaptı kızdım ,bi süre girmedim ,yazamadım daha doğrusu ,ama okudum .Yagmurum göremez olduk canım senii..Nasılsın?
[COLOR="darkred" .!.:Hııııı demek oluyo da ha 5 ayımız daha war ,haha hahah haa,dimi[/COLOR]
Yok canim kopye cekmezsin hatta o isimlerin olacagina inanmazsin ve asla koymazsin
şimdi varya iyice merak ettim bu gizemli isimleri,çatlıcam kız söylesene ,mülkünaz,şerafettin gibi isimlermi?
Geldim canim buradayim:))
cok iyiyiz sen nasilsin iyisin degil mi? Nasil gidiyor anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?