Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler kızlar,ancak bu saatte yazabiliyorum pamuk baya kızmış bize:) ya bu hafta sonum çok yoğun geçecek zira hala ayaktayım.. neyse pazartesi bi geçsin eşim artık işinden izin alabilecek duruma gelecek ve ilk fırsatta kaan hocaya gideceğiz.
bu arada ecrincim haberler güzelmiş darısı hamileliğe inş.
gülüm Rabbim kolaylaştırsın süreci inş. bebişe kavuşun.. herkese iyi uykular..

tamam canım teşekkürler

sagol canıkm bende çok sevındfım valla morfolojı%1 inş.dahada düzelecek şimdi proxeed plusada başladık hayırlısıyla ben sana bişey sorcaktım yaa royal jellyde faydası var dımı spreme yanlıs hatırlamıyorsam onudamı ebaudan almıstın canım

amin canım amın inş.hamıleyim diye haykıracagım günlerde gelecek inş

Eder eder sen israrci ol:) Suan gelemeyecegini soyle .

canim benimde ilk ikinci cizgi silik cikmisti
buyuk ihtimalle hamiledir cunki hamile olmasa silikte cikmiyor

Kızla bu aptal notebook bana ne işler yaptı bir bilseniz ,kaç gündddür toplu yazılar yazıyordum size göndere basıyorumki ,bağlantı yok .
Yere atıp kıracaktım eşim elimden zor aldı ,şimdi pc nin başındayım ,üst kat soğuk olduğu için pek çıkıp bunun başına oturmuyordun zaten buda kafayı temiş durumda ,aynı ben :)))

Ecrin ronya ya katiliyorum preseed al onun yaninda bedava veriyorlar testi , Hem preseed de gerekiyor size
Ronya cim canim arkadasim haftasonu yoktuk sehir disi ufak bir tatil yaptik:) Henuz donduk eve:))
Bende cok ozledim hepinizi aklim vallahi buradaydi

Aman canim benim hep boyle olun insallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…