Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim esin lab. dan steril kab alsin evde versin ve oraya gotursun biz oyle yapiyoruz. Stres etkiliyor gercekten .
Eger dis tedavisinde ilac kullandiysa oda etliyor. hele antibiyotik kullandiysa.
Arginmax a devam etsin esin baska birsey verme artik . Biraz bekleyin bakalim.

Aslında en mantıklısı ewet diyeyimde öyle yapsın bir hafta sonra ...
birde arkadaşım şı kavun çekirdeği yağı nasıl kullanılıyo masajmı yoksa içiliyomu anlamadım bir bılgin warmı ya da diğer arkadaslar biliyormu yardım edin lutfen bu değerler çıkmak zorunda ...

Günaydın canım. Açıkcası çok şaşırdım...Beklemediğim bi sonuçtu. Ama yazdıklarına göre stresten ve kullandığı antibiyotiklerin etkisiyle değerleriniz düşmüş olabilir. Yoksa bu kadar kısa sürede bu düşüş normal değil bence. Testi tekrarlamanız doğru olacaktır. Hepimizin hakkımızda hayırlısı.

bızımde sızın gıbı oldu canım uzulme
doktorun verdıgı ılac bzı daha beter yaptı
allh yardımcımız olsun

Allahtan umudumu hala kaybetmeim eşim gene yiyor içiyor,bidaki testi ewde wee en yer olan tümlap ta yapacağız artık düzen labaratuarınada inanacım kalmadddı.
miktar gene azdı 1.5 ml di.Rabbim hayırlısını wersin kenine iyi bakk

tabiki de canım etkilemez olur mu..stres ,ve sürekli ağrı kesici çok etkilemiştir..bu sonuca göre hiç üzme kendini küçük bi soğuk algınlığı bile çok etkiliyomuş kaldıki bu senin dediklerin hayli hayli etkilemiştir..en güzeli tekraradan test yaptırmak.rabbim yardımcınız olsun.

canım eşinin boğazına çok çok iyi bak ve miktar artsın.sizin miktar artınca bence sorun yarıyarıya inecektir belkide hiç sorun kalmayacaktır.bizim dedim ya hani sayıda hiç artış olmadı sadece miktarında artış oldu..3.2 ml den 4.9ml ye çıktı.bol bol tatlı yedir, süte bolca bal kat yedir,bol bol sütlaç yedir

arkadaşlar ben artık hazır tavuk almıyorum kesinlikle.çünkü asıl hormonlar bence o tavuklarda var.çünkü ineyle hormonla tavuklar 40günde mi diyordu kesilecek hale gerliyorlarmış .yani hormonla küçücük civ civ heralde 40 günde diyodu kesilecek etlimi etli tavuk oluyomuş.yiyorsanız da bence az tüketmeye bakın.bizdebn köyden getirtiyoz .hormonsuz kendi halinde büyüyen tavuklardan..hazır tavukların hormonlu olduğu kesin ama kaç günde kesim haline geliyo onu tam hatırlayamadım..

saol canım Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

aaaa senı gordugume cok sevındım
saol canım ben ıyıyım
sıcaklarlan ugrasıoruz baska yapacak bişi yok
sende ne var ne yok
umarım ıyısındır

ne olsun işte,uğraşıp duruyoz canım kürlere son gaz devam...tayin işlerinde kolay gelsin sana......
Arkadaşlarımdan ayrılacağım için üzüyorum ama bi taraftan da yeni bir ortamın, yeni bi başlangıcın bana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Bakalım İnşallah yeni okulum eski okulumu aratmaz.Senin iyi olmada sevindim. Sessiz kalmayın bu kadar merak ediyorum sizleri...Özletmeyin kendinizi:)))

yeni ortam,yeni başlangıç yeni bebişinide getirsin inş sana..inş yeni okulun güzel şeylerin başlangıcı olur...bu ay rahmin falan biraz toparlanır ,inş rabbimin izniyle diğer aya güzel haberler alırız senden...canım ben çok hastalanmıştım o yüzden gelemedim buralara yoksa hiç sessiz kalırmıyım..bende sizleri merak ediyorum yeni gelişmeler varmı diye...

hayırlı haberlerını almak dılegıylen
ınşşşş yenı ortam
yenı br bebek
daha fazla huzur versın sana....

İnşallah yeni evim, yeni okulumla beraber miniğimde bana gelir tez zamanda, ne kadar çok mutlu olurum o zaman ahhhhh ahhhhhhhhhhhhh.......

Rabbim herşeyi gönlüne göre wersin yeni işinde mekanında mutlu huzurlu eylesin,hep güldürsün hiçağlatmasın.Arkana dönüp baktığına ben bunlarıda yaşamıştım deyip tebessüm etmeni ,bebeğinle we eşimle uzuuuuuuun yıllar yaşamanı canı gönülden dddilerim .
kendine iyi bak Allaha emanet ol....

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin herşeyi. İyi ki sizler varsın....

gittim bugün gene keçi boynuzu aldım 2 kilo ,bizimline desem unuttum deyip getirmeyecek.Ben elimden geleni yapıyorum benim bu çabalarıma karşın oda biraz uğraş sarfetse(yeme konusunda beni bezdiriyoo ).Of ki of Yaradana sığınıyorum ölmüş bebeklerrrrrim için dua ediyorum sağlıkllılarını wesin diye,Allah cümlemizin sesini duysun kimsenin kucağını boş bırakmasın Aminnnnnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…