- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Saol canım ,eşim zaten z<or werdiğini söyledi stres yapmış o etken olabilirmi ,birde bu ay dişlrini yaptırdı sürekli mide ağrısı çektiği için çok ağr ağrı kesiciler içti sizce bunlarda etkenmi?
Bir hafta sonra tekrar yapacak testi başka labaratuarda biz hep düzende yapıyorduk ,tümlap en iyisi diyorlar birde orda yaptıralım bakalım,sonuç ne çıkacak haberdar ederim sizi.
İçime nedensiz bir huzur doğdu şu an çok iyiyim inşallah hep böyle olurum byyyy
Canim esin lab. dan steril kab alsin evde versin ve oraya gotursun biz oyle yapiyoruz. Stres etkiliyor gercekten .
Eger dis tedavisinde ilac kullandiysa oda etliyor. hele antibiyotik kullandiysa.
Arginmax a devam etsin esin baska birsey verme artik . Biraz bekleyin bakalim.
kızlar ağlamak istiyorum yaaaa 3 mil sonuçşu an şoktaym ,elim ayağım buz kesti .
ya 25 gün önce 16 milyondu ne olua bu kaar düştü,yardım edin eşim dahada hiç birşey yemez neyi yalnışyaptım acaba ya awazım çıktığı kaar ağlamak istiyorum ,ne yapcam şimdi bennnn
Günaydın canım. Açıkcası çok şaşırdım...Beklemediğim bi sonuçtu. Ama yazdıklarına göre stresten ve kullandığı antibiyotiklerin etkisiyle değerleriniz düşmüş olabilir. Yoksa bu kadar kısa sürede bu düşüş normal değil bence. Testi tekrarlamanız doğru olacaktır. Hepimizin hakkımızda hayırlısı.
bızımde sızın gıbı oldu canım uzulme
doktorun verdıgı ılac bzı daha beter yaptı
allh yardımcımız olsun
Saol canım ,eşim zaten z<or werdiğini söyledi stres yapmış o etken olabilirmi ,birde bu ay dişlrini yaptırdı sürekli mide ağrısı çektiği için çok ağr ağrı kesiciler içti sizce bunlarda etkenmi?
Bir hafta sonra tekrar yapacak testi başka labaratuarda biz hep düzende yapıyorduk ,tümlap en iyisi diyorlar birde orda yaptıralım bakalım,sonuç ne çıkacak haberdar ederim sizi.
İçime nedensiz bir huzur doğdu şu an çok iyiyim inşallah hep böyle olurum byyyy
Allahtan umudumu hala kaybetmeim eşim gene yiyor içiyor,bidaki testi ewde wee en yer olan tümlap ta yapacağız artık düzen labaratuarınada inanacım kalmadddı.
miktar gene azdı 1.5 ml di.Rabbim hayırlısını wersin kenine iyi bakk
canım eşinin boğazına çok çok iyi bak ve miktar artsın.sizin miktar artınca bence sorun yarıyarıya inecektir belkide hiç sorun kalmayacaktır.bizim dedim ya hani sayıda hiç artış olmadı sadece miktarında artış oldu..3.2 ml den 4.9ml ye çıktı.bol bol tatlı yedir, süte bolca bal kat yedir,bol bol sütlaç yedir
arkadaşlar ben artık hazır tavuk almıyorum kesinlikle.çünkü asıl hormonlar bence o tavuklarda var.çünkü ineyle hormonla tavuklar 40günde mi diyordu kesilecek hale gerliyorlarmış .yani hormonla küçücük civ civ heralde 40 günde diyodu kesilecek etlimi etli tavuk oluyomuş.yiyorsanız da bence az tüketmeye bakın.bizdebn köyden getirtiyoz .hormonsuz kendi halinde büyüyen tavuklardan..hazır tavukların hormonlu olduğu kesin ama kaç günde kesim haline geliyo onu tam hatırlayamadım..
Selam kızlar.... Nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Ben tayinim çıktığı için onunla ilgili işlerimle uğraşıyorum.
Ben buralardayım da, pek konuşamadık. Ben de iyiyim. Üstümden kocaman bir yük kalkmış gibiyim nedense....aaaa senı gordugume cok sevındım
saol canım ben ıyıyım
sıcaklarlan ugrasıoruz baska yapacak bişi yok
sende ne var ne yok
umarım ıyısındır
Arkadaşlarımdan ayrılacağım için üzüyorum ama bi taraftan da yeni bir ortamın, yeni bi başlangıcın bana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Bakalım İnşallah yeni okulum eski okulumu aratmaz.Senin iyi olmada sevindim. Sessiz kalmayın bu kadar merak ediyorum sizleri...Özletmeyin kendinizi:)))ne olsun işte,uğraşıp duruyoz canım kürlere son gaz devam...tayin işlerinde kolay gelsin sana......
Arkadaşlarımdan ayrılacağım için üzüyorum ama bi taraftan da yeni bir ortamın, yeni bi başlangıcın bana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Bakalım İnşallah yeni okulum eski okulumu aratmaz.Senin iyi olmada sevindim. Sessiz kalmayın bu kadar merak ediyorum sizleri...Özletmeyin kendinizi:)))
İnşallah yeni evim, yeni okulumla beraber miniğimde bana gelir tez zamanda, ne kadar çok mutlu olurum o zaman ahhhhh ahhhhhhhhhhhhh.......
Rabbim herşeyi gönlüne göre wersin yeni işinde mekanında mutlu huzurlu eylesin,hep güldürsün hiçağlatmasın.Arkana dönüp baktığına ben bunlarıda yaşamıştım deyip tebessüm etmeni ,bebeğinle we eşimle uzuuuuuuun yıllar yaşamanı canı gönülden dddilerim .
kendine iyi bak Allaha emanet ol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?