- Konu Sahibi boncukboncuk
-
gittim bugün gene keçi boynuzu aldım 2 kilo ,bizimline desem unuttum deyip getirmeyecek.Ben elimden geleni yapıyorum benim bu çabalarıma karşın oda biraz uğraş sarfetse(yeme konusunda beni bezdiriyoo ).Of ki of Yaradana sığınıyorum ölmüş bebeklerrrrrim için dua ediyorum sağlıkllılarını wesin diye,Allah cümlemizin sesini duysun kimsenin kucağını boş bırakmasın Aminnnnnnnn.
ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım ya ,aynı dertten bende gidiyorum.bezimkide zorla yiyor.bu adam öldürecek beni ama ne zaman.bazen usanacak gibi oluyorum ama herşey bebiş için deyip yılmadan devam ediyorum.rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inş aminnnnnn
ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım ya ,aynı dertten bende gidiyorum.bezimkide zorla yiyor.bu adam öldürecek beni ama ne zaman.bazen usanacak gibi oluyorum ama herşey bebiş için deyip yılmadan devam ediyorum.rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inş aminnnnnn
saol canım ilginden dolayı,eşim bugün teste gitti ama dünden morali çok bozuktu iş konusunda offff ne olcak bılmiyorummm.
tümlab ta yaptı testi iyi çıkmaz diyo canım biraz sıkkın anla yaaaaaani sonucu ne zaman alırsa yazarım bayyyy
meraba arkadaşlar bende sizin gibi aynı dertten müzdaribim benim eşimde azosperm biz ne yaptıysak spermleri ne çogalıyor nede hareketleniyor bir kere tüp bebek denedik tuttu fakat canlanmayıp kürtajla alındı canlanma olmamasının sebebi spermin kalitesiz oldugundan kaynaklanmış tekrar eylül ekim gibi tüp bebek denececegiz o zamana kadar neyapabilirim bana yardımcı olun .Arkadaşlar hepinizin azimli olmanıza çok sevindim medet allahtan allah ol dedimi olur boncuk boncuk arkadaşım seni çaban çok taktir ettim inşallah yine hamile kalırsın ve blogtaki tüm arkadaşlara rabbim hayırlı evlat versin allah aratmasına.s
Ayyyy İnşallah test sonuçlarınız iyi çıkar, bozma hemen moralini du bakalım sonuca ondan sonra....Sonuçları alınca bizide haberdar etmeyi unutma...
Aldık canım bizim bozulmasın da kimin bozulsun yazıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sewinirim.
eski teste 1.5 ay öce 16 milyon ,%10 hareketli morfoloji %1,miktar 1cc
miktar:2.2.cc
1cc deki spermatozoon:1.000.000
total spermatozoon:2.200.000
ileri hareketli:%9
yerinde hareketli:%14
hareketsiz:%77
vitalite:
Vital boyama:%55(bu nedir bana açıklarmısınız)
vitalite ileri motil.az diye bakılmamış
morfoloji:%0(((
berbat dimi şaştım kaldım ama kürlre halen dewam eşim ilaçlarını hep alaca içiyordu ,bu ay düzenli içeyim eminönünde tekraradan aktara git dedi macunu yaptır diye .YA sizce ne oldu da bu değerler gene eskiye döndü.Birde o macunun içine arkadaşım kendi kocasının macunun karıştırmıştı acaba oda yapmış olabilirmi hani miktarlar dağişti ya ondan diyorum .
hepinizi öptüm bayyyy
we eşim bu testi werirken çok kötü bir moralle gitti
Selam kızlar. Bazen bende eşime çok kızıyorum, sanki herşeyi ben yapmak zorundaymışım gibi rahat davranıyor. Bilmiyorum belki o benim gibi dört dörtlük yapamayacağından işin kolayına kaçıyor beslenme konusunda, ben dikkat etmesem edeceği yok gibiii. Özelikle akşam misafir geldiyse, ben keçiboynuzu kürünü fırsat bulup yapamıyorum, istiyorum ki, o, 5 beş dakika mutfağa girsin yapsın. Ama nerdeeeeee. Beyfendi misafirlerin yanından kalkmak ayıp olur diyor, koltuğuna iyice kuruluyor. Öyle yapınca tamam diyorum artık, bana ne, ister yesin içsin, ister yemesin, ilgilenmiycem diyorum sonra bebeğimin olmasını çok istediğim için iş yine başa düşüyo.
Aldık canım bizim bozulmasın da kimin bozulsun yazıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sewinirim.
eski teste 1.5 ay öce 16 milyon ,%10 hareketli morfoloji %1,miktar 1cc
miktar:2.2.cc
1cc deki spermatozoon:1.000.000
total spermatozoon:2.200.000
ileri hareketli:%9
yerinde hareketli:%14
hareketsiz:%77
vitalite:
Vital boyama:%55(bu nedir bana açıklarmısınız)
vitalite ileri motil.az diye bakılmamış
morfoloji:%0(((
berbat dimi şaştım kaldım ama kürlre halen dewam eşim ilaçlarını hep alaca içiyordu ,bu ay düzenli içeyim eminönünde tekraradan aktara git dedi macunu yaptır diye .YA sizce ne oldu da bu değerler gene eskiye döndü.Birde o macunun içine arkadaşım kendi kocasının macunun karıştırmıştı acaba oda yapmış olabilirmi hani miktarlar dağişti ya ondan diyorum .
hepinizi öptüm bayyyy
we eşim bu testi werirken çok kötü bir moralle gitti
canım bende sabahtır beri merakımdan topiğe girip girip çıkıyodum.sonuç ne oldu acaba diye.hiç üzülme canım böyle olan ilk siz değilsiniz inş zamanla düzelecek.yılların verdiği şeyi bizler 3-5 ayda düzeltmeye çalışıyoz.hiiiç moralini bozma olmuyo düzelmiyo diye üzülme.yavaş yavaş düzelecek inş.güç olmasında geç olsun.inanki arkadaşım bunları seni teselli etmek için söylemiyorum.yavaş yavaş, moralimizi bozmadan strese girmeden allahın izniyle aşacağız inş bunları.bizler bir hamile görsek yada duysak hemen üzülüyoz bizimki niye olmuyor diye.o hamile kaldı diye mutlaka bizde kalcaz diye bişey yok ,demekki onun zamanı gelmiş bizimki daha gelmemiş.kim bilir o hamileninde başka yönden ne sorunları vardır.onun imtihanı da farklı şeydir.bütün bunları bildiğimiz halde yine de üzülür bunalıma gireriz.canım az da olsa yüreğine ferahlık gelsin diye bunları hatırlatmak istedim.....olumunekankayizsmile
Şaştım kaldım canım yaaaa. Nasıl böyle iner birden bire anlamış değilim. Acaba eşin çok mu stres yapıyo? Biliyoruz ki stres sperm sayısını önemli ölçüde azaltan bir faktör.
canım bende sabahtır beri merakımdan topiğe girip girip çıkıyodum.sonuç ne oldu acaba diye.hiç üzülme canım böyle olan ilk siz değilsiniz inş zamanla düzelecek.yılların verdiği şeyi bizler 3-5 ayda düzeltmeye çalışıyoz.hiiiç moralini bozma olmuyo düzelmiyo diye üzülme.yavaş yavaş düzelecek inş.güç olmasında geç olsun.inanki arkadaşım bunları seni teselli etmek için söylemiyorum.yavaş yavaş, moralimizi bozmadan strese girmeden allahın izniyle aşacağız inş bunları.bizler bir hamile görsek yada duysak hemen üzülüyoz bizimki niye olmuyor diye.o hamile kaldı diye mutlaka bizde kalcaz diye bişey yok ,demekki onun zamanı gelmiş bizimki daha gelmemiş.kim bilir o hamileninde başka yönden ne sorunları vardır.onun imtihanı da farklı şeydir.bütün bunları bildiğimiz halde yine de üzülür bunalıma gireriz.canım az da olsa yüreğine ferahlık gelsin diye bunları hatırlatmak istedim.....olumunekankayizsmile
Sabah diyorum ya nerdeyse sinirinden ağlayacaktı o şekil gitti,tüm ailenin yükü bizimkinin başında beyler karı gibi ewde oturuyor bizimki o inşaat benim şu belediye senin koşturuyo.Bunun üstüne şirket adına werdiğimiz çeki birisi çoğaltıp insanları dolandırmış karakolda gıttı ifade werdi ,moral kalırmı hiç anlayın işte(((
Aramıza hoşgeldin bitanem. Azosperm için nohut kürünü duymuştum ama nasıl yapıldığını tam olarak bilemiyorum, azosperm ile ilgili topikte bulabilirsin. Rabbim yardımcın olsun, iyi haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah.
saol arkadaşım bizde ugraşıyoruz senin listeni uygulamaya başladım birde denemek isterseniz çakşır kökü var ben aynı zamanda eşime onu içiriyorum ben sadece tüp bebek yaptırıncaya kadar birazda olsun spermlerin kaliteli olması için ugraşıyorum inşallah bütün arkadaşlara rabbim bu emeklerimize karşın hepimizin ikizleri olur senelerin mükafatı olarak
Arkadaslar merhaba ben normalde tüp bebek bolumundeyim bizdeki sorunda sperm azlığı tüp bebege karar verdik kismetse haftaya tedaviye basliyoruz.Tedaviye başlayana kadar bende esime çinko hapı ve sabah aksam keçi boynuzu pekmezi yediriyorum bugün hastaneden aradılar 10milyon olan sayımız 42 milyon olmuş :))sizinle paylasmak istedim :)))
saol arkadaşım bizde ugraşıyoruz senin listeni uygulamaya başladım birde denemek isterseniz çakşır kökü var ben aynı zamanda eşime onu içiriyorum ben sadece tüp bebek yaptırıncaya kadar birazda olsun spermlerin kaliteli olması için ugraşıyorum inşallah bütün arkadaşlara rabbim bu emeklerimize karşın hepimizin ikizleri olur senelerin mükafatı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?