Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım Meryem suresini hergün bir defa mı okuyacaksın?

ben farklı bir şey demedim ki ben elimden geleni yaptım artık herşeyi rabbime bıraktım zaten rahatlığım mutluluğum ondan kendimi mutlu etme yolu falan değil rabbimin verdiği mutluluk bu a.s bol bol duamı ediyorum hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman ver diyorum çünki diğer türlü strese giriyorum o yüzden yoksa sen uygula canım kürlerini kim kendini nasıl mutlu hissediyorsa o şeklide bu yolda devam etsin :Saruboceq::lepi: doğal yolla hamile kalabildiysem zaten bu iş zamanı gelince olur diyoruz eşimle tabiki çalışmalara devam :kedi::kedi::lepi:

canım dr gıttım benım sonuclarımı beğendı güzel dedı,eşimde tekrar sperm tahlılı yaptırdı onunkinde de yükselme var önceden 5 milyonun altındaydı direk tüp demişlerdi,şimdi geçmiş 5 milyonu aşılama yapalım dedı.sonra eşimin tahlıl sonuçlarını üroloji dr gösterdik tüp bebek yaptırmasınlar yaşam kalitesini yükseltin yiyin,için ,gezin,dedi.koç eti,balık yağı,e vitamini alsın eşin dedı.
rahım filmi istediler benden ama yaptırmıcam biraz daha beklıcem keçi boynuzu kürünü uyguluyorum 1.ayımızı bitidrik 3.ayın sonunda tekrar sperm tahlılı vermeye gitcez.şimdilik tedavi işini askıya aldık gıdalarla takviye yapıcaz.zaten 1 yıllık evlı olduğumuz için sgk bizim masraflarımızı karşılamıyormuş ücretli yapacaklarmış o da ilaçlarla birilkte 5000 tl yi bulur demişlerdi,inşallah bunlara gerek kalmaz...
neyse canım sen nasıl oldun?

canım biraz daha ayrıntı werirmisim ,aşılama diye yazmışşın 5 milyonun ne kadarı hareketli ,bizim kürlrtle 16 milyon oldu toplam hareketlilik %10 sence asılma olurmu .
yazarsan sewinirim bayyy

benim sonucumu dr aldı dosyaya koydu tam rakamı bılmıyorum ama bence sızınkıde olur aşılama..hangı hastaneye gidiyorsunuz?

evet cnm bahçeden taze taze kendi ellerinle toplayıp yemesi gerçekten çok zevkli.herşey ektik şimdi pazardan sadece domates alıyoruz az kaldı oda kızarsa onuda almicaz.bütün bunlar sırf kociş taze taze ve de az gübre kullanılmış doğal yesin diye.dediğim gibi canm sarımsağa dikkat ediyorum ben.intrn.te bi kaç yerde rastladım.normal kullansak tamamda biz hergün yiyoz neredeyse.o yüzden.
Canım Meryem suresini hergün bir defa mı okuyacaksın?

mhergün 1 defa okunacak.41 gün boyunca ,adet olunca biri senin niyetine okuyo ,adetin bitince sen devam edersin.bitincede 3 gün oruç tutuluyomuş.tutarsan tabi .cnm inş rabbim dualarımızı kabul eder ve hepimizin meleklerini gönderir inş.

Evet bize gönderdiğinden gönderiyo size de sanrım. Kargon geldiğinde daha net anlaşılır zaten. Meryem süresinin Türkçe'sini mi okuyacaksın?

Sarımsağın bi zararının olcağını sanmıyorum, ben her yemeğe uygunsa tabii mutlaka 1-2 diş sarımsak atıyorum ki zaten sarımsak doğla antioksidan. Semiz otunu da çok iyi yapıyorsun yedirmekte, çünkü bu mevsimde balık bulmak zor, semizotunda da moega 3 olduğu için çok yararlı. Eşinin yaptıklarının çoğunu yemesi yeterli zaten. Bu durum bizlere çok şey öğretti. En azından gerçekten "SAĞLIKLI" beslenmeyi öğrendik.Yaptıkların gayet iyi, devammmm.

Çok sevindim hem senin tahlillerinin iyi çıkmasına hem de sayının yükselmesine. Demekki yaptıkların işe yarıyo, keçiboynuzu kürü umarım hem sayınızı hem de hareketliliği daha da yükseltir.. Benim de rahim filmi çektirmem lazım, temmuzda adet olursam çektiricem, hormon ve kan tahlillerimi de yeniden yaptırıcam. Sizin bundan sonra ki rotanız, kaliteli ve beslenme ve stressiz bir hayat. Gerisi gelecek İnşallah.

Evet bize gönderdiğinden gönderiyo size de sanrım. Kargon geldiğinde daha net anlaşılır zaten. Meryem süresinin Türkçe'sini mi okuyacaksın?
canım ben kuranın arabçasını biliyorum.zamanında kursuna gitmiştim.türkçesinide okusan olur bilmeyenler türkçeden okuyolar.inş vesile olur rabbim meleklerimizi gönderir...

canım çok teşekkür ederim.ne bilim bi kaç yerde fazla sarımsak spermleri öldürüyo deyince gözlerim açık kalmıştı..kaygılarım gitti artık.semizotunu bende araştırdım o yüzden daha çok yemeye başladık.
şu son 2 yıl bana da daha çok acizliğimi öğretti.aciz bi kuldan ibaret olduğumu biliyodum zaten ama yaşayarak öğrenmek daha farklı.tabi yanında seninde dediğin gibi sağlılklı beslenmeyide öğretti..zeytinyağını kullanmayı öğretti,hormonlu yiyeceklerden uzak durmayı öğretti,bakalım daha neler neler öğretecek.......

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benimde eşimde azosperm var bir defa tese oldu ama sperm bulunamadı bitkiler azospermede iyi gelirmi acaba

merhaba arkadaşlar benimde eşimde azosperm var bir defa tese oldu ama sperm bulunamadı bitkiler azospermede iyi gelirmi acaba

Canım benim eşimde az da olsa sperm vardı ve bitkisel destekler işe yaradı. ıstersen ıbrahim Adnan Saraçoğluyla telefonda görüş, tabi sperm olmamasının sebebininde bilinmesi gerekiyo sanırım. Öğrenirsen lütfen bizimle paylaş.

canişlerim bizim kürlere başlayalı 78 gün oldu ,50 günde dağerimiz 16 mıl du ,eşim yarın gene test werecek şimdiden beni korkular sardı.Ya sonuçlar düştüyse diye.Bugün reglimin 3 günü sonuca göre salı günü kadın doğumcuma gideceğim,
Ölüyorum merektan bu gece sabah olmaz bana,dualarınızı eksik etmeyin.
her önüne gelen bişey yapmıyormusunuz diye soruyo,bende daha erken deyip geçiştiriyorum,inşallah aşılama olurda bu wesileylede hamile kalırım...
yarın olmazsa en geç salı günü sonuçlarını yazarım eşimin .hepinizi öptümmmm

Günaydın kızlar hepinize. yagmur2001 canım İnşallah değerleriniz mükemmel çıkar, emeklerinin sonuçlarını alırsın. Valla sen söyleyince bende heyecan yaptım, acaba nasıl çıkar?????(İyi çıkacağına eminim aslında ama....).Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah herşey yolunda gider. Sonuçları öğrenince mutlaka ama mutlaka bize haber ver. Sabırsızlıkla bekliyorummmmm

Ben eminim güzel sonuçlar alacağınıza..Allah verilen emekleri ve inançları boşa çıkarmaz. Sonuçları bekliyoruz..Mutlaka haber verr..

kızlar ağlamak istiyorum yaaaa 3 mil sonuçşu an şoktaym ,elim ayağım buz kesti .
ya 25 gün önce 16 milyondu ne olua bu kaar düştü,yardım edin eşim dahada hiç birşey yemez neyi yalnışyaptım acaba ya awazım çıktığı kaar ağlamak istiyorum ,ne yapcam şimdi bennnn

merakla sizin sonuçları bekliyodum canım ne denilirki çok üzüldüm rabbim bundan aşağısına düşürmesin..rabbim hepimize güç versin..ben artık değerlerin böyle dengesiz çıkmasına sıcaklığın sebep olduğuna iyicene inanıyorum..bizimkide ilkinde 6.400 milyon çıkmıştı, 3ayboyunca o kadar bitkiseller uyguladık hiç artmamış aksine 4.900 milyona düşmüş,hareketlilik falan aynı kalmış.bizde şok olmuştuk.bence sıcaklık çok etkiliyo.dr larda diyor zaten sık sık soğuk duş alsın diyolar.özellikle o bölge serin tutulacakmış..

Saol canım ,eşim zaten z<or werdiğini söyledi stres yapmış o etken olabilirmi ,birde bu ay dişlrini yaptırdı sürekli mide ağrısı çektiği için çok ağr ağrı kesiciler içti sizce bunlarda etkenmi?
Bir hafta sonra tekrar yapacak testi başka labaratuarda biz hep düzende yapıyorduk ,tümlap en iyisi diyorlar birde orda yaptıralım bakalım,sonuç ne çıkacak haberdar ederim sizi.
İçime nedensiz bir huzur doğdu şu an çok iyiyim inşallah hep böyle olurum byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…