Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ronyom doktor sana ne dedi adetlerin düzene girecek demedimi offff umutsuzluğa kapılmaaaaaaa

yok hayatım adetlerim düzene girmiyor
pko lanet bir şey kısır bir döngü gibi
benim lh hormonum fsh dan yüksek her ay bir kaç yumurta atağa geçiyor
ama hiç biri büyümeden öyle kalıyor büyüse bile çok geç büyüyor
oda endometrium artık yeterince kalınlaştığından beklemiyor kanıyor yani adet oluyom
ve son anda atağa geçen çatlamayan yumurtamda adetle atılıyor
beni en çok yoranda bu yani tamam eşimi bekleyeyim ama beklerkende keşke bende yumurtlayabilsem
kadser canım soruna cevap verdim evet benim 3 buçuk yaşında bir oğlum var
ona ilk ay hamile kaldım bu sefer bende sorun eşimde sorun
bir buçuk yıldır uğraşıyoz tık yok hayatım
sevgili arkadaşlar sizlere tavsiyem eğer ikinci bir çocuk yapmayı düşünüyorsanız
lütfen çok ara vermeyin en güzeli peş peşe yapmak

anlıyorum canım (( aslında haklısın eşinin tedavisi sürerken ikinizde aynı anda tedavi olmuş olursunuz ve böylece hamile kalman daha kolay olacaktır tedavilerini aksatma canımcım Allah şifa versin tez zamanda inşallah

Alıntı nun kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Biz konyadayız canım burda morfolojiye bakan yerler de var ancak bu sorun nedeniyle evde yapıp yakın hastaneye götürüyor.Ben bu konuda ağzımı açtığımda da kızıyo, ok zor bişemiş ben onu anlamıyor muşum...... falan işte siz de bilirsiniz..
aaaa bizde konyadayız canım selçukluda baktırınsana orası bakıyor morfolojiye sen rahim filmi çektirdinmi ?

selam can canlar nasılsınız? inş herkes iyidir..bende iyim çok şükür, haftasonu evdeyim misafirim vardı akşam ancak girebildim..

iyi geceler şeker kimsecikler yok aslında hafta sonu tatiliz ama kimse tam tersine girmiyor :=)))

evet yaa..ama çalışanlar haftasonu temizlik falan yaptığından mesela ben :))) baya bir tembel olduğum için ancak haftasonu temizlik yapabiliyorum..sonrada yoruluyorum öle tvye falan bakıyorum, zaman öldürüyorum

Insallah yaza o hediyeyi goturursun canim

ronya arginmax inda dokunacagini sanmiyorum ama dedigim gibi sen bir sure hicbirsey icme canim hele o hayit tohumunu hemen birak ben ondan supheleniyorum

evet yaa..ama çalışanlar haftasonu temizlik falan yaptığından mesela ben :))) baya bir tembel olduğum için ancak haftasonu temizlik yapabiliyorum..sonrada yoruluyorum öle tvye falan bakıyorum, zaman öldürüyorum

bende akşam 5 te işe başlıyorum neyapayım süpür sil toz al banyo wc :)))

selam kızlar nasılsınız bır kac gundur gıremıordum ılaclardan dolayı bayahı kotuydum hmde netımde sorun vardı
ne var ne yok

hamd olsun ıyıyım 6 tane ıgnem kaldı
durumlar ıyıdır ınş bndede
,yarın yada salı gunu doktora gorunecegım bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…