- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.521
ronyom doktor sana ne dedi adetlerin düzene girecek demedimi offff umutsuzluğa kapılmaaaaaaa
yok hayatım adetlerim düzene girmiyor
pko lanet bir şey kısır bir döngü gibi
benim lh hormonum fsh dan yüksek her ay bir kaç yumurta atağa geçiyor
ama hiç biri büyümeden öyle kalıyor büyüse bile çok geç büyüyor
oda endometrium artık yeterince kalınlaştığından beklemiyor kanıyor yani adet oluyom
ve son anda atağa geçen çatlamayan yumurtamda adetle atılıyor
beni en çok yoranda bu yani tamam eşimi bekleyeyim ama beklerkende keşke bende yumurtlayabilsem
kadser canım soruna cevap verdim evet benim 3 buçuk yaşında bir oğlum var
ona ilk ay hamile kaldım bu sefer bende sorun eşimde sorun
bir buçuk yıldır uğraşıyoz tık yok hayatım
sevgili arkadaşlar sizlere tavsiyem eğer ikinci bir çocuk yapmayı düşünüyorsanız
lütfen çok ara vermeyin en güzeli peş peşe yapmak
selam can canlar nasılsınız? inş herkes iyidir..bende iyim çok şükür, haftasonu evdeyim misafirim vardı akşam ancak girebildim..
iyi geceler şeker kimsecikler yok aslında hafta sonu tatiliz ama kimse tam tersine girmiyor :=)))
canım buda benim içimde bir yara eşimin annesi 99 depreminden etkilenerek 10 gün sonra vefat ediyo onu resimlerinden bile çok seviorum hatta yatak odamda benim resmimle birlikte duruyor hergün konuşuyorum annecim diye kayınpederim evlendi şuan eşimin üvey annesi var ama kadın benimle okadar ilgilendiki öz anne yapmazdı derler ya oda çok iyi bir insan ama öz kayınvalidem de olsaydı çok severdim ve çok ta iyi anlaşırdım yazın rize ye mezarına gidicez eşimle ve oyüzden ona bir hediye torunuyla gitmek istiyorum
selam can canlar nasılsınız? inş herkes iyidir..bende iyim çok şükür, haftasonu evdeyim misafirim vardı akşam ancak girebildim..
Insallah yaza o hediyeyi goturursun canim
evet yaa..ama çalışanlar haftasonu temizlik falan yaptığından mesela ben :))) baya bir tembel olduğum için ancak haftasonu temizlik yapabiliyorum..sonrada yoruluyorum öle tvye falan bakıyorum, zaman öldürüyorum
soslu cips yiyormusunuz yine
evet yiyorum ama boğazımdan geçmiyo artık hep sen geliyosun aklıma :))) buarada yedinmi cips sen(((
yok unuttum simdi aklima geldi
bu hafta esin yaninda degil mi?
selam kızlar nasılsınız bır kac gundur gıremıordum ılaclardan dolayı bayahı kotuydum hmde netımde sorun vardı
ne var ne yok
selam ablacım evet yanımda..haftaya pazartesiye kadar beraberiz :))) bu süper bişey ama bölede alışıcam çok zor olacak ayrılmak..inş en kısa zamanda birleşcez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?