- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.481
Balik yagi yapmaz arkadaslar biz kari koca hic birakmadan iciyoruz aylardir hicbirsey yapmadi .
ronyam o hayit tohumundan supheleniyorum ben
krishazelim bişey sorucam canım L-arginine başlamıyorum şimdilik değilmi fsh yükseldikten sonra başlayacağım değilmi salı günü kaan hocaya da sorayım :)
bekle canim biraz daha sonra verirsin birden cok yuklenmeyelim yavas yavas
Biz konyadayız canım burda morfolojiye bakan yerler de var ancak bu sorun nedeniyle evde yapıp yakın hastaneye götürüyor.Ben bu konuda ağzımı açtığımda da kızıyo, ok zor bişemiş ben onu anlamıyor muşum...... falan işte siz de bilirsiniz..
gülüm gülüm canım ne yaptın seni merak ettim
inşallah her şey yolundadır dualarımızdasın
hafta sonu ya kimsecikler yok nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrr
krisim kuzum bi sen varsın bide ben
Burada kimse olmayinca haziran anneleri topigine bakayim dedim
herkesin tek sikayeti kayinvalideleri
yahu bu cocuklarin nasil meydana geldigini suan en iyi siz goruyorsunuz biliyorsunuz onlarda birer anne nedir bu nefret anlamiyorum
Allahin gucune gidecek
Ne olur eslerinin annelerini idare etseler cokmu zor onlar bizim annelerimize yapiyorlarmi bunu
evine sokmuyormus tavrini bastan koyuyorlarmis nefret ediyolarmis aman Allahim neler neler
su zamanda yapmayin bari
cok uzuldum yaa kolaymi meydana geliyor buyutuluyor evlat sonra gelsin seni ayirsin neymis kayinvalidesin diye
Ben kayinvalidemi hicbirsey olmasa bile sirf esimi dunyaya getirdigi icin severim yine severim cok mu zor
canım sana katılıyorum
bende kayınvalidem eşimin annesi ve benim büyüğüm diye saygılıyım
ama yabancı biride olsa büyüğümüm olduğu için saygılı olmalıyım
birde benim eşim diyarbakırlı adetleri çok ağır ben aslen karslıyım ama izmirde doğdum büyüdüm
yani ona rağmen ben hala annesinin yanında ayaklarımı dahi üst üste atmam
bir yere gittiğimizde arabanın ön koltuğunu kayınvalideme veririm
ben arkaya geçerim.ama kayınvalidemde iyi kadındır beni sever
ama bazen kayınvalidesine hakaret eden bazı kadınlar öyle şeyler anlatıyorki
tüylerim diken diken oluyor
Burada kimse olmayinca haziran anneleri topigine bakayim dedim
herkesin tek sikayeti kayinvalideleri
yahu bu cocuklarin nasil meydana geldigini suan en iyi siz goruyorsunuz biliyorsunuz onlarda birer anne nedir bu nefret anlamiyorum
Allahin gucune gidecek
Ne olur eslerinin annelerini idare etseler cokmu zor onlar bizim annelerimize yapiyorlarmi bunu
evine sokmuyormus tavrini bastan koyuyorlarmis nefret ediyolarmis aman Allahim neler neler
su zamanda yapmayin bari
cok uzuldum yaa kolaymi meydana geliyor buyutuluyor evlat sonra gelsin seni ayirsin neymis kayinvalidesin diye
Ben kayinvalidemi hicbirsey olmasa bile sirf esimi dunyaya getirdigi icin severim yine severim cok mu zor
benim yazdıklarımı kimse görmüyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?