Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Baş Anomalisi % 23
Boyun Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kırık Boyun Anomalisi izlendi.)
Akrozom Anomalisi % 22
Kuyruk Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kıvrık Kuyruk Anomalisi izlendi.)
Diğer Anomaliler % 1

final daha güzel olabilirdi mesela Aşk ı memnu finali harikaydı

aynen dadlum yaaa bende daha şaşalı bi final bekliyordum bu çok sönük oldu::::::::::: akşam akşam içim sıkıldı
biz evlendiğimizde başlamıştı 2006 eylül :) çok alışmışım bu diziye yokluğu zor olacak

canım peki bu en üstte yazan sperm anomalileri ne oluyo.yani daha önceki testlerde bunlar yoktu.eşim şuanda yıkılmış bi durumda ve doktoru pazartesi görebilecek ancak.

Canim esin yikilmasin
bizde hersey sifirdi bak hamileyim ben
tedavinizi olun hersey yoluna girer
doktorunuzu iyi secin

durumunuz kotu degilki
varikosel varmi yok mu ? varsa ameliyat olun mutlaka degerler dahada duzelir
esinin Fsh ve testesteron hormonu kac?

Bu sonuclarla hamile kalabilirsiniz. sayiyi biraz daha arttirin ve preseed jel kullanin

sakaryada pek fazla doktor seçeneğmz yok malesef ve bugün anladımki yanlş doktor seçimi yapmışız.hayallerimizi elimizden aldılar..3 yıl boyunca bunndan bize bahsetmediler.sorduğumuzda hiç bir problem yok dediler ve bu bi özel hastaneydi.devlet hastanesinde yaptırdığımız testle gerçekleri öğrendik bugün,:96:

durumunuz kotu degilki
varikosel varmi yok mu ? varsa ameliyat olun mutlaka degerler dahada duzelir
esinin Fsh ve testesteron hormonu kac?

Bu sonuclarla hamile kalabilirsiniz. sayiyi biraz daha arttirin ve preseed jel kullanin

zaten tüp bebek raporu almaya çalışıyoruz.inşallah herşey yolunda gider.çok saol :78:

canim ankarada kaan aydos var

mutlaka bir sekilde ona ulas mail at sonuclari bildir o size yol gosterir

en guvenilir dr o dur

bu konuda malesef istismar ediliyoruz sirf para icin magdur ediliyoruz, o yuzden dogru doktoru bul demistim.

eger esinde varikosel varsa hemen ameliyat olsun kendiliginden hamile kalirsin zaten .

kız sen evleneli 4 yılmı oldu

eşimin işinden dolayı şehir dışına çıkma imkanımız yok ama kaan beye ulaşmaya çalışacağm.çok saol yol gösterdğn içi.Allah senden razı olsun:78:

eşimin işinden dolayı şehir dışına çıkma imkanımız yok ama kaan beye ulaşmaya çalışacağm.çok saol yol gösterdğn içi.allah senden razı olsun:78:

herşeyin hayırlısı olsun canınızı sıkmayın kaan bey e ulaştığınızda içinizi rahatlatacaktır geçmiş olsun

aynen ya offff eşiminde babası gidiyor tam bi veda havasındaydı bu akşam eşim belkide babasını hiç görmez of yaaa ne akşam ama :97::97::97:
Evet canım 4 koca yıl :)

maşallah hayatım okadar yıl evli olduğunu bilmiyodum çocuk için haklısın hemde çok :))) ben daha 6 aylık evliyim

allah meyvenizi versin inşallah

maşallah hayatım okadar yıl evli olduğunu bilmiyodum çocuk için haklısın hemde çok :))) ben daha 6 aylık evliyim

allah meyvenizi versin inşallah
inş. canım sabırla ilerlemeye çalışıyoruz bakalım:) 4 yıl oldu ama ben 21 mi bu ay doldurdum daha kız
sen kaç yaşındasın bu arada nasıl 6 aylık evlisin yahu ne ara gittinde muayne oldunda sebebini öğrendin :44:

pesindeyim hayatim:)

bebegim oyle belirtileri okuyup kendine teshisler koyma . Bosuna moralini bozuyorsun

cuma git bakalim dr a ne diyecek
hem olsada cok kotu birsey degilki cok insanda var
sogan kuru yap hemen

soğan kürü yaparım :))) ona razıyım ama cuma günü eşim için gidicem canım bide astım ilacım bitmek üzere onuda bir alayım kadın doğuma gitmicem az öncede toz pembe akıntı geldi bu ne şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…