- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.981
final daha güzel olabilirdi mesela Aşk ı memnu finali harikaydı
canım peki bu en üstte yazan sperm anomalileri ne oluyo.yani daha önceki testlerde bunlar yoktu.eşim şuanda yıkılmış bi durumda ve doktoru pazartesi görebilecek ancak.
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM...
4 yıllık evliym.3 aşılamam oldu sonuç negatif.daha önce eşimde morfolfji sorunu yoktu.geçen ay tüp bebek raporu için uğraşlara başladık bugün eşimin sperm tahlil sonuşlarını aldık ve yıkıldık.sonuçlar şöyle:
Normal Morfoloji % 2
Baş Anomalisi % 23
Boyun Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kırık Boyun Anomalisi izlendi.)
Akrozom Anomalisi % 22
Kuyruk Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kıvrık Kuyruk Anomalisi izlendi.)
Diğer Anomaliler % 1
Hacim 3
Cinsel Perhiz Süresi 4
Çözünme Süresi 17
Vizkozite Normal
Konsantrasyon 56mil/ml
Beyaz Küre 0,4mil/ml
Aglütinasyon Yok
Motilite(İlk 60 dakika içinde) %56
A- Progressif hızlı hareket 16mil/ml-%29
B- Progressif yavaş hareket 13mil/ml-%23
C- Yerinde hareket 2mil/ml-%4
D- Hareketsiz 25mil/ml-%44
Toplam 56mil/ml-%100
SONUÇ (29.12.2010) TERATOZOOSPERMİ
durumunuz kotu degilki
varikosel varmi yok mu ? varsa ameliyat olun mutlaka degerler dahada duzelir
esinin Fsh ve testesteron hormonu kac?
Bu sonuclarla hamile kalabilirsiniz. sayiyi biraz daha arttirin ve preseed jel kullanin
sakaryada pek fazla doktor seçeneğmz yok malesef ve bugün anladımki yanlş doktor seçimi yapmışız.hayallerimizi elimizden aldılar..3 yıl boyunca bunndan bize bahsetmediler.sorduğumuzda hiç bir problem yok dediler ve bu bi özel hastaneydi.devlet hastanesinde yaptırdığımız testle gerçekleri öğrendik bugün,:96:
aynen dadlum yaaa bende daha şaşalı bi final bekliyordum bu çok sönük oldu:::::::::::akşam akşam içim sıkıldı
biz evlendiğimizde başlamıştı 2006 eylül :) çok alışmışım bu diziye yokluğu zor olacak
boncugu merak ediyorum cok goren oldumu hic? ıyidir insallah.
yaprak dokumude icimi sikti arkadaslar moralim bozuldu(
eşimin işinden dolayı şehir dışına çıkma imkanımız yok ama kaan beye ulaşmaya çalışacağm.çok saol yol gösterdğn içi.allah senden razı olsun:78:
aynen ya offff eşiminde babası gidiyor tam bi veda havasındaydı bu akşam eşim belkide babasını hiç görmez of yaaa ne akşam ama :97::97::97:
Evet canım 4 koca yıl :)
Krishazel yine yakaladın beni
inş. canım sabırla ilerlemeye çalışıyoruz bakalım:) 4 yıl oldu ama ben 21 mi bu ay doldurdum daha kızmaşallah hayatım okadar yıl evli olduğunu bilmiyodum çocuk için haklısın hemde çok :))) ben daha 6 aylık evliyim
allah meyvenizi versin inşallah
pesindeyim hayatim:)
bebegim oyle belirtileri okuyup kendine teshisler koyma . Bosuna moralini bozuyorsun
cuma git bakalim dr a ne diyecek
hem olsada cok kotu birsey degilki cok insanda var
sogan kuru yap hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?