Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:))) vallaha ya 6 aylik evlisin ve tedaviye baslamissin
1 seneden once dr lar bakmiyor bile normalde
bizde erken ogrenmistik ama bizim israrimizla kac dr geri gondermisti bizi
esim pesini birakmadi ogrendik gerci iyide oldu hemen tedaviye basladik

pamuk bence 3. ay ogrenmistir:)

pesindeyim hayatim:)

bebegim oyle belirtileri okuyup kendine teshisler koyma . Bosuna moralini bozuyorsun

cuma git bakalim dr a ne diyecek
hem olsada cok kotu birsey degilki cok insanda var
sogan kuru yap hemen

yahu ben bbu soğan kürünü geçen ay yapmıştım bu ay hiç bişey yapmadım bugün geldi bnm kırmızılar yeniden yapsammı zararı olurmu acep :44:

canim sen daha kendin bebeksin:) Kocan bebegim diye seni sevsin once seni buyutsun diger bebek nasilsa gelir:)

ben 26 yaşındayım martta 27 oluyorum artık 27 oldum offf yıllar çabuk geçiyo senin yaşını ben zaten proflinden biliyorum :))) ben eşimle 2 yıl flört ettim birgün bana senin hayatını mahvedemem benim çocuğum olmayacak bilmem ne dedimki ben seninle herşeye varım oda kendini varikosel sanıyomuş bilerek evlendim hayatım ben sonrasında evliliğimin ailk aylarından itibaren zaman kaybetmemek için tedaviye başladım çünkü tedavi süreci uzun bir süre millet korunurken ilk aylarında ben hastaneyle uğraşıyorum millet beni cicim ayında sanıyo işte :))))))))))

krishazelim yazdım ya yukarıya flört ederken ben de varikosel var demişti eşim bilerek lades yani ama evliliğimin 3. Ayı daha net öğrendim anladın sen onu

ben 6. ayımda korunmayı yeni bırakmıştım bide 15.gün hamilelik testi yapmıştım hamile değilim herkese ne dicem diye oturup ağlamıştım hele bide o ay adet olduğum günü hatırlamak bile istemiyorum bide böyle 3 yıl olmayacağını bilsem ohhooooo
ama işte insan herşeye alışıyor zamanla mücadele etmesinide olgunlaşmayıda teslim olmayıda öğreniyor

Krishazelim ne dicem benden 1 saat önce toz pembe bir akıntı geldi dün regl bitti benim bişey değil dimi yavru ağzı gibi renkti :))))

bide ben kendime kahve yapıyorum hergün ama eşime vermiyorum vitamin kullanıyor diye şimdi kendime yapıcam eşim bende istiyorum diyo zararı olurmu kahveye aşerdi bizimki

canım bnm yaaaa imtihan işte ilk yılımda bebek problemim yoktu ama hiç mutlu değildim bende eşimi tam sevmeden evlendim biraz derin bi hikaye bide kayınvalideyle oturunca off değmeyin huzura
şimdi yalnızız askerlikte okulda bitti bende ün. kazandım okuyorum herşey yoluna girdi gibi ama hala eksiğimiz tamamlanmadı hayırlısı bakalım
ama şundan emin ol en ufak bi sıkıntı bile mükafatsız kalmıyacak o yüzden içim rahat
neyse en azından daha yeni evlisin etrafında okadar psikolojik baskı olmaz düşünmüyoruz dersin :) zaten bir yıl dolmadanda gelir bebeğin hayırlısı ile tüp te olsa kimsenin bilmesine gerek yok....

evet sen daha hala bebişsin bebeğin olursa onunla büyürsün artıkın

Güzel yaş inşallah tez zamanda hamiş olursunda kendi kupanı kendin alırsın yok senin kupayı ben vericemmmmmmmmmmmm

şuan iyi olmana sevindim zaten biz ilk kaan hocaya gittiğimizde ne kadarlık evlisiniz dedi 5 ay olmamıştı ama 5 aylık dedik normalde 1 sene geçmeden bakmıyoruz ama şikayetinize nazaran bakıcam dedi ve şuanda tedavi görüyoruz bu demek değilki 6 ay sonra bitecek allah ne zaman isterse ozaman verir ama tedbir benden taktiri allah tan ve hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun canım
hayattaki başarınıda ayrıca kutluyorum koca eline bakma

öğretmenim banada tavsiye werirmisiniz,ben iç akıllanmıyorumda((((((8

evet sen daha hala bebişsin bebeğin olursa onunla büyürsün artıkın

Güzel yaş inşallah tez zamanda hamiş olursunda kendi kupanı kendin alırsın yok senin kupayı ben vericemmmmmmmmmmmm

tamam sabırsızlıkla bekliyorum...zaten senin görevin o çünkü tam teslim olmuştum bu yaşta bu çok ağır demiştim hatta belkide offf yaaaa
ama seninle karşılaştırdı rabbim eşlerimizin değerleri birebir aynı biliyosun senin azmin zaferin umut oldu bana yeniden yılmadan deva dedim :)
umutsuz değildim ama yorulmuştum helede tüp bebek fikri o aşamlar yaşıtlarım ün. kazanıp yeni umutlara koşarken ben nelerle uğraşacaktım off amannn akşam akşammm bitirdi beni bu yaprak dökümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…