Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb arkadaşlar ben de bu topiğe katılayım dedim.bizde bebiş sahibi olmayan ama olma yolunda olanlardanız.kriscim diğer topikte beni buraya yönlendirmiştin ban daha önce ilk yazdıklarını okumuştum hatta eşime uyguluyordum.geçen hafta biz de ibrahim saraçoğlundan çay siparişi verdik.ama eşimin varikosel ameliyatı var.ondan sonra kullanalım diyorum.daha iyi olmaz mı.bu arada bir liste gördüm arkadaşlar yukarı ki yazılarda beni de eklemeniz mümkün mü.gerçi bizim maraton eşimin ameliyatından sonra başalayacak.

hoş geldin canım allah kolaylıklar versin,kadser geldiğinde senide ekler listeye

hoşbulduk meri teşekkür ederim iyi dileklerin için.
bu arada kris canım kusura bakma bir yanlışlık oldu sanırım.boncukun yazısını okumuşum ben sanırım.

cok sevindim ne kadar mutlusundur ALLAHIM daim etsin mutlulugunu darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAH AMİN

COK TEBRİK EDERİM CANIM
Canlarim ben hastaneden geldim hersey yolunda bebisimide gordum oda cok iyiydi:)
Hepinizi cok ozledim ama kimsecikler yok
Olsun cok guzel haber aldim Tunaminem hamileymis:))
yarin gorusmek uzere
COK SEVNDİM HERŞEYİN YOLUNDA OLDUGUNA ALLAHIM KORUSUN SİZİ

HOŞGELDİN CANIM KIZLAR YAZAR SENİ LİSTEYE

slm kızlar kaç gündür giremiyorummmm nette arıza vardııı ayyy özledimm sizii...

TUNAMİNE 3.HAMİLEMİZ OLMUŞŞŞŞŞŞŞ.. harikaaa tebrik ederimmm canımm allah saplıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

pamuğum naptın doktora gitçektin noldu nası geçtii...

ronyam çokkk sevindimmm eşinin değerleri harika necmettin hoca da yeşil ışığı yakmışş.. bekliyoruzzz hadi bakalım yumoşun da olsun da yeni yılda bebişin olsun inşallah..

esra umarım çok kolay geçmiştir inşallah senden de güzel haberler alcaz....

krisim bebişin nasılll bide yabancı dizi deyincee "leverage" cnbc-e de pazar 10 da, "monk" var tnt de, "house" var yine tnt de harika bide "closer" var cnbc-e de o da güzel.. bence hepsi harika tavsiye ederim...

canım benim ya hayatının en güzel yılbaşı günü olmuş ne kadar sevindim aslında bekliyorduk hamiş olmanı canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah

tugok hayatım dün doktora gitmedik eğlenceye gittik iyikide gitmişim bütün kurtlarımı döktüm üzerimdeki stres gitti valla :)))) salı günü doktora gidicez sen nasılsın hayatım

canlarım neredesinizzzzzzzzzzzz ayyy böyle hamişler olunca nasıl mutlu oluyorum herkes sırayla hamiş kalıyo valla süper ya liste süper oluyo :119:

tugokum pammıkım güzeller nasılsınız

ben çok iyiyim ronyam sen nasılsın haberler güzelmiş eşinden yana sende bir doktora görün canım ayrıyeten bol bol ovulasyon testi alsan regliden sonra test yapsan yumurtluyormusun diye olmazmı

ben çok iyiyim ronyam sen nasılsın haberler güzelmiş eşinden yana sende bir doktora görün canım ayrıyeten bol bol ovulasyon testi alsan regliden sonra test yapsan yumurtluyormusun diye olmazmı

canımmm ben o yumurtlama testlerinde uzman oldum ilk ovulasyon testimi 2009 aralıkta almıştım
doğru sonuç alamıyorum çünkü benim LH hormonum yüksek yani hep pozitif çıkıyor.
ovulasyon mikroskopu aldım ondada hiç pozitifi göremedim

ozaman doktora git şekerim lh hormonu indirebilir bak ne güzel eşin düzeliyo sende bende sorun var diye canını sıkma olurmu doktora gidince düzelir elbet

ozaman doktora git şekerim lh hormonu indirebilir bak ne güzel eşin düzeliyo sende bende sorun var diye canını sıkma olurmu doktora gidince düzelir elbet

canım kimsenin başına bu lanet pko gelmesin çünkü belirgin bir tedavisi yok
eğer bebek istiyorsan doktor yumurtlama ilacı verip takip ediyor oda en fazla 6 ay içilebiliyor
yada doğum kontrol hapı veriyor hormonları dengelemek için.
yani bu tamamen benim beynimin bana oynadığı oyun hipofiz bezim şaşırmış
bu deli kızın elinden nedir çektiğim diyor

iyi aksamlar kizlar hepınıze ıyı senele bol bebısler:) umarım butun dıleklerınız gercek olur

Ayyyyyyyy Canım benimmmmmmmmmm harika bir haber buuuu
Yeni yıla ne kadar mükemmel bir haberle başladımmm...
Ay çok mutluyumm Mutluluğuma mutluluk eklendi kat katt:)))
Allahım tamamına erdirsinnn...
Allahım diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallahhhhhh...
Bu süper oldu:)

canım pko nun tedavisi yokmu mutlaka vardır :97:

canım pko in belirgin bir tedavisi yok malesef
ama benimki tam olarak bir sendrom değil doktorun dediğine göre stresten oluyor
benim yumurtlaıklarda polikistik görünüm var sadece benim tüylenme, sivilcilenme kilo problemim yok
sadece adet düzensizliğim ve yumurtlama problemim var

Bitanemmmmmmmmmm...Canım benimmm..
İyiyim tatlımm..Naz yapıyorum kocama
Sen nasılsın?Nasıl geçti dün gece?Dağıttınmı:)

ayyy yerim ben seni ya heh böyle ol canım hamilelikte acısını çıkarıcaz demiştik :))) süper nazların bitmesin
benim günüm harikaydı kurtlarımı döktüm sanki yeniden çıkıyormuşum gibi eşimle dans ettik süperdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…