Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

soğan kürü yaptınmı ronyacım

Benim pko da seninkinin cinsten ronyamm..Tedavisi olmayan kendini yineleyen bir hastalığa sahip olmak çok zorrrr..Sinir bozucu..Ama ben her an senden hamileyim haberi alacakmışım gibi geliyor nedense..

Ohhhhhh harikasınnn:))Ay tunaminede hamileymişş..Çok sevindimmm...
Hadi sıra sizde olsunnnnn nolurrrr..Liste hareketleniyorr

soğan kürü yaptınmı ronyacım

yaptım canişkom hiç bir şey değişmedi hatta yaptığım ay 60 günde adet oldum

Benim pko da seninkinin cinsten ronyamm..Tedavisi olmayan kendini yineleyen bir hastalığa sahip olmak çok zorrrr..Sinir bozucu..Ama ben her an senden hamileyim haberi alacakmışım gibi geliyor nedense..

ahh benim canım inşallah
canım sen gebişsin duaların kabul olur bizlere bol bol dua et

Kızlar dün gece çok dua ettim hepimize ve kendime
ve gece rüyamda bir oğlum daha olmuştu
hatta oğluma diyom kardeşine sahip ol diyom :))
ayy çok güzel bir rüyaydı.zaten benim içime doğuyor
benim 2.çocuğumda oğlan olacak

inşallah hamiş kalırsında bizde bunu kutlarız :) benimde ilk çocuğum erkek olacak benimde bekarlığımdan beri içime doğuyo hayırlısı bakalım

Ohhhhhh harikasınnn:))Ay tunaminede hamileymişş..Çok sevindimmm...
Hadi sıra sizde olsunnnnn nolurrrr..Liste hareketleniyorr

benim daha çokkkkkkkk var ama sabredicem imkansız olsada :))))))))))
tunamine ye çok sevindim ya hatta dün içimden dedimki bu kız gnc den ürün alamıyo acaba hamilemi de kısmet olmuyo dedim ve öylede olmuş Allah tamamına erdirir inşallah böyle hamişleri duyunca çok seviniyorum liste azalıyo :)

iyiyim hayatımmm nolsun valla diziye takıldım giremedim nete :)

pamuğum iyi yapmışsın valla süper olmuşş....

hayatım neyapayım iyice kafayı yiyodum tedavilerden çok iyi oldu benim için bak toparladım kendimi hemencecik salı günü gidicez az kaldı hem

Neden imkansız olsun bitanemmm..
Senin inadınnnn herşeyin üstesinden gelirrrrr:))

Neden imkansız olsun bitanemmm..
Senin inadınnnn herşeyin üstesinden gelirrrrr:))

valla he aynı bendeki bu inat varken ooooooooooooooo:))))))))

6 ay bile sürmez diyorum kardeşimde diyoki abla benim düğünüm haziranda hamile olma banane diyo :)

Canımmmmm sizinle konuşup sohbet ettikçe daha iyi oluyorummm..
Lh ınmı yüksek çıkıyor senin ronyam?

canım adetin 3.günü yapılan hormon testlerimde LH hormonu FSH dan daha yüksek çıkıyor
normalde daha güçük olması gerek bide benim östrojenim yüksek çıkıyor.
yaklaşık iki aydır hayıt otu kapsülü içiyorum umarım hormonları düzenler

ronyacigım ıns ruyan gercek olur ıns canım.benımde tam 1yıl olacak pkoyla tanısalı en cok şu karnımın sıslıgı rahatsız edıyor ınş bu hastalıgı yencez sukuq adetlerım duzene gırdı. Gulum sen nasılsın bebıs nasıl.tunamınd cok sevındım allah tamamına erdırsın darısı bizım basımıza ıns

pammuk bende gülüme katılıyom sende bu inat varken olmaması imkansız
Ecrin canım nasılsın sesin çıkmıyor

Salı test vereceksiniz değilmi canım ?

hormon ve sperm testi vericez canım evet kaan hoca rapor çıkarttı ilaç yazacak değerlere salı günü :)
başlıyor benim maraton eşim diyoki desene bu 6 ay burnumdan getireceksin diyo :) hiç kaçarın yok dedim

Hayıtın çok iyi geldiğini söylüyorlar..Bende kullandım benim geciken adetimi iyice geciktirmişti..
İnşallah hormonlarını düzenler canım.Saraçoğluda tavsiye ediyor hayıtı..

pammuk bende gülüme katılıyom sende bu inat varken olmaması imkansız
Ecrin canım nasılsın sesin çıkmıyor

kaan hoca süper adam ya ben inanıyorum 6 ay sonra istediğim seviyelere geleceğime endişe etmeyin tadavilerden sonra herşey çok güzel olacak diyor benim pamuk doktorum

hamile kalırsam ona o kadar güzel çiçek yaptırıcamki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…