Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar. Bende giremiyorum bu aralar 2 gündür hastaydım, yeğenim denizden enfeksiyon kapmış, bi güzel sırasıyla bana eşime, anneme, ablama bulaştırdı, serumlar iğneler derken yeni yeni kendime gelebildim. Biraz daha düzelincede yeni evime taşınma telaşı başlıycak. Çok şükür yeni evimizin anahtarlarını Toki den teslim aldık. Rabbim evi olmayan herkese bunu yaşatsın. İnsanın kendi evinin olması kadar güzel bişey yok sanırım. Benden haberler böyle şimdilik. Öpüldünüz hepiniz.

Geçmiş olsun canım,bayağı ağır yaşamışsın ama iyisinya çok şükür.İnşallah yeni ewin hayırlı olr inşallah.Benim ewim kendimin dupleks 200 metrekare ama ben eşime sürekli taşınalım diyorum evin olsa ne olur huzur olmayınca bende diyorumki keşke kirada olsaydım da beni kıran kişiler 100 km ötemde olsalardı ,kapımı herkese kapatsaydım.
Canım allaha emanetol.

ozlemcıgım gecmıs olsun
bız jnısanlıyken buraya tokı yapılmıstı cok kucuk oldugu ıcın pek ıkna etmeye calısmadım hem merkeze cok uzak ...ama sımdı baska yere yapılacakmıs
hem yerıde gusel
odeme kosulları uygun olursa bende gırmek ıstıyorum ınşşşş:)
ozlem ayagını surt:) yenı eve yenı bebek ınşşşş

yagmur kaynananlar falanmı yakınında oturuyor

Eve taşınırken ayağımı bol bol sürterim peşimden gelin diye. Toki evet genelde merkeze uzak yapıyor ama, memur olunca Toki cazip geliyo. Evim 4 oda, 1 mutfak. Sevdim evimi, bu dönem biraz zorlanıcam. Hem evim hem yaşayacağım yer hem de çalışıcağım okul yeni olduğu için korkuyorum biraz. Umarım kısa zamanda alışırım, bebeğimde evime ev hediyesi olarak gelir.:))))[/B]

Kaynanamla aynı apartmandayız(((

Canım imşallah bebeğin hemen gelir.
Ya canım bugün internette gezerken şans eseri ibrahim saraçoğlu hakkında yazılar okudum çok çirkin şeyler.Kumarbaz olduğu,Falcı karısıyla boşandığı,Annesini huzuewine terettiği,Çocuklarının nafakasını ödemedği,üniwestelerden özel hayatı yüzünden atıldığı,şaşırıp kaldım,kızlar sizde araştırın ,yarın burda tartışalım bunlar ne demek diye.
Şu an cidden şoktayım iftiradır diye kendimi avutuyorum ....

Günaydın kızlar. yagmurcugum bahsettiğin konuyla ilgili İbrahim :Hocam, Ülke TV deki Sıradışı programında bunları anlatmıştı. Tamamen eski karısının uydurması diye, ki bu konuyla ilgili eski karısına dava açmıştı. Tabiki dava süreci ile ilgili ne olduğunu bilmiyorum. Üstelik ilimle bu kadar uğraşan, insanlık faydası için bu kadar çırpınan bu insan hakkında bahsedilen konular, senin için demiyorum kesinlikle, çok çirkin. Ben kendi adıma inanmıyorum.

yagmurcugum allh senı uzaklastırsın ınş
zor yha kaynanaylan aynı yerde oturmak
bazen hıc gormek bıle ıstemıosun

boncukcugum yazdıgın yazıya kocaman bır amınnnnnnnnn dıorum canım benım

İnşallah canım iftiradır,ama şunu diyeyimki öyke karalmalar warki apışıp kalıyorsun öyle...
Canım daha daha nasılsın yerleştinmi evine...

inşallah canım nerde bizimki 84 yaşında papuç kadar da dili war,ah o dili yokmu adam öldürür((((((

84 yaşında bu performası gösterebiliyosa gençliğini düşünemiyorum bile. Bende de bi babane var, Allah kimsenin başına vermesin. Eskiden kayınvalidemlerle birlikte oturuyorlardı, hiç gitmek istemiyorum ama neyse ki 2 yıldır evlerini ayırdılarda...Beni görürse ancak laf sokabiliyo, bende kendisini görmemeyi tercih ettiğimden garibim pek fırsat bulamıyo artık...
Ev işine gelince, yeni evimin kartonpiyeri yapılıyo ardından kartonpiyerlerin kurumasını bekliycez, sonra temizlik yapıcaz...Bende bu arada eşyalarımı toplamaya devam ediyorum ama topla topla bitmiyo....

ya canım sorma ...
Allah kolaylık wersin taşınmak çok zor,kafa şişirici,Rabbim banada nasip eder inşşaaalllaahhh amin...

ay yagmur 84 yasında vede pabuc kadar dılı var
:)))))))
ozlemn dedıgı gıbı genclıgını dusunemıorum :)
allh yardımcın olsun cıdden
allh rızkını kaldırsın onun yanından
yada onu kaldırsın ordan :)))))

Ya kızlar ağzınızdan balllll damlıyo.
boncukboncuk canım bu prexeed plus da kullanallım mı bu arada ner dersim çok faydası olduğunu yazıyo kızlar.
Bu gün Maranki'nin sitesinden yüzük siparişi werdim ,iç huzuru,neğatif enerji ve nazara iyi geliyormuş,mutlu olmızı sağlıyormuş,kötü enerjiyi çekiyormuş,herkesin burcuna göre taşıda farlıymış,bakalım faydasını görecekmiyim habedar edrim sizleride.
Öpüyorum can caazlarım sizleri.
Ya ben krishazel arkadaşımı çok özledim göreniniz warmı onu?

Merhaba kızlar...Öfffff, bu ev telaşı bitince rahatlıycam yani, uğraş uğraş uğraş...Bahsettiğin ilaç ile ilgili bende olumlu şeyler okuyorum, bazen diyorum ki aman beslenmeyle uğraşana kadar bu ilaçtan al her türlü gerekli vitamin var zaten ama sonra güvenemiyorum vazgeçiyorum. Yüzükte umarım üzerinde ki tüm negatif enerjileri(kayınvaliden de dahil) alıp uzaklara götürü inşallah. :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…