- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Günaydın kızlar....esracım bence de sen de bi Saraçoğlu Hocamızla görüş, belki göndereceği çayşlar sayesinde kendiliğinden hamile kalabileceksin belli mi olur? Ahhh, Samsunda yaptırdığımız test sonucu da 75 milyon civarı olsaydı gittiğim kadın doğum doktoruna kapak olacaktı ama düşük çıktı, doktorda yaptırdığımız test sonucunda fazladan bir sıfır yazıldığını söyledi. Kabul etmedi sperm değerinin o kadar yüksek çıkmasını.
kıss ne yedinki motorun bozulmuşsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni.çok çok geçmiş olsun.öpüldün cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım firuzem sendemi bizim dernrğe katıldın (saraçoğlunun kürlrtini kullananlar):)))
Hoş geldin aramıza.
Kızlar dün warya ben motoru bi bozmuşumki anlatamam,tuwelette sabahladım resmen ,çok şükür şimdi iyiyim.
AArkadaşlar inşallah bu kürler bize iyi gelecek yawrularımızıda getırecek.Firuzecim biz sadece eşimize yönelik kür almadık kendimizde kolay hamile kalmak için kürler sipariş werdik,sen de öyle yaparsan daha faydalı olur gibime geliyor.
Allah Allah demekki 3 taneylede hamile kalınıyo,ben bir doktora giip 3 mil aşılama yapılırsa hamile kalırmıyım diye sormuştum ,oda demiştiki yumurtayı sadece bir tanr sperm döller tabiki kalabilirsin demişti.O zaman bana ticari gelmişti söyledileri demekki doğruymuş.
boncuk hoş geldin kızzzzzzzz.
Esra sende ara kız saraçoğlunu ,aramayan bi sen kaldın nasip işte ne olur ne olmaz.
hepinizi öpüyorum canlar,Ha ayrıyeten nermincim seni es geçemezdim seni de öpüyorum kocaman.
selam arkadaşlar uzun bi aradan sonra geldim nihayet,istanbuldan urfaya taşındım ,burası çook sıcak hiç bişey yapamıyorum sıcaktan,hala bebiş yok,burda gidicem doktora ama hiç biyer bilmiyorum henüz...
hayırlı olsun yenı yerın jınekolojı bolumundekı arkadslardan yardım ısteyeılırsın doktor hakkında
ınş yenı evın bebek vede ugur getırır sana
yagmurum arkadaşım ibrahim saraçoglu eşinin ilk iki ay kullansın tahlil olsun sonra sana uygulama yaparız dedi bu ay ben kan tahlili ve ya rahim filmi ve yahut laparoskopi olmayı istiyorum bakalım diger topikteki arkadaş gibi belki bizim de oluverir benim bir arkadaşında rahim filmi çektirince hamile kalmıştı demekki onun da bir yararı oluyor her halde allah tan ümit kesilmez rabbim hepimize hayırlısıyla evlat versin artık yoruldugumu hissediyorum bazen vazgeçmek istiyorum ama yaşım gençken belki olur diye ümit ediyorum allahım artık bizim de dualarımıza ol desin inşallah
kıss ne yedinki motorun bozulmuşsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni.çok çok geçmiş olsun.öpüldün cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım inşallah hayırlısı olsun.
Saraçoğlu hocam adetin üçüncü günü test yap bana faksla dedi lütfen yorumlayın gak
liba biraz yüksek fsh ım(((
şeker 87
fsh 12.86
tsh 1.21
lh 5.63
e2 =71
prolaktin 12.83
zten ne zaman tüp yapsam yumurta rezewlwrinizde azalma war diyorlardı we hocamızın werdiği kürleri uyguluyorum 15 gündür belki dahada yüksekti kimbilir.
Anlayanınız warmı ?
Kız yemekten değil galiba klima çarptı beni anlayamadım bi türlü:))))
fsh ın biraz yüksek çıkmış cnm diğerleri normal e2 bilmiyorum.gerçi bunları sende biliyorundur.en güzel dr yorum yapar .hiç strese girme.şekere de mi bakıyolar sende.hocamızın çayına gelince ben de adetimle beraber başladım kullanmaya dün bitti bu gün adset oldum.yani bu kez tam günümde oldum.hocAMIZLA görüşüp tekrardan isteyecem.inş çaylar vesile olurda kavuşuruz bebişlerimize
Canımben Samsunda Ercan Demir'in özel muayenehanesine gittim, oda bize Sistem Laboratuarını tavsiye etti, sonuçlarının güvenilir olduğunu söyledi. Ama verdikleri çıktı bile hoşuma gitmedi. İstanbulda Analiz Laboraturana yaptırdığımızda o kadar ayrıntılı bakılmıştı ki, kıyaslayınca Samsundakini beğenmedim açıklacası ama fiyat olarak da 40 lira verdim, buraya göre oldukça uygun, istanbulda 110 liraya yaptırmıştık çünkü.Merhaba Özlem. Samsun'da nerede yaptırdınız sperm testini merak ettim.
Ya dimi offffffff ne yapcam şimdi bende problem eşimde problem çift taraflı olunca işimiz daha zor ,faksladım hocaya inşallah hemen ararda bana olumlu şeyler anlatır...
Canım yelkenleri suya verme hemen, hocamızın biz bayanlara gönderrdiği çaylar zaten hormonlarımızı düzene sokma amaçlı, yüksek olanları düşürmek, düşük olanları ise yükseltmek için. Hocam başka bi tedavi uygular gibime geliyor, canını hemen sıkma:)
ya demek öyle düşünüyorsun inşallah,önümüzdeki adet döneminde tekrar yapacağım testleri bir değişme olmuş mu diye ,desteğin için saol tatlım
Canim Saracogluna FSH i usurmek icinde danis. Hayit tohumu falan kullananlar FSH i dusuruyor diye duydum bizim bir tanidigimiz o sekilde dusurmustu . Fsh cok onemli.
ya biliyorum sabahtan beri araştırma yapıyorum ,e2 de çok yüksek ben bu değerlerle zaten hamile kalamamki:(((
Canım inşallah hayırlısı olsun.
Saraçoğlu hocam adetin üçüncü günü test yap bana faksla dedi lütfen yorumlayın gak
liba biraz yüksek fsh ım(((
şeker 87
fsh 12.86
tsh 1.21
lh 5.63
e2 =71
prolaktin 12.83
zten ne zaman tüp yapsam yumurta rezewlwrinizde azalma war diyorlardı we hocamızın werdiği kürleri uyguluyorum 15 gündür belki dahada yüksekti kimbilir.
Anlayanınız warmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?