Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba Özlem. Samsun'da nerede yaptırdınız sperm testini merak ettim.

yagmurum arkadaşım ibrahim saraçoglu eşinin ilk iki ay kullansın tahlil olsun sonra sana uygulama yaparız dedi bu ay ben kan tahlili ve ya rahim filmi ve yahut laparoskopi olmayı istiyorum bakalım diger topikteki arkadaş gibi belki bizim de oluverir benim bir arkadaşında rahim filmi çektirince hamile kalmıştı demekki onun da bir yararı oluyor her halde allah tan ümit kesilmez rabbim hepimize hayırlısıyla evlat versin artık yoruldugumu hissediyorum bazen vazgeçmek istiyorum ama yaşım gençken belki olur diye ümit ediyorum allahım artık bizim de dualarımıza ol desin inşallah

kıss ne yedinki motorun bozulmuşsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni.çok çok geçmiş olsun.öpüldün cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar uzun bi aradan sonra geldim nihayet,istanbuldan urfaya taşındım ,burası çook sıcak hiç bişey yapamıyorum sıcaktan,hala bebiş yok,burda gidicem doktora ama hiç biyer bilmiyorum henüz...

selam arkadaşlar uzun bi aradan sonra geldim nihayet,istanbuldan urfaya taşındım ,burası çook sıcak hiç bişey yapamıyorum sıcaktan,hala bebiş yok,burda gidicem doktora ama hiç biyer bilmiyorum henüz...

hayırlı olsun yenı yerın jınekolojı bolumundekı arkadslardan yardım ısteyeılırsın doktor hakkında
ınş yenı evın bebek vede ugur getırır sana

Canım inşallah hayırlısı olsun.
Saraçoğlu hocam adetin üçüncü günü test yap bana faksla dedi lütfen yorumlayın gak
liba biraz yüksek fsh ım(((
şeker 87
fsh 12.86
tsh 1.21
lh 5.63
e2 =71
prolaktin 12.83
zten ne zaman tüp yapsam yumurta rezewlwrinizde azalma war diyorlardı we hocamızın werdiği kürleri uyguluyorum 15 gündür belki dahada yüksekti kimbilir.
Anlayanınız warmı ?

fsh ın biraz yüksek çıkmış cnm diğerleri normal e2 bilmiyorum.gerçi bunları sende biliyorundur.en güzel dr yorum yapar .hiç strese girme.şekere de mi bakıyolar sende.hocamızın çayına gelince ben de adetimle beraber başladım kullanmaya dün bitti bu gün adset oldum.yani bu kez tam günümde oldum.hocAMIZLA görüşüp tekrardan isteyecem.inş çaylar vesile olurda kavuşuruz bebişlerimize

Ya dimi offffffff ne yapcam şimdi bende problem eşimde problem çift taraflı olunca işimiz daha zor ,faksladım hocaya inşallah hemen ararda bana olumlu şeyler anlatır...

Merhaba Özlem. Samsun'da nerede yaptırdınız sperm testini merak ettim.
Canımben Samsunda Ercan Demir'in özel muayenehanesine gittim, oda bize Sistem Laboratuarını tavsiye etti, sonuçlarının güvenilir olduğunu söyledi. Ama verdikleri çıktı bile hoşuma gitmedi. İstanbulda Analiz Laboraturana yaptırdığımızda o kadar ayrıntılı bakılmıştı ki, kıyaslayınca Samsundakini beğenmedim açıklacası ama fiyat olarak da 40 lira verdim, buraya göre oldukça uygun, istanbulda 110 liraya yaptırmıştık çünkü.

Ya dimi offffffff ne yapcam şimdi bende problem eşimde problem çift taraflı olunca işimiz daha zor ,faksladım hocaya inşallah hemen ararda bana olumlu şeyler anlatır...

Canım yelkenleri suya verme hemen, hocamızın biz bayanlara gönderrdiği çaylar zaten hormonlarımızı düzene sokma amaçlı, yüksek olanları düşürmek, düşük olanları ise yükseltmek için. Hocam başka bi tedavi uygular gibime geliyor, canını hemen sıkma:)

ya demek öyle düşünüyorsun inşallah,önümüzdeki adet döneminde tekrar yapacağım testleri bir değişme olmuş mu diye ,desteğin için saol tatlım

ya demek öyle düşünüyorsun inşallah,önümüzdeki adet döneminde tekrar yapacağım testleri bir değişme olmuş mu diye ,desteğin için saol tatlım

Canim Saracogluna FSH i usurmek icinde danis. Hayit tohumu falan kullananlar FSH i dusuruyor diye duydum bizim bir tanidigimiz o sekilde dusurmustu . Fsh cok onemli.

arkadaşlar sizin eşleriniz arısütü bal -polen kullanıyo değilmi.nereden aldınız acaba.ben nette arıdünyasına bakıyorum orda da biraz pahalı gibim ama olsun kalitesinden emin olsam alcaz .kararsız kaldım burda bi kaç yere baktım ama pek kaliteli gelmedi bana.nerden alayım yaaa..uffffff

yagmur her şeyi kafana takma birde bildigim kadarıyla hayıt tohumu hormonları dengeliyormuş birde ardıç tohumu oda düzenliyor yumurtaları kaliteli olmasını saglıyormuş arkadaşım birde hoca ile konuşacaksan bekleyebilirsin yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…