- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Canim sonuclarini doktora gostermedinmi gosterdiysen o ne dedi ? Tedavi vermedi mi?
Canımben Samsunda Ercan Demir'in özel muayenehanesine gittim, oda bize Sistem Laboratuarını tavsiye etti, sonuçlarının güvenilir olduğunu söyledi. Ama verdikleri çıktı bile hoşuma gitmedi. İstanbulda Analiz Laboraturana yaptırdığımızda o kadar ayrıntılı bakılmıştı ki, kıyaslayınca Samsundakini beğenmedim açıklacası ama fiyat olarak da 40 lira verdim, buraya göre oldukça uygun, istanbulda 110 liraya yaptırmıştık çünkü.
Canım teşekkür ederim cevabın için. Bi şey daha soracaktım sana. En son rahim filmini Samsunda mı çektirdin. Ben de rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum da fikir soracaktım sana
Rica ederim canım. Tabiki sorabilirsin. Evet Samsunda Temmuz ayında çektirdim. Yine Dr. Ercan Demirin yönlendirmesiyle, öğretmenevine gelmeden Atamed diye bi yer var, beni oraya götürdü, ordaki yardımcı bir hemşireyle birlikte çektiler filmi ve çekim bittikten 10 dk. sonra da aldım filmi, 350 TL'ye çektirdim. Anaztezi uygulayarakta çekiliyormuş ama en sağlıklısının ayık halde yapılanı olduğunu söyledi doktor. Belki benim düşükten 2 ay sonra çektirmemden kaynaklandı bilmiyorum ama benim çok ağrım oldu, hele hele aletle ilacı verilerken...Umarım sen çektirirsen hiç anlamazsın bile nasıl çektirdiğini.
İyi akşamlar kızlar. Ben de bakıyorum arada bir, topikte kıpırtı yok. Valla, havalarla fena halde başım belada benim, dayanılır gibi değil. Haziran ayında yazın geleceğinden şüphe duyarken, bu ay kışın gelişinden şüphe duymaya başladım.kızlar sabahtan beri giriyorum kimseyle karşılaşamadım(
Teşekkür ederim canım. Allaha emanet ol.
Bu arada yagmurcum yarın test sonuçlarınla ilgili Hocamızla görüşürsen bizlere yaz, merak içinde bırakma bizi.
Bu arada yagmurcum yarın test sonuçlarınla ilgili Hocamızla görüşürsen bizlere yaz, merak içinde bırakma bizi.
yagmurcum, ohhhh beeeee. Rahatladım valla. Şükür herşey yolunda...Çok sevindim senin adına.
iiiii sonuclarına cok sevındım
rabbm hıc bır seye gerek kalmadan gelsın meleklerımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?