Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim sonuclarini doktora gostermedinmi gosterdiysen o ne dedi ? Tedavi vermedi mi?

yok zaten dewlwt has yaptım adam uyuzun tekiydi niye istiyosun ,ben istersem bu testleri weririrm gibi şeyler zırvaladı ,aldım sonucu direk ewe geldim.onun yaptığı doktorluğu ben tek ayağım üstünde yaparım,ah benim şimdiki aklım olacaktıki şimdiye doktoramı yapmış,üniversiteede des weriyordum.Fazla kendimi öwmwyeyim ama doğru söze ne denir.

Canım teşekkür ederim cevabın için. Bi şey daha soracaktım sana. En son rahim filmini Samsunda mı çektirdin. Ben de rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum da fikir soracaktım sana

Canım teşekkür ederim cevabın için. Bi şey daha soracaktım sana. En son rahim filmini Samsunda mı çektirdin. Ben de rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum da fikir soracaktım sana

Rica ederim canım. Tabiki sorabilirsin. Evet Samsunda Temmuz ayında çektirdim. Yine Dr. Ercan Demirin yönlendirmesiyle, öğretmenevine gelmeden Atamed diye bi yer var, beni oraya götürdü, ordaki yardımcı bir hemşireyle birlikte çektiler filmi ve çekim bittikten 10 dk. sonra da aldım filmi, 350 TL'ye çektirdim. Anaztezi uygulayarakta çekiliyormuş ama en sağlıklısının ayık halde yapılanı olduğunu söyledi doktor. Belki benim düşükten 2 ay sonra çektirmemden kaynaklandı bilmiyorum ama benim çok ağrım oldu, hele hele aletle ilacı verilerken...Umarım sen çektirirsen hiç anlamazsın bile nasıl çektirdiğini.

Teşekkür ederim canım. Allaha emanet ol.

kızlar sabahtan beri giriyorum kimseyle karşılaşamadım(
İyi akşamlar kızlar. Ben de bakıyorum arada bir, topikte kıpırtı yok. Valla, havalarla fena halde başım belada benim, dayanılır gibi değil. Haziran ayında yazın geleceğinden şüphe duyarken, bu ay kışın gelişinden şüphe duymaya başladım.

Bu arada yagmurcum yarın test sonuçlarınla ilgili Hocamızla görüşürsen bizlere yaz, merak içinde bırakma bizi.

Konuştum canım hoca iyi dedi sonuçlara ,e2 nin 50 ile 90 arasında olması lazımmış,Fsh da o kadar yüksek değil endişelenme dedi,eğer e2 düşük olsayda menopoza giriyorsun drdim ama değil çok şükür dedi.
Bide karışıklık oldu o galiba benim1. ve 2. aşama kürünü yaptım sandı bana 3. aşama kürünü yazdı,daha sonra rardım ama ılşamadım,yarın gene arayacağım,eşimim kahweli sakızları çiğnememesini söyledi kafein sperme zararlıymış,lazer epilaryonu sordum zararlımı yumurtalık laraaa diye ,hurafe onlar hiç bir zararı yol yaptırabilirsin dedi.
Bu kadar canım bizim konuşmamız başka gelişme olursa haberdar ederim .
Öpüyorum Allaha emanet ol...

yagmurcum, ohhhh beeeee. Rahatladım valla. Şükür herşey yolunda...Çok sevindim senin adına.

Saol canım ya inşallah .
kafayı yedim warya gene ,tüp bebk bölümünde dolaşıyordum şimdi,ne işim warki orda niye okuyrum ben onları ya....
acaba kafamda tüp yapmak mı cazipleşiyor ,o kadar şeyden sonra o kadar acıdan sonra sanki hepsi bir kabustu,başkası yaşadı banada anlattı,ben hiç ikizlere hamile kalmadım,galiba benim aklım gene dumanlanmaya başladı kendimi oyalayacakbaşka şeyler bulmam gerek.
arkadaşım sendede oldumu benim sanki memişler büyüdü sanki değil büyüdüler,acaba kullandığımız kürlerin böyle bi güzelliği olabilirmi cevabını bekliyorum .Allaha emanet ol..

sağlıklı beslenen her insanın çocuğu olurmuş arkadaşlar,geçen gün tv de haberlerde izledim,istanbulda bir kaç kez gittiğim bi doktor vardı,kendisine gittiğimiz dönemde bizede çalışmaları olduğunu söylemişti,timur gürgan haber yapmışlar ve diyorki alması gereken vitaminleri besinlerden yada ilaç olarak alan ve tamamen sağlıklı beslenen her insanın çocuğu mutlaka olurmuş,sabahları mutlaka köy kahvaltısı tarzında kahvaltı şartmış,kendisi öyle diyomuş,tabi ben kendisinin daha çok parayı düşündüğüne inandığım için devam etmemiştim ayrı mesele ama,bu konuda haklı adam galiba hani derlerye her işin başı sağlık,sizlerle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…