• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
toğrağım canım benim burdayım bugün ama siz yoktunuz :))) özledim sizi hemencecik valla hayatım ben keçiboynuzu kürünü yapıyorum ama martta bırakıcam nisan da bidaha başlıcam 3 aylık sen ne zaman dan beri veriyosun kürü eşine

bende bakınıyorum ara ara pek fırsat olmuyo bu aralar,bizde ekimin sonlarında başladık canım sanırım ocak sonu şubat başı gibi bırakırız

salı günü doktora gidicekmişsiniz umarım iyi geçer canım

2011 hepimize uğur getirir inşallah

bende bakınıyorum ara ara pek fırsat olmuyo bu aralar,bizde ekimin sonlarında başladık canım sanırım ocak sonu şubat başı gibi bırakırız

salı günü doktora gidicekmişsiniz umarım iyi geçer canım

2011 hepimize uğur getirir inşallah

seninle keçi boynuzu kürü ve proxeed kullanımına aynı anda başladık hayırlısı olsun arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alırız evet 2011 bize öyle uğur getirsinki :))))

seninle keçi boynuzu kürü ve proxeed kullanımına aynı anda başladık hayırlısı olsun arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alırız evet 2011 bize öyle uğur getirsinki :))))

evet canım ya hem çok umutluyum hende çok korkuyorum bi gelişme olmamıştır diye

haftaya gidicez testte inşallah yüzümüz güler

evet canım ya hem çok umutluyum hende çok korkuyorum bi gelişme olmamıştır diye

haftaya gidicez testte inşallah yüzümüz güler

canımcım daha 3 ay olmadı 1 ay daha beklesen öyle gitsen daha iyi olmazmı ozaman iyi sonuçlar alırdın şuanda da yine alırsın inşallah

kızlar ben kızıyorum işte böyle tunamine hamile kaldı tamam Allah tamamına erdirsin ama hadi ben hamileyim hoşçakalın sizinle işim bitti der gibi gitti kızıyorum hamiş kalınca kaçmak yok :47:

canımcım daha 3 ay olmadı 1 ay daha beklesen öyle gitsen daha iyi olmazmı ozaman iyi sonuçlar alırdın şuanda da yine alırsın inşallah

evet daha 3 ay olmadıda canım kaan hoca geçen ayki mailinde klomene başlayın 1 ay kullanın sonra test yaptırıp gönderin demişti biz daha yaptırmadık 1,5 ay oldu ,o yüzden daha fazla geçiktirmeden fsh baktırmak lazım gitmişken sperm testinede baktıralım diye düşündüm

evet daha 3 ay olmadıda canım kaan hoca geçen ayki mailinde klomene başlayın 1 ay kullanın sonra test yaptırıp gönderin demişti biz daha yaptırmadık 1,5 ay oldu ,o yüzden daha fazla geçiktirmeden fsh baktırmak lazım gitmişken sperm testinede baktıralım diye düşündüm

kaan hoca demişse haklıdır ozaman canım eski değerler neydi şimdi kıyasladığın zaman farkı göreceksin :) inşallah

kızlar ben kızıyorum işte böyle tunamine hamile kaldı tamam Allah tamamına erdirsin ama hadi ben hamileyim hoşçakalın sizinle işim bitti der gibi gitti kızıyorum hamiş kalınca kaçmak yok :47:

gelir o gelir
hatırlıyorum hamile olma ihtimalim var diye sabit yatıyorum diyodu daha günü bile geçmeden

yatıyodur o şimdi kıpırdamadan,yatsın bişeycikler olmasında sağlıcakla alsın bebişini
bizide hatırlasın ama:)))

gelir o gelir
hatırlıyorum hamile olma ihtimalim var diye sabit yatıyorum diyodu daha günü bile geçmeden

yatıyodur o şimdi kıpırdamadan,yatsın bişeycikler olmasında sağlıcakla alsın bebişini
bizide hatırlasın ama:)))

dinlensin tabi :) ama hoşçakalına kızarım :) kaan hoca bizede kesin klomen verir fsh yerlerde sürünüyo ya :1:

canim anlayis gosterelim kolay degil ilk gunler kimbilir ne derdi vardir illaki gelir.
gelmesede cani saolsun iyi olsunlar yeterki .

preseed yetişir canım merak etme salı günü için merak etmen çok normal o kadar emek verdiniz ne kullandınız ilaç canım
biz ilac kullanmadık canım bu sıralar öyle saglıklı yemekler yapıyorum bide fındık ceviz akşam yiyiyor eşim cayla beraber başkada bişe yok
yarın transferım var kızlarrrrr
bugun aradılar 16 yumurtam tplanmıstı
15 i olgun cıktı
dun 10 tanesı dolendı
bugun 9 kalmıs hucre sayıları değişior dedi
kalıtesını sordum normal dedi
2. kalıteymıs bu kotumu :(((((((

gulummmmmmmmmmm nerdesın yha
canım cok sıkkın kızlar
diyer topiktede söyledim İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN

Back
X