• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşlar ben cuma günü genetik tahlili yaptırcam bilmiyom kandamı yapıyorlar acaba bilgisi olan bana bilgi vere bilirmi rica etsem

selam arkadaşlar ben cuma günü genetik tahlili yaptırcam bilmiyom kandamı yapıyorlar acaba bilgisi olan bana bilgi vere bilirmi rica etsem

benim görümcem yaptırdı eşinden ve kendinden kan aldılar ama sonucların cıkması biraz uzun sürüyo inşallah temiz cıkar snuclarınız

genetik tahlili bilmiyorum ben canim internetten arastirmak lazim.
kim istedi genetik i?

canım kısmetse ocak sonu çıkarsa tüp bebeğe başlıycam bu tahlili doktorum istedi inşallah temiz çıkar ne olur dualarınızı esirgemeyin benden çok korkuyom bide şu korkumu bi yene bilsem bide

canım kısmetse ocak sonu çıkarsa tüp bebeğe başlıycam bu tahlili doktorum istedi inşallah temiz çıkar ne olur dualarınızı esirgemeyin benden çok korkuyom bide şu korkumu bi yene bilsem bide

canım benim inşallah sonuçların tertemiz çıkar dualarımız seninle Allah ım gönlüne göre versin canım

pamuk sağol bitanem inanki burda iyki sizler varsınız bilgilerize çok ihtiyacım var iyki varsınız

canım benim sende katılabilirsin bize yalnız değilsin bak burda kocaman bir aile olduk destek veriyoruz birbirimize inşallah herşey istediğin gibi olur ben bilgim olduğu kadar yardım edebilirim sana ama bu konuda bilgim yok canım o yüzden cvp yazamadım bildiğim bişey olursa herzaman yardımcı olurum sizin sorununuz ne

Öncelikle herkese günaydın, canım biz eşimle 1 ay önce kan verdik 2 ayda falan çıkacakmış sonucu.Doktor soyağacı çıkartıyor kanı teslim alırken.Eşinin ve senin ailendekilerin kaç çocuğu,düşüğü,genetik hastalığı,ölüm şekilleri,kısırlık vb.hakkında sorular soruyor.Kromozon yapın ona göre inceleniyormuş.Herhangi bir sıkıntı varsa embriyoların transferden önce pgt yani genetik tanı testine giriyormuş.En sağlıklısı transfer ediliyormuş.Umarım yardımcı olabilmişimdir.İnşallah sonuçlarımız iyi çıkar bir an önce bebişler gelir...

Valla bitanem içimden hep ikizmiş gibi geçiyor:)
Belkide değil bilmiyorum.İki tane konduğu için belkide öyle geliyor aklıma..
Bende cok seviyorum ikizleri:)Büyütmesi zor ama çokkkk şirinlerrr:)Buna değer heralde:)
Doktor ikizlerde b hcg daha yüksek çıkıyor dedi. Bir arkadaşınki de 130 çıkmış ilk değerii
İkizlerine hamile..Hemde biri kız biri erkek:9:
Benim ilk değerde 128..Allahtan hayırlısı..Umudum var:)

Gülümcüm benim ikizlerde kan değerim 228 di ama doktor genede belli olmaz diyordu hemde 9.gün yaptırmıştım iki gün sonrada 620 olmuştu değerim:))))))))) bana öyle geliyoki tek canım ,Genede Allah bilir:))))))))

Gülümcüm benim ikizlerde kan değerim 228 di ama doktor genede belli olmaz diyordu hemde 9.gün yaptırmıştım iki gün sonrada 620 olmuştu değerim:))))))))) bana öyle geliyoki tek canım ,Genede Allah bilir:))))))))

Sağlıklı olsunda tek olsun canım:)
İkizlerde daha yüksek çıktığını söylediler banada.
Kısmet bitanem.Rabbim her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versinn..
En önemlisi bu.Canım benimmmm...:))

Back
X