- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #5.401
Nasılsınız kızlar![]()
iyiyim canım sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsınız kızlar![]()
selam arkadaşlar ben cuma günü genetik tahlili yaptırcam bilmiyom kandamı yapıyorlar acaba bilgisi olan bana bilgi vere bilirmi rica etsem
iyiyim canım sen nasılsın
aleynacim iyiyiz sen nasilsin canim?
selam arkadaşlar ben cuma günü genetik tahlili yaptırcam bilmiyom kandamı yapıyorlar acaba bilgisi olan bana bilgi vere bilirmi rica etsem
bende iyiym kızlar sabırsızlıkla presedimi bekliyorum
insallah yakinda gelir canim dikkatli kullan ama bosa harcama
genetik tahlili bilmiyorum ben canim internetten arastirmak lazim.
kim istedi genetik i?
canım kısmetse ocak sonu çıkarsa tüp bebeğe başlıycam bu tahlili doktorum istedi inşallah temiz çıkar ne olur dualarınızı esirgemeyin benden çok korkuyom bide şu korkumu bi yene bilsem bide
benim görümcem yaptırdı eşinden ve kendinden kan aldılar ama sonucların cıkması biraz uzun sürüyo inşallah temiz cıkar snuclarınız
canım benim inşallah sonuçların tertemiz çıkar dualarımız seninle Allah ım gönlüne göre versin canım
pamuk sağol bitanem inanki burda iyki sizler varsınız bilgilerize çok ihtiyacım var iyki varsınız
Valla bitanem içimden hep ikizmiş gibi geçiyor:)
Belkide değil bilmiyorum.İki tane konduğu için belkide öyle geliyor aklıma..
Bende cok seviyorum ikizleri:)Büyütmesi zor ama çokkkk şirinlerrr:)Buna değer heralde:)
Doktor ikizlerde b hcg daha yüksek çıkıyor dedi. Bir arkadaşınki de 130 çıkmış ilk değerii
İkizlerine hamile..Hemde biri kız biri erkek
Benim ilk değerde 128..Allahtan hayırlısı..Umudum var:)
Gülümcüm benim ikizlerde kan değerim 228 di ama doktor genede belli olmaz diyordu hemde 9.gün yaptırmıştım iki gün sonrada 620 olmuştu değerim:))))))))) bana öyle geliyoki tek canım ,Genede Allah bilir:))))))))
Herkese iyi haftalar iş yapıyorum ama kıpırdayacak halim yok ,otura kalka ,uykumda çok hayırdır inşallah:))))))))))