- Konu Sahibi boncukboncuk
- #5.461
İyi geceler kızlar epeydir bakamıyorum,şöyle bi göz attım tunamine hamileymiş Allah tamamına erdirsin, darısı da hepimize olsun inşallah.
sizler nasılsınız?
sizler nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kızlar epeydir bakamıyorum,şöyle bi göz attım tunamine hamileymiş Allah tamamına erdirsin, darısı da hepimize olsun inşallah.
sizler nasılsınız?
iy geceler sizlere rabbime emanet olun:
tşkler canım ben iyiyim sen nasılsın yoktun bayadır
evet yoğunum bugünlerde,iyiyim canım beklemedeyiz işte.
haftaya kaan hocanın yanına gitmeyi düşünüyoruz,salı ve cumaydı değilmi,mail atayım diyorum randevu falan, yada haberi olsun ne bileyim..
kızlar Women's arginmax kullananlar varmı kendime alsammı acaba
Gerek yok canim sana
elevit al sen
sağol canım bende bakıyorum kendim ne içeyim diye![]()
elevit te vitamin değilmi canım
evet canim hamilelik oncesi ve hamilelikte icilen bir multuvitamin markasi
ben suan bile onu iciyorum dr um hep onu verdi bana
11 tl fiyati
canım kaan hoca bizide salı veya cuma günü gelin demişti çünkü diğer günler hem yoğun oluyor hemde ameliyat günleri oluyor hoca için yarın gelseydin karşılaşırdık :)))))))))
fiyatıda çok uygunmuş valla bende alayım canım ozaman buarada içime ne doğuyo biliyomusun sanki bizim tedavi 3 ay sürecekmiş gibi 6 ayda değildebilmiyorum öyle geliyo bana L-arginine fsh yükselince vereceğim galiba değilmi krishazel
Karşılaşır mıydık? :) bilmem ya ben orayı çok kalabalık,curcuna herkes kendi derdinde bi yer zannediyorum ama sen böyle dediğine göre değil galiba.
kızlar herkese iyi geceler ben yatar![]()
yarin bir gidin bakalim tedavi sekillensin ona gore konusuruz
evet canim sperm uretimine baslayinca vericez
krishazelim senin aklında bulunsun benim l-arginine kullanmaya başlayacağımız zaman hatırlatırsın olurmu :13:
tamam canim merak etme sen .
zaten sen arada sorarsin:))))))))))))