• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi geceler kızlar epeydir bakamıyorum,şöyle bi göz attım tunamine hamileymiş Allah tamamına erdirsin, darısı da hepimize olsun inşallah.

sizler nasılsınız?

evet yoğunum bugünlerde,iyiyim canım beklemedeyiz işte.
haftaya kaan hocanın yanına gitmeyi düşünüyoruz,salı ve cumaydı değilmi,mail atayım diyorum randevu falan, yada haberi olsun ne bileyim..

canım kaan hoca bizide salı veya cuma günü gelin demişti çünkü diğer günler hem yoğun oluyor hemde ameliyat günleri oluyor hoca için yarın gelseydin karşılaşırdık :)))))))))

evet canim hamilelik oncesi ve hamilelikte icilen bir multuvitamin markasi
ben suan bile onu iciyorum dr um hep onu verdi bana
11 tl fiyati

fiyatıda çok uygunmuş valla bende alayım canım ozaman buarada içime ne doğuyo biliyomusun sanki bizim tedavi 3 ay sürecekmiş gibi 6 ayda değilde :1: bilmiyorum öyle geliyo bana L-arginine fsh yükselince vereceğim galiba değilmi krishazel

canım kaan hoca bizide salı veya cuma günü gelin demişti çünkü diğer günler hem yoğun oluyor hemde ameliyat günleri oluyor hoca için yarın gelseydin karşılaşırdık :)))))))))

Karşılaşır mıydık? :) bilmem ya ben orayı çok kalabalık,curcuna herkes kendi derdinde bi yer zannediyorum ama sen böyle dediğine göre değil galiba.

kızlar herkese iyi geceler ben yatar:1:

fiyatıda çok uygunmuş valla bende alayım canım ozaman buarada içime ne doğuyo biliyomusun sanki bizim tedavi 3 ay sürecekmiş gibi 6 ayda değilde :1: bilmiyorum öyle geliyo bana L-arginine fsh yükselince vereceğim galiba değilmi krishazel

yarin bir gidin bakalim tedavi sekillensin ona gore konusuruz
evet canim sperm uretimine baslayinca vericez

Karşılaşır mıydık? :) bilmem ya ben orayı çok kalabalık,curcuna herkes kendi derdinde bi yer zannediyorum ama sen böyle dediğine göre değil galiba.

kızlar herkese iyi geceler ben yatar:1:

canım kaan hocanın bölümü androloji bölümü hiçte kalabalık değil 5 kişi falan oluyo salı ve cuma günleri merak etme sıra sana yarım saatte geliyo kalabalık değil yani

iyi geceler

Back
X