- 2 Aralık 2010
- 1.393
- 247
- 163
- 39
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #5.441
canlarim iyi aksamlar
sanada iy akşamlar nasılsın iysindir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarim iyi aksamlar
krisim kuzum sana özelden mesaj yazdım görmedinmi :44:
Öncelikle herkese günaydın, canım biz eşimle 1 ay önce kan verdik 2 ayda falan çıkacakmış sonucu.Doktor soyağacı çıkartıyor kanı teslim alırken.Eşinin ve senin ailendekilerin kaç çocuğu,düşüğü,genetik hastalığı,ölüm şekilleri,kısırlık vb.hakkında sorular soruyor.Kromozon yapın ona göre inceleniyormuş.Herhangi bir sıkıntı varsa embriyoların transferden önce pgt yani genetik tanı testine giriyormuş.En sağlıklısı transfer ediliyormuş.Umarım yardımcı olabilmişimdir.İnşallah sonuçlarımız iyi çıkar bir an önce bebişler gelir...
canlarim iyi aksamlar
sanada iy akşamlar nasılsın iysindir inşallah
iyi akşamlar hoşgeldin canım
Sagolun guzel arkadaslarim benim
ben iyiyim sizler nasilsiniz?
bende iyiyim canım biliyosun yarın büyük gün onun düşüncesi var :)
canım benim sende katılabilirsin bize yalnız değilsin bak burda kocaman bir aile olduk destek veriyoruz birbirimize inşallah herşey istediğin gibi olur ben bilgim olduğu kadar yardım edebilirim sana ama bu konuda bilgim yok canım o yüzden cvp yazamadım bildiğim bişey olursa herzaman yardımcı olurum sizin sorununuz ne
canım gönlünü ferah tut herşey çok güzel olcak onu düşün tammamı pammukum benim
çok sağol canım ilgilen diğin için bizim sorunumuz sperm sayısı düşük yani 17 milyon ve hareket yavaş daha önce 2 kez aşılama denedik olmadı şimdi ise tüp bebek istiyoz dktor bazı tahliller istedi coğunu yaptırdım zor olan kaldı bu ay çıkmaz galiba çıksaydı bu ay başlıycaktım ama kısmet dua ve bilgilerinizi eksik etmeyin lütfen mübmünün mübnüne duası kabul olurmuş
canım son işlemin kalmış ozaman hamileliğe yaklaştın ozaman :) inşallah sonuçların iyi çıkar canım hamiş olursun tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
pamugum yarin ki olacaklari oyle merakla bekliyorumki:))
hemen gelir gelmez yaz ne olur
inşallah canımcım morel sıfır onlar tutmiyinca sanki buda tutmiycakmış gibi geliyor rabbim nasip etsin inşallah bütün isteyenlere sizde orun neydi doktorun kim
kızlar iyi akşmlarrr
herüfü zorla ikna ettim
şu preseedi aldık az önce ebaydan 25 vou.25 gebelik testi toplam 50 testmi geliyor
bide toplam 47 500 tl dedi ama siz kaç ödediniz kargo falan varmı acillll caevapppppp
PRESEED 9 PACK + 25 PREGNANCY/OVULATION TESTS PRE-SEED - eBay (item 310222577630 end time Jan-20-11 0457 PST)
kızlar iyi akşmlarrr
herüfü zorla ikna ettim
şu preseedi aldık az önce ebaydan 25 vou.25 gebelik testi toplam 50 testmi geliyor
bide toplam 47 500 tl dedi ama siz kaç ödediniz kargo falan varmı acillll caevapppppp
PRESEED 9 PACK + 25 PREGNANCY/OVULATION TESTS PRE-SEED - eBay (item 310222577630 end time Jan-20-11 0457 PST)