• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öncelikle herkese günaydın, canım biz eşimle 1 ay önce kan verdik 2 ayda falan çıkacakmış sonucu.Doktor soyağacı çıkartıyor kanı teslim alırken.Eşinin ve senin ailendekilerin kaç çocuğu,düşüğü,genetik hastalığı,ölüm şekilleri,kısırlık vb.hakkında sorular soruyor.Kromozon yapın ona göre inceleniyormuş.Herhangi bir sıkıntı varsa embriyoların transferden önce pgt yani genetik tanı testine giriyormuş.En sağlıklısı transfer ediliyormuş.Umarım yardımcı olabilmişimdir.İnşallah sonuçlarımız iyi çıkar bir an önce bebişler gelir...

ilgin için çok sağol bitanem

canım benim sende katılabilirsin bize yalnız değilsin bak burda kocaman bir aile olduk destek veriyoruz birbirimize inşallah herşey istediğin gibi olur ben bilgim olduğu kadar yardım edebilirim sana ama bu konuda bilgim yok canım o yüzden cvp yazamadım bildiğim bişey olursa herzaman yardımcı olurum sizin sorununuz ne

çok sağol canım ilgilen diğin için bizim sorunumuz sperm sayısı düşük yani 17 milyon ve hareket yavaş daha önce 2 kez aşılama denedik olmadı şimdi ise tüp bebek istiyoz dktor bazı tahliller istedi coğunu yaptırdım zor olan kaldı bu ay çıkmaz galiba çıksaydı bu ay başlıycaktım ama kısmet dua ve bilgilerinizi eksik etmeyin lütfen mübmünün mübnüne duası kabul olurmuş

çok sağol canım ilgilen diğin için bizim sorunumuz sperm sayısı düşük yani 17 milyon ve hareket yavaş daha önce 2 kez aşılama denedik olmadı şimdi ise tüp bebek istiyoz dktor bazı tahliller istedi coğunu yaptırdım zor olan kaldı bu ay çıkmaz galiba çıksaydı bu ay başlıycaktım ama kısmet dua ve bilgilerinizi eksik etmeyin lütfen mübmünün mübnüne duası kabul olurmuş

canım son işlemin kalmış ozaman hamileliğe yaklaştın ozaman :) inşallah sonuçların iyi çıkar canım hamiş olursun tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

canım son işlemin kalmış ozaman hamileliğe yaklaştın ozaman :) inşallah sonuçların iyi çıkar canım hamiş olursun tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah canımcım morel sıfır onlar tutmiyinca sanki buda tutmiycakmış gibi geliyor rabbim nasip etsin inşallah bütün isteyenlere sizde orun neydi doktorun kim

inşallah canımcım morel sıfır onlar tutmiyinca sanki buda tutmiycakmış gibi geliyor rabbim nasip etsin inşallah bütün isteyenlere sizde orun neydi doktorun kim

bak canım senin avatarının yanında ne yazıyo Rabbim ol de olsun o isterse olacaktır sen canını sıkma Allah büyük süpriz yapar göbişine düşer bizde hormon eksikliği var canım

kızlar iyi akşmlarrr
herüfü zorla ikna ettim :27:
şu preseedi aldık az önce ebaydan 25 vou.25 gebelik testi toplam 50 testmi geliyor
bide toplam 47 500 tl dedi ama siz kaç ödediniz kargo falan varmı acillll caevapppppp :52::52::52:

PRESEED 9 PACK + 25 PREGNANCY/OVULATION TESTS PRE-SEED - eBay (item 310222577630 end time Jan-20-11 04:54:57 PST)

şekerim bende bundan almıştım toplamda 25 tane diye hatırlıyorum yapa yapa testim bitti nerdeyse sayamam ki orda yazıyodur kaç tane olduğu 50 tane değildir canım

kızlar iyi akşmlarrr
herüfü zorla ikna ettim :27:
şu preseedi aldık az önce ebaydan 25 vou.25 gebelik testi toplam 50 testmi geliyor
bide toplam 47 500 tl dedi ama siz kaç ödediniz kargo falan varmı acillll caevapppppp :52::52::52:

PRESEED 9 PACK + 25 PREGNANCY/OVULATION TESTS PRE-SEED - eBay (item 310222577630 end time Jan-20-11 04:54:57 PST)

tatlim yanlis anlamissin toplam 25 test var icinde
ama sen mail at cogunlugunu ovulasyon koysun o onemli
20 ovulasyon versin 5 gebelik testi versin

Back
X