- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #5.501
kızlar benim başıma gelen valla pişmiş tavuğun başına gelmez sen o kadar salı gününü bekle hastaneye git şokk eşime dedimki aaa kimse yok ne güzel bide ne desin görevli kaan hoca bugün Ankara da hastanede yok(((((((( nasıl sinir oldum anlatamam bizde hazır gitmişken sperm testini ve kan testini verdik sonuçlar 16:00 çıkacağı için bekleyemedik eşim yarın gidecek kaan hocanın yanına cidden şaka gibi ya neyse yarın ola hayırola benden haber bekliyosunuz diye eve gelir gelmez yazayım dedim ((
varikosel varsa duzelme olmaz
biz doc dr deniz ersev e yaptirdik
bosa zaman kaybedersiniz dediginizi bizde denewdik cunki
evet canım bende oyuzden ılk başta amelıyatla ugrasmak ıstemedım. dogal seylerle arttırmak bıraz zahmetlı olsada daha ıyı. en azından cocuk olana kadarama suanki dururmun nedir bilmiyorum ama keçiboynuzu kurunu tavsiye ederim. bende dahil olmak üzere çok kişi faydasını gördü.
kızlar nasılsınız
pamuğum bugün gidicektiniz sanırım doktora aklım ve dualarım seninle
krisim kuzum talimatlarını harfiyen uyguladm
canim ben hamileyim:))
dediklerinin hepsini yaptim ben:)
kadser nerde cektrceksın hsg canım.korkulacak hıcbısı yok.ben hazıranda radyotomda cektrdım ıstanbul fındıkzadede.hıc anlamadım bıle.5 dakıkalık bısı ve hafıf adet sancısı oluyor.o da bırkac sanıyelık.yanı ultrasonda alttan muayene daha cok acıtıyor.oyle dıyebılırım:)))
kızlar ben bu l arginine yi aratıoyrum hep yağ yakıcı zayıflamak için çıkıyor çıkıyor spermle ne alakası var :26:
2 Bottles L-ARGININE 500 Muscle Building Amino Acid - eBay (item 380234632014 end time Jan-12-11 1947 PST)
bunu buldum ama bi bakın sizin kulladığınız bundanmı acep alsammı bunu
kızlar ben bu l arginine yi aratıoyrum hep yağ yakıcı zayıflamak için çıkıyor çıkıyor spermle ne alakası var :26:
2 Bottles L-ARGININE 500 Muscle Building Amino Acid - eBay (item 380234632014 end time Jan-12-11 1947 PST)
bunu buldum ama bi bakın sizin kulladığınız bundanmı acep alsammı bunu
bu senin baktığın varya sporcuların kullandığı l-arginine yani senin bununla işin yok hadi onlar kas yapsın diye kulllanıyo sen kocana spor mu yaptırıcan :)))
Natrol L-Arginine 3000mg, 90 Tablets - Low Canada Ship! - eBay (item 140395794164 end time Jan-24-11 2324 PST)
canim l arginine aminoasittir sporcular da kullanir enerji versin diye
hepsi ayni yani
kocalarinizinda spermlerine enerji veriyor:))
bu senin baktığın varya sporcuların kullandığı l-arginine yani senin bununla işin yok hadi onlar kas yapsın diye kulllanıyo sen kocana spor mu yaptırıcan :)))
Natrol L-Arginine 3000mg, 90 Tablets - Low Canada Ship! - eBay (item 140395794164 end time Jan-24-11 2324 PST)
ama sporculara zararlıdır diye biliyorum ben
krishazel ronya desteğiniz için sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?