- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #5.541
canişkomm neyi demiyem :111::111::111:
ben evde öyle konuşuyorum fatmagül ün abisi diyoya mukattese deme öyle deme öyle diye
kızlar benim başıma gelen valla pişmiş tavuğun başına gelmez sen o kadar salı gününü bekle hastaneye git şokk eşime dedimki aaa kimse yok ne güzel bide ne desin görevli kaan hoca bugün Ankara da hastanede yok(((((((( nasıl sinir oldum anlatamam bizde hazır gitmişken sperm testini ve kan testini verdik sonuçlar 16:00 çıkacağı için bekleyemedik eşim yarın gidecek kaan hocanın yanına cidden şaka gibi ya neyse yarın ola hayırola benden haber bekliyosunuz diye eve gelir gelmez yazayım dedim ((
taze gebişim gelmişş gülümcüm hoşgeldin
Tüh canım ya..Hoca olunca işte belli olmuyor ne zaman nerede..Olsun bitanem en azından testleri vermişsiniz..Yarın sonuçlara bakarak karar verir.
eşime kalsa cuma gelecekti testleri ozaman verecekti dedim hiçbir yere gidemezsin madem bugün kaan hoca yok biz o gelene kadar buraya boşuna gelmemiş olalım herşeyde bir hayır vardır gel kan testimizi yaptıralım yarın hazır olur kaan hocaya verirsin 5 dak. işin biter dedim yarın gidecek canım eşim yok no problem :)))))))))))
sen nasılsın tatlışımmmmmmmmmmm
Canımmm hoşbuldumm..Nasılsınızz?
Krisim ilk göz ağrımız hamilemiz nasılsın?
kadser seni geberticem tam dayaklısın ben burda sinir krizi geçireyim aksiliklikler beni bulsun sende bana gül ayıp ayıppppppppppp
canım benimmm ben senin sempatikliğine şirinliğine gülüyorum fallaa
hani sen acele ettikçe işler dahada gecikiyor ya inan aynı şeyleri bende yaşadım ozaman sorunumuz belli değildi daha ben konyada ne kadar kadın doğumcu varsa hepsini didiklerken aynı senin gibi tarihlerimi yanlış anlamadım(adam bana ayın 16 demiş ben adetin 16.günü anlamışımtabi 1 aya maal olmuştu bana )kasığımımı sardımadım :78: o akşam büyük maç varmış gece sabaha kadar herüfü bekledim ay daha neler nelerrr şimdi biraz daha sakinim artık ee koskoca 4 yıl dile kolay :97:
bu arada gerçekten espiri olsun diye güldüm biliyorsun dimi
kadsercim ben de sana gülüyorum o kadar beceriksizsinkine diyeyim
pamukk esının sonucları nasıl cıktı canım.4 te bellı olcaktı sanırım
aynen işte ben ne kadar üstüne düşersem o kadar sorun çıkıyo :)))) ben neyapayım çıldırmayayımda sen gül bana
ama ben sana sadece gülmüştüm hakaret yoktu
Natrol L-Arginine 3000mg, 90 Tablets - Low Canada Ship! - eBay (item 140395794164 end time Jan-24-11 2324 PST)
şincik ben bunumu alayım kriss sizinki nasıldı canım bide bu proxeed le falan zararı olmaz dimi olmassa onuda alalım bari bu ay battı balık hesabıııı
yarın hayırlı ile şu hsg yide çektirseydimde kurtulsaydım :)tavsiyelirniz varmı ilaç falan alayımmı sizce ?
kızlar bide ebaydan aldığınız preseed elnize ne zaman geçti benim yarın 8. gün yumurtlama gününe yetişirmiki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?