- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 37
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #5.561
benim sana verdiğim linkten alabilrsin çünkü günlük 3000 mg alması gerekior benim preseed 8 günde elime gelmşti merak etme canımmm
kızlar neden yazmıyorsunuz
ozaman yetişir inş.yani tl olarak ne kadar ödedin canım birde hsg oldunmu sen tecrüben varmı?
ben artık tutamıycam kendimi patladım :78::78:
boşu boşuna umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama hiç böyle olmazdı
kızlar benim hesaplarıma göre dün hastalanmam gerekiyodu ama olmadım
belki bu gün olur dedim hatta geceden önlem alıp yattım yine yok dünde bu günde test yaptım negatif
ümitlenmek istemiyorum ama benim 28 . günü hiç geçmezdi kaldım şimdi böyle
öyle çok regli belirtiside yok gögüslerim herzamanki gibi şişti tek fark uç kısımlarındaki noktacıklar belirginleşti
inşallah bu gecede olmam(((
krishazel benim eşim yine hasta oldu yatıyo valla(( antibiyotik içirmedin bana olacağı bu oldu diyo içemezsin bundan sonra dedim o olmadan ayağa kalkamam diyo nane limon yapsam evde limon yok en iyisi karabiber bal karışımı yapayım
inanmıyorum bu çok güzel ve bir o kadar beklemediğim bir haber :))))))))) sat tarihin neydi hayatım
krishazel benim eşim yine hasta oldu yatıyo valla(( antibiyotik içirmedin bana olacağı bu oldu diyo içemezsin bundan sonra dedim o olmadan ayağa kalkamam diyo nane limon yapsam evde limon yok en iyisi karabiber bal karışımı yapayım
ben artık tutamıycam kendimi patladım :78::78:
boşu boşuna umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama hiç böyle olmazdı
kızlar benim hesaplarıma göre dün hastalanmam gerekiyodu ama olmadım
belki bu gün olur dedim hatta geceden önlem alıp yattım yine yok dünde bu günde test yaptım negatif
ümitlenmek istemiyorum ama benim 28 . günü hiç geçmezdi kaldım şimdi böyle
öyle çok regli belirtiside yok gögüslerim herzamanki gibi şişti tek fark uç kısımlarındaki noktacıklar belirginleşti
inşallah bu gecede olmam(((
ağustostan beri düzenli tarihleri not alıyorum en erken 26 27. gün olurdu ve bu güne kadar hiç 28. günü geçmemişti.bu gün 28. gün ama testte negatif
mericim hadi inşallah canım ya
güzel haberler ver bize
MINOSET VER CANIM
normal minoset
inşallah ronya ama sanki hiç hamile kalamıycakmışım gibi geliyo bana yani hiç yaşamadığım için kendimide kaptırmak istemiyorum hatta yazıyımmı yazmıyımmı çok düşündüm
ayy inşallah hamilesindir psikolojik olmasın eğer hamişsen regl 3 gün geçtikten sonra yap hayatım ozamana kadar sabredebilirsen :))) ama inşallah meleğin seninle olmuştur
oda yeni bitti canım(( öyle alıştırmışki kendini antibiyotik içmese ayağa kalkamıyo ama yasakkkkk
canım zaten ilk defa hamile kalan kadınlar daha önce bu duyguyu yaşamamış oluyor
ama demek değil hiç yaşamıcaklar sende yaşıacan herkes yaşıcak inşallah
ayrıca yazmakla iyi etmişin değilsende değilsindir üzülcek bişey yok
canım eşinin son sperm değerleri nasıldı
2 ay oldu tedaviye başlayalı o zaman milimde 10 milyon toplam 45 milyon motilite %60 morfoloji %4 tü
ezberledim artık tüm testlerin sonuçlarını:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?